REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Scările către Plaja Modern au fost reabilitate în bătaie de joc. Video

Scările către Plaja Modern au fost reabilitate în bătaie de joc. Video

Georgiana BOGLEA 12 aprilie 2024 | 00:00 4053

În municipiul Constanța încă regăsim urmele trecutului. Sunt clădiri-ruină, străzi neasfaltate, care par, mai degrabă, ulițe, parcuri vechi, iar lista poate continua. Mai sunt aproximativ două luni până la debutul sezonului estival, iar constănțenii, și turiștii deopotrivă, lasă mall-urile și cafenelele în favoarea momentelor relaxante pe plajă. Însă cei care ajuns pe plaja Modern vor avea parte de aceeași priveliște dezolantă. Drumul până la buza mării va fi anevoios și anul acesta. Deși s-a încercat o renovare a scărilor care coboară spre la plajă, calitatea lucrărilor este îndoielnică.

Scarile catre Plaja Modern au fost reabilitate in bataie de joc. VideoScările de la plaja Modern

Cine se plânge de plajele din Mamaia nu a fost pe Plaja Modern din Constanţa! Cobori sute de trepte şi mergi sute de paşi ca să ajungi la mare. Este o adevărată aventură chiar şi pentru cei care fac sport zilnic. 

Scarile catre Plaja Modern au fost reabilitate in bataie de joc. VideoScările de la plaja Modern

Modernizarea scărilor de acces către plaja Modern a fost realizată în 2021 și a reprezentat un pas important pentru exploatarea și valorificarea potențialului turistic al orașului. Sau, așa s-a dorit! Scările au fost turnate în ritm alert, de parcă era o luptă contra cronometru, iar calitatea betonului este îndoielnică.

Scarile catre Plaja Modern au fost reabilitate in bataie de joc. VideoScările de la plaja Modern

Copacii stau să cadă, iar dacă mai vine o furtună cu siguranță nu vor mai rezista. În cel mai rău caz, pot chiar lovi pe cineva care se află în acel moment în zonă.

Scarile catre Plaja Modern au fost reabilitate in bataie de joc. VideoBarele de la plaja Modern

Barele de susținere sunt murdărite cu ciment de la lucrarea de refacere a scărilor, iar vopseaua este scorojită. De parcă în proiect nu era prevăzută și vopseaua pentru barele metalice.

Scarile catre Plaja Modern au fost reabilitate in bataie de joc. VideoBările de la plaja Modern

Iar faleza din fața scărilor ne lasă fără cuvinte. Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu!

Scarile catre Plaja Modern au fost reabilitate in bataie de joc. VideoAsfaltul din fața plajei Modern

Cât despre mobilierul urban, este putrezit și vechi de când lumea și pământul.

Scarile catre Plaja Modern au fost reabilitate in bataie de joc. VideoBancă din fața plajei Modern

Iar dacă nu ești atent, s-ar putea să ajungi în nas din cauza denivelărilor din asfalt, care nu ar trebui să facă parte din peisajul unui oraș european, cu „fața spre mare“.

Scarile catre Plaja Modern au fost reabilitate in bataie de joc. VideoAsfaltul din fața plajei Modern

Tabloul este completat de un zid început lângă o statuie care stă neterminat, uitat de artiștii care au vrut să-i dea viață.

Scarile catre Plaja Modern au fost reabilitate in bataie de joc. VideoStatuie din fața plajei Modern

