REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

SCANDALUL USR - AUR se mută în curtea BOR

SCANDALUL USR - AUR se mută în curtea BOR

Replica API 17 ianuarie 2022 | 15:12 917

Senatorul USR Raoul Trifan face dovada faptului că USR a reconsiderat BOR, cel puțin pentru moment când biserica pare să aducă beneficii formațiunii ajuns în opoziție. Amintim că majoritatea aleșilor USR au refuzat să jure pe Biblie la depunerea jurămintelor de credință la învestirea în funcții, însă acum cei de la USR au descoperit utilitatea BOR.

Raoul Trifan

"Cheia demascării ipocriziei AURiste stă la duhovnicii acestei țări. Atacurile politicienilor nu vor opri cameleonii din acest partid extremist. Dimpotrivă, îi întăresc. Condamnarea acțiunilor și a discursului fascist pe care reprezentanții AUR îl folosesc nu face decât să confirme în ochii electoratului statutul de partid antisistem pe care AUR și l-a arogat. Iar aici intră și senatorii independenți care activează pe aceeași nișă.

La fel ca și Garda de Fier din interbelic, această grupare violentă pretinde că are susținerea Bisericii Ortodoxe și că acționează cu binecuvântarea acesteia. În realitate nu este nimic creștin la ceea ce face AUR. Violența verbală sau fizică, minciuna, ura, trufia - sunt toate păcate capitale, care nu au nicio legătură cu învățăturile Bibliei.

Capetele bisericești trebuie să se dezică de acești impostori și de ideile lor năstrușnice înainte ca lucrurile să o ia razna de tot. Așa cum a făcut ieri Mitropolitul Banatului care a avut prezența de spirit să nu se lase atras în capcana întinsă de George Simion.

Doar după ce iluzia aceasta va fi disipată extremiștii din acest partid vor fi devoalați, iar lumea îi va vedea așa cum sunt în realitate: agresivi, nepregătiți, ipocriți", conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uitai ce fata are
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510