REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Scene de groază, în plină zi, la Brașov: un lup alerga un biciclist să-l mănânce. Video

Scene de groază, în plină zi, la Brașov: un lup alerga un biciclist să-l mănânce. Video

Andreea CONDURACHE 8 aprilie 2024 | 09:10 4982

Clipe de coșmar trăite de un biciclist aflat pe șoseaua care leagă Poiana Brașov de orașul Brașov, după ce pe urmele sale a pornit în fugă un lup ieșit din pădurea din apropiere. Toată scena terifiantă a fost surprinsă de o șofer care circula în spatele biciclistului.

Scene de groaza, in plina zi, la Brasov: un lup alerga un biciclist sa-l manance. Video

Evenimentul a avut loc în plină zi, duminică, 7 aprilie, când un lup a fost surprins în zona Poiana Brașov, alergând cu viteză după un biciclist care cobora spre Brașov.

Şoferul și pasagera din mașina care filma au reacționat rapid, avertizând biciclistul cu privire la pericolul iminent. Au strigat și au claxonat intens, sperând că animalul se va speria și se va retrage, însă animalul sălbatic nu și-a luat ochii de la „pradă”.

Scene de groaza, in plina zi, la Brasov: un lup alerga un biciclist sa-l manance. Video

Când lupul s-a retras la câțiva metri în pădure biciclistul s-a oprit, asta chiar dacă animalul privea spre el foarte atent. „Aveţi grijă că vine! Hai să-l luam noi pe că nu se poate aşa.”, se aude pe filmare.

Conform martorilor, biciclistul a fost luat în mașină pentru a fi coborât în siguranță, conform știripesurse.ro

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LUPUSORUL SRL...NU VOIA SA-L PAPE PE DL.BICICLIST...VOIA DOAR SA-L MUSTE DE...K.....UR... PUTIN...NU MULT...
1
0
un lup alerga un biciclist sa-l manance.Titlu este un subiect de examen la gramatica limbii romane. a*****a mai bine treci la sapa in Moldova. OPA., OPA LA .
1
0
Eu zic ca il alerga sa ii fure bicicleta .
3
0
Este caine ciobanesc cehoslovac, este cainele biciclistului iar Taranaki din masina claxonau ca dementia. Rau este sa fii asa de pro*t ca aia din masina
5
0
Ce exprimare de analfabeți în titlu.. Vai de steaua voastră de plagiatori.
5
0
Era partenerul de antrenament al biciclistului, la fel cum maratoniștii kenieni se antrenează cu leul...
3
0
Lupii traiesc si singuri dacă sunt alungați din haite ...este lup toată ziua .Sunt evidente caracteristicile
0
4
alerga dupa Lake sa-l fr3c3! Sau Escu dupa Riscu sa-i largeasca roz3ta! Sa va iau in salam, ba, meltenilor!
3
2
Sa ma pish pe voi cu zambetul pe buze
2
3
Lupii traiesc in haite, asta e caine rasa lup cehoslovac.
5
2
Din cauza gadgeturilor si a internetului oamenii s-au prostit in asemenea hal incat au ajuns sa se teama si de umbra lor.
6
1
Lupul era statul care alearga dupa taxe!
4
1
Asta era Baniiass cand alerga dupa popularitate.
5
0
Lupul avea bani doar de cartofi prajiti si s-a gandit sa-si faca meniu. Cu cola fara gheata, pentru ca il doare gatul de la intors capul dupa p****i. Si vroia sa-i fure si bicicleta. Reporteri sunteti voi? Vai de capul vostru! Trebuia sa-i luati un interviu. Domnule Lupu, ce PLM mai vreti din Constanta? Este adevarat ca vroiati sa-l mancati pe biciclist. Lupul a bagat mana in buzunar si si-a cumparat o friptura de biciclist. Asa se scriu stirile de 2 lei. Daca si voi sunteti jurnalisti, atunci ala este un lup…
8
0
Era chupscabra.de Poiana Brașov, adică mai jmekera.
3
0
Adevaratii pradatori sunt slinosii burtosi care carmuiesc tara. Aici nu vad decat un animal haituit de niste jegosi cu masina. Pentru ca alti jegosi l-au lasat fara habitat. V-a zis voua ca voia sa haleasca biciclistul? Mars inapoi la stirile despre Spagodosie al Tomisului.
17
1
Ăla poate era lupul de la Consiliul județean alerga după voturi Începe Campania electorală se bârfesc unii pe alții pentru dulcele ciolan
8
0
ala e lup cehoslovac, sunt 2 pierduti in zona Brasov
8
0
de unde stiti ca vroia sa-l manance? v-a spus asta lupul? poata vroia sa-l alunge pe biciclist ca-i distrusese habitatul. bine i-a facut biciclistului. lupul nu vine in casa biciclistului, biciclistul ce-a cautat in casa lupului?
16
8
Extraordinar..numai in f*****a nu anunse articol cu "lupul"....ala e ciobanesc cehoslovac,adica ciine lup ceh!in plm de ANALfabeti panicati si imbecili!unde plm ati vazul lup sa intoarca capul?!lupul alearga i. "trap lupesc" adica picioarele din fata pe rind si alea din spate amindoua!daca habar nu aveti...comentati aiurea....
18
3
Vedeți că va intrat banii pe card de la promovarea PSD PNL, lăsați vrăjeala asta cu copiatul articolelor din altă parte.
11
2
Nu voia sa-l manance,ci sa spuna romanului ca cineva ne fura padurile si nu mai au unde sa traiasca animalele.
20
2
Stiti bancul cu lupu? Ma gandeam eu ca il stiti :)))
9
1
Humanoidul stăpânul suprem al planetei, distrugătorul și hotărâtorul a tot și toate, în pericol. Omorâți acum toți lupii. Să nu mai rămână picior de animal pe planeta. Lăsați animalele în pace, ele simt oricum de la km depărtare mirosul de humanoid și nu fac niciun rău nimănui.
18
1
Stire de doi lei! Din imagine se vede ca lupul traverseaza soseaua in fuga sa intre in padure.
15
2
Lupul zis si sanitarul padurii curata padurea de mortaciunile care pedaleaza. Din partea mea sa mana ce toate scursurile neo marxiste.
18
5
poate lupul era gay...la altceva ii era gandul...
6
1
Era lupusoru caritas
6
2
Era un ciobanesc ceh de talie mare pierdut de stapin.Nici vorba de lup.Si nu parea deloc agresiv,mai repede era pus pe joaca.
29
2
Daca lupul ar fi vrut ceva, ar fi facut fara probleme. Mie mi s-a parut ca era invatat cu oamenii si se bucura de prezenta lor acolo.
21
1
poate alerga să-i spună ceva, nu să-l mănânce
12
2
LUPUL ERA IN CAMPANIE ELECTORALA, CANDIDEAZA PENTRU CJ CONSTANTA
19
3
bun lupul, sa-i dea drumul in casa alba la cta: facem pereche! poate 2, il musca te turul pantalonilor pe chitac si invers!
9
7
Un lup singur care , culmea , a putut sa intoarca capul urmarea un biciclist . Il urmarea mai la relantis , in speranta in care poate ii scapa biciclistului vre-o bucata de paine din rucsac.
17
2
lupul credea ca i ...caprior ,sau vroia sa i ia bicicleta!
10
2
Idee de antrenament pentru ciclisti.Vor bate toate recordurile.
17
2
Și la BV și la CT în toată țara autoritățile statului stă la cafea
12
9

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510