Acestea fiind spuse, ne resemnăm și rămânem cu speranța ca autoritățile să se autosesizeze și să reabiliteze imaginea zonei care nu fac altceva decât să facă de rușine orașul.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa este. Vrem scari rulante ca la mall pana jos. Si cafenele pe plaja si banci ca la City mall.
0
3
Chitic , bate poola de Constanța, Uitasem , împreună cu asistentul lui , Rusu
1
0
Ca si orice altceva facut de chitac....omul atat poate.
1
0
cineva, nu! Lucrsrile au garantie sase luni, ca la branza cu aracet. De aia sunt speriati sa nu bina alt primar, sa nu le ceara socoltala. Poate vine Codruta, ca doar ea ne mai poate scapa!
2
0
eu n-am pomenit vopsea albastra aplicata pe pistele de bicicleta, oamenii din primarie sunt mai neconventionali mai avangardisti ca sa zic asa.
2
1
Horia Constantinescu s-a ocupat de lucrare. La 5 dimineata.
2
1
Ce o tot datzi ma pe asta cum ca este vina lui Chitzac,a lucrat si prostanacul de APVist Chitzac cu aceiashi makchidonime din primarie de pe vremea lui Mazare si Fagadau,sau dupa parerea voastra pe vremea astora s-a facut ceva bun in orashul Constantza,dar ghinion a venit Chitzac si a stricat tot ce facusera Fagadau si Mazare,in primaria Constantza colcaie de directori care numai dupa furat bani publici se uita si Chizac nu a dat afara pe nimeni ci a lucrat cu pui ashtia de PSDishti adushi acolo de Mazare si Fagadau,nu ia dat afara nici pe aia care legal trebuiau pensionarzi demult,ce mai a fost slab APVistul,mai putzin femeia aia sau barbat nu shtiu ce este care a fost data afara.
9
1
Cu alte cuvinte,e ca si pana acum. O noutate ar fi sa se descopere locuri unde lucrarile de acest fel se fac foarte bine,unde amenajarile din localitati sunt si de calitate,si frumoase. Dau dreptate ziaristilor ca este extrem de greu sa gasesti asa ceva ,cheltuielile pentru asta ar fi mari peste masura.
6
0
Atăta s-a putut, ce vrei...!
4
0
Cand a venit Primarul , la interviu, la ziarul dvoastra, doamna reporter, de ce nu l-a intrebat pe nea'VERGILIUS, de scari , de gardul viu si pomii taiati in dusmanie, de lipsa de parcari, de lucrarile de p*****a calitate, de blocajele in trafic, de sensurile unice inutile, de sensurile giratorii desfiintate si de multe alte lucruri rele! Ori nu stie de ele, ori le trece cu vederea! Sa mearga la casuta lui si sa ne lase in pace! Sa candideze la Eforie Nord , Eforie Sud , Agigea si Techirghiol! Cu ce a invatat in astia 4 ani la Constanta, la o localitate din asta, mai mica , o sa faca fata!
15
1
O fi fost marca PSD dar cine a receptionat licrarea la fel ca si pe bulevarde dupa o saptamana apar gropi oare nu Chitac si ai lui
7
0
asa zisele modernizari in oras sint facute de niste firme, cu oameni strinsura, de pe la sate. daca li s-ar cere lista de angajati, de lucrari executate, inainte de licitatii, ar fi descalificati, dar in faza asta parandaratul conteaza. primaria geme de oameni angajati pe pile, fara experienta si care sint pusi sa "supravegheze" executia lucrarilor. rezultatul se vede.
9
0
Toata porcaria pleaca dela proiectul neverificat de catre specialisti si aprobat de catre medici ginecologi ...Bani aruncati din bugetul comunitatii niciodata verificat serios de catre Curtea de conturi....Votati hotii
12
1
Doamna Andrei și cu Hira se poza toată ziua la vestitele scări! Sa ii laude partidul ca își fac treaba! Toate lucrrail3 sunt făcute la misto sa spele rusine
9
0
Mai jos putem vedea cum isi dau cu parerea Coruptii Romaniei aka PSD, si zoaiele PSD, adica drogalaii retardati iubitori de rusi AUR! Toate proiectele orasului sunt semnate pe vremea coruptilor de la PSD
8
3
Constructorul a dat shpaga la primarie si au receptionat lucrarile cu defect. Cooruptia este regula in primaria Constanta. Chichitzak este cu partea lui de shpaga.
10
0
Nu prea intereseaza plaja Modern (pe autoritati), daca era in Mamaia... sau Mamaia Nord.... unde vin turistii...Daca e pentru constanteni nu are rost sa cheltuie prea mult.. si nu se vede de la sosea.
14
0
...voma direct...
7
0
ZIC DACA TE APUCAI DIN TIMP SI FACEAI TEPEJOR SI CU SIMT DE RESPONSABILITATE CITE O FELATIE LA FIECARE CETATEAN AL CINSTANTEI ADICA BASTINAS FELATIE CU EJACULARE,ACU AVEATI VOTURILE NECESARE PT INCA UN MANDAT.ASA A FOST INSPIRAT STELIAN ION EL FACE FELATI MEREU MEREU SI SA VADETI CUM O VA LUA SI ANAL ACU LA VOT.VANGURADĂLEPRE
6
1
IL DOARE LA BASCHETI PE VERGIL CHITAC.A TRAS TARE SA DEA FRUMI PT INOCETI CARE SA IL VOTEZE.TARE AS VREA SA MERGA REPEDE LA EFORIE SI SA TRAIASCA DIN PENSIE SI ATIIT.NU CA ACUM SI PENSIE SI SALARIU,SINGURUL CARE POATE CUMULA PENSIA CU SALARIU.ALUPIGUS CU DRAG DOMNULE CHITAC v****l SI SI SUCCES.
11
1
Bataie de joc a firmei hotilor din primarie, confort urban. Treptele de la modern sunt adevarate capcane. De cateva zile, aceeasi firma a acelorasi hoti din primarie ce credeti ca face? Vopseste, integral, pistele pentru biciclisti. Da, aplica vopsea pe toata pista. Vopsea albastra si, evident, denivelata. In unele zone mai groasa, in altele mai subtiri. Se intampla pe bd tomis, la spitalul judetean. SA L VEDEM PE WC CHITAC CU BICICLETA PE PISTA! ZILNIC! Apoi vom folosi si noi trotinetele.
19
2
E tot proiectul lui Chitac?
16
2
Se pot intampla accidente din cauza diferentelor intre trepte nu toate sunt turnate la aceeasi inaltime si lungime ...o bataie de joc
16
1
tot ce s-a facut in ultimii 5 ani este in bataie de joc facut!
22
1
Lucrari facute in mandatul primarului wc hitac... Adica de k*t
19
1
…imaginea zonei care nu face altceva…!
16
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436