REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
12.8° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Scandalos! Un locuitor din Valu lui Traian își varsă dejecțiile în curtea vecinului! Video

Scandalos! Un locuitor din Valu lui Traian își varsă dejecțiile în curtea vecinului! Video

Virgil STOIAN 4 iunie 2024 | 00:00 3184

Badea Marcel, un locuitor din Valu lui Traian, se confruntă de mai bine de 1 an de zile cu o situație... mirositoare. Astfel, în curtea vecinului se află o hazna, chiar lângă gardul care desparte cele două case. Apele reziduale scurse din această hazna ajung și pe terenul lui Badea Marcel, mai exact chiar în colțul casei acestuia. Chiar dacă Badea Marcel a montat o electropompă pentru a evacua la canal aceste ape reziduale, locuința lui a fost afectată și mai mult decât atât, pânza freatică este infestată afectând apele potabile din jur. Badea Marcel solicită, până la punerea în funcțiune a rețelei de canalizare, care este în lucru, montarea unei fose septice etanșe de către vecini pentru a se rezolva situația. Bărbatul a apelat la Garda de Mediu, la Inspectoratul de Stat în Construcții, la DSP, însă până acum nu s-a întâmplat nimic.

Scandalos! Un locuitor din Valu lui Traian isi varsa dejectiile in curtea vecinului! VideoBadea Marcel

Badea Marcel reclamă faptul că dejecțiile care provin de la haznaua vecinului și afectează atât structura casei (a avut deja un perete fisurat) dar și pânza freatica care este infestată, afectând apele potabile din jur. Bărbatul a solicitat și o expertiză tehnică judiciară care a confirmat toate aceste lucruri. Chiar dacă a montat o electropompă pentru a evacua apele reziduale, există riscul tasării și avarierii casei lui Badea Marcel. Mai mult decât atât, umiditatea în casa lui Badea Marcel este undeva la 70%, acesta trebuind să folosească dezumidificatoare.

Scandalos! Un locuitor din Valu lui Traian isi varsa dejectiile in curtea vecinului! Videogroapa unde se deversează dejecțiile

Vreau să se rezolve totul amiabil

„Mă numesc Badea Marcel și locuiesc în Valu lui Traian. Am întâmpinat o problemă având lângă casă o hazna, de care nu am știut când am cumpărat casa, iar toate dejecțiile se infiltrează atât în sol cât și în structura de rezistență a casei. Am apelat, de peste un an de zile, ca să rezolv această problemă, nu numai pentru mine dar și pentru concetățenii care vor veni pentru că aceste dejecții miros foarte urât, atât în afară cât și în casă. Doresc să se rezolve problema cât mai repede, deoarece a venit și un expert tehnic judiciar și a constatat la fața locului că aceste dejecții au foarte mari repercusiuni asupra fundației. Doresc să se rezolve această problemă în temeiul legii. Menționez că am fost și la Garda de Mediu și la Inspectoratul de Stat în Construcții și la DSP dar nu s-a luat nici o măsură. Îmi doresc să se rezolve totul în mod amiabil”, a declarat Badea Marcel, pentru Replica de Constanța.

Video 1:

Video 2:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu subsemnatul Badea Marcel recunosc ca eu sunt Badea Marcel baiatul lui Badea Marcel insurat cu Badea Marcela
0
5
Va zic eu Badea Marcel
0
3
Foarte tare stire. Politicienii isi varsa dejectiile pe platitorii de taxe si nimanui nu-i pasa.
4
0
Asta se intampla la Valu Traian? Acolo unde este stapan domnul Mitroi care vrea sa conduca consiliul judetean Constanta? vai de capul nostru
12
0
in final...cum il cheama?
4
1
nu a dat spaga. Pute pana da.
7
0
Cine, ca nu am inteles, Badea Marcel cumva?
2
5
Tare ziarist
4
1
Mai scrie odata Badea Marcel ca nu se intelege
4
2

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515