REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
22.2° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Scene apocaliptice din Israel. 260 de tineri, uciși de teroriștii Hamas la un festival. Video

Scene apocaliptice din Israel. 260 de tineri, uciși de teroriștii Hamas la un festival. Video

Ana Maria LIPAN 10 octombrie 2023 | 00:00 1281

1.000 de oameni au fost ucişi, după ce mii de rachete au fost lansate din Fâşia Gaza. Dezastrul a început când teroriştii Hamas au pătruns în ţară fie pe mare, fie cu paraşutele. Oamenii simpli au fost luaţi ostatici de pe străzi, iar alţii au fost ucişi la întâmplare. Cel puţin 260 de cadavre au fost găsite la locul unui festival de muzică israelian în urma atacului, potrivit serviciului de salvare israelian Zaka, relatează CNN şi Associated Press, citate de observatornews.ro.

Scene apocaliptice din Israel. 260 de tineri, ucisi de teroristii Hamas la un festival. Video

Serviciul israelian de salvare Zaka spune că paramedicii săi au scos aproximativ 260 de cadavre de la un festival de muzică la care participau mii de oameni şi care a fost atacat de militanţii Hamas. Este de aşteptat însă ca bilanţul total să fie mai mare, deoarece alte echipe de paramedici lucrau în zonă.

260 de tineri au fost uciși în timpul festivalului

Bărbaţii înarmaţi din Hamas au tras sâmbătă în participanţii care fugeau şi i-au luat pe alţii ostatici la festivalul ce avea loc într-o zonă rurală agricolă din apropierea graniţei dintre Gaza şi Israel, potrivit videoclipurilor de pe reţelele sociale şi relatărilor participanţilor la festival. În înregistrările video se văd zeci de participanţi la festival alergând pe un câmp deschis în timp ce se aud focuri de armă. Mulţi s-au ascuns în livezile de fructe din apropiere sau au fost împuşcaţi în timp ce fugeau.

Atacul terifiant a fost doar unul dintre multiplele locuri unde s-a manifestat sâmbătă dimineaţa cel mai susţinut şi coordonat atac în interiorul Israelului efectuat vreodată de Hamas, grup militant palestinian desemnat ca organizaţie teroristă de către Statele Unite, Uniunea Europeană şi Israel.

Evenimentul Nova Festival, desfăşurat în aer liber, trebuia să fie o petrecere cu dans care să dureze toată noaptea şi să celebreze sărbătoarea evreiască Sukkot. Martorii care au supraviețuit atacului au povestit clipele șocante în care teroriștii Hamas au început să tragă cu focuri de armă și să ucidă totul în jurul lor.â

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e p***t ca noaptea.... ce p***t.... mare p***t...
5
0
Cea mai buna tehnologie DIN LUME pentru apararea frontierelor!
3
1
omoara civili si copii si cand ii mwiesti zic ca ai ceva cu ei. Da avem ! Vrem sa ne mancati kktul ceea ce se va si intampla !!!
6
0
nu cred ca evreii nu stiau. va urma progromul, motiv au. sa vedem daca ve-ti protesta cind or sa moara si civili palestinieni.
5
6
teroristi sau pregatit mult si bine, au trecut prin sistemele de protectie si a ingenuncheat a patra armata a lumii ,israelul, mosadul ! totul e posibil !
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699