REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
22.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Scărlătescu, un mire atipic. Ce va purta în ziua nunții cu Doina Teodoru

Scărlătescu, un mire atipic. Ce va purta în ziua nunții cu Doina Teodoru

A.F. 10 mai 2023 | 00:00 787

Cătălin Scărlătescu nu s-a sfiit să vorbească despre relația pe care o are cu actrița Doina Teodoru, în cel mai recent interviu oferit presei. Deși nu-i stă în stilul-i caracteristic să vorbească prea mult despre viața sa personală, discuțiile despre o posibilă căsătorie și venirea pe lume a unui copil sunt deja inevitabile. 

Scarlatescu, un mire atipic. Ce va purta in ziua nuntii cu Doina TeodoruCătălin Scărlătescu, Doina Teodoru

Unuia dintre cei mai renumiți burlaci ai showbiz-ului românesc i-a pus capac însăși actrița Doina Teodoru, alături de care formează o relație care durează de mai bine de un an de zile. În ciuda iubirii lor, juratul de la Chefi la cuțite, în eventualitatea căsătoriei, niciodată nu ar purta costum de ginere. Dimpotrivă, ,,pantalonii scurți” și ,,șlapii” ar putea reprezenta o opțiune mult mai bună. 

Cătălin Scărlătescu: ,,Dacă devin mire mă îmbrac în pantaloni scurți” 

A spus-o, fără dar și poate, Cătălin Scărlătescu în cel mai recent interviu. Nici măcar căsătoria cu femeia iubită nu l-ar determina pe unul dintre cei mai renumiți bucătari să îmbrace costumul de ginere. 

„Nu mă luați cu astea, nu mă îmbrac în mire nici dacă mă însor! Dacă devin mire mă îmbrac în pantaloni scurți. Și poate îmi pun și șlapi!”, a spus Cătălin Scărlătescu, scrie Fanatik.

Scarlatescu, un mire atipic. Ce va purta in ziua nuntii cu Doina Teodoru

Chef Scărlătescu, mai sincer ca niciodată! Ar fi în stare să renunțe la televiziune dacă va deveni tată? 

Gina Pistol este un exemplu pentru chef Scărlătescu, în ceea ce privește venirea pe lume a unui copil. Iubita lui Smiley a ales să își dedice mai mult timp creșterii copilului în favoarea carierei, lucru pe care l-ar face și iubitul Doinei Teodoru, dacă s-ar vedea pus în fața faptului împlinit. 

,,Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma… Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului…

A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea. M-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a continuat Scărlătescu, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
niste idioti promoveava un alt idiot
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768