REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Scene de groază în zona cluburilor din Mamaia! O tânără drogată, aproape de moarte, după ce și-a înghițit limba. Video

Scene de groază în zona cluburilor din Mamaia! O tânără drogată, aproape de moarte, după ce și-a înghițit limba. Video

Mirela PASCAL, Mariana MURAT 12 iulie 2024 | 00:00 13240

Imagini șocante în Mamaia, în zona cluburilor de fițe! O tânără, posibil drogată, s-a prăbușit, din senin, la pământ. Mai mulți martori au sunat la 112 și, imediat, un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului. Până la sosirea salvatorilor, martorii i-au acordat primul ajutor. 

Scene de groaza in zona cluburilor din Mamaia! O tanara drogata, aproape de moarte, dupa ce si-a inghitit limba. Video

Scene terifiante au avut loc în Mamaia joi, 11 iulie, înainte de miezul nopții. O tânără s-a prăbușit la pământ, din senin, chiar în apropierea cluburilor de fițe. Nu se știe dacă este localnică sau turistă cazată la unul din imobilele din zonă.

Scene de groaza in zona cluburilor din Mamaia! O tanara drogata, aproape de moarte, dupa ce si-a inghitit limba. Video

Martorii spun că ar fi fost drogată, acesta fiind motivul pentru care și-a pierdut cunoștința. Doi bărbați care se aflau în trecere au observat că fetei i s-a încleștat maxilarul și, până la sosirea echipajului medical, i-au acordat femeii primul ajutor, așa cum au știut ei mai bine.

Scene de groaza in zona cluburilor din Mamaia! O tanara drogata, aproape de moarte, dupa ce si-a inghitit limba. Video

Au făcut rost de o lingură de lemn, pentru a-i descleșta dinții, reușind, astfel, să o salveze.

Video 1:

Deși a fost, practic, readusă la viață de trecători, victima încă era slăbită, după cum se poate vedea și în imagini, abia se putea ține pe picioare. Echipajul medical sosit la fața locului a transportat-o la spital, pentru investigații și tratament de specialitate.

Video 2:

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu exista asa ceva sa îți înghiți limba. Ii era rău de la alcool
0
0
PENTRU GIBILESCU PLMELE...JEGULEEEEE,,,ESTI UN K...KAT IN PLOAIE,,,PARINTII TAI SA SE LAUDE CU UN JEG CA TINE...CARETE...NU...CULTURA..DE UNDE ??? ENTRU JEGURI CA TINE..VOTATI PESEDEU...
4
1
Dacă ești bolnav sau bolnava stai in plmea acasa...nu răspunde nimeni pentru tine daca ai ceva la scufița...
3
2
Felicitari necunoscutzilor care au salvat fata,din ce intzeleg cei de la SMURD nu au spus daca a fost drogata sau a fost o criza de epilepsie,asha a vrut M.P. sa scrie in titlu"ca fata a fost drogata".
11
3
Să îți iau familia în Salamus...dejecție umană stai tu pe malul plmele te dai GIUMEC ești un PADUCHE FLAUSAT CARE TE DAI MARE IN IBRIC...SUGE O !
3
4
Dar. De la. Vaccin nu e posibil. Chiar tara. Asta. E plina. De. Drogați?
7
6
Toată lumea drogata mai. Taie din ele
10
0
ar fi fost drogata si inclestarea maxilarului ar fi ceva normal ar fi trebuit sa mai auzim pana acum de situatii ca asta la cati drogati avem dar nu am mai auzit deci cel mai probabil a fost altceva daca totusi era drogata sunt fifty fifty sanse sa se fi drogat singura la cate jigodii umbla prin culuburi si zvonurile din ultimii ani de droguri puse in consumatie fetelor in cluburi
13
0
CARE LAC ??? LACUL PLIN CU BROASTE ???TE...K....ACI PE TINE MA JEGULE...DE UNDE BANII TAI?? VREODATA AI VAZUT MUNCA ??? SAU MATA SI TACTU TE-A PREASLAVIT ??? AUZI...DIN BANII MEI...CARE BANI MA ???
11
0
De epilepsie nu se spune? Doar tanara drogata?
23
0
Lasa ca voi l-ati ales pe Iliescu, nu pe ratiu. Mars du-te-n p**a mea de sarac care esti. Imi beau cafeaua pe malul lacului din apartamentul cumparat din banii mei. Ce educatie si cultura aveti voi cand va milogiti pentru pensii dupa ce a furat Iliescu tot? De ce platesc eu pensia unui idiot ca tine? Mori mai reped!
0
12
ACESTI TINERI, REPREZINTA VIITORUL ACESTEI TARI...EDUCATIE...ZERO...CULTURA...ZERO... SA NE MANDRIM CU EI...PENTRU LINISTEA NOASTRA....VOTATI PESEDEUL...SA VEDETI CE NE ASTEAPTA...
13
7
CONSTANTA ESTE IMPANZITA DE CEI CARE VAND DROGURI SI DE CONSUMATORI . IN IMEDIATA APROPIERE A BULEVARDULUI FERDINAND SI STRAZI MIRCEA CEL BATRAN . De ani de zile se vand droguri si nimeni nu-i deranjeaza . De ce ne mai miram atunci cand vedem drogati . Aturitatile dorm . Daca nu dormeau , disparea cuibul celor care vand . Hai ca nui prinzi intr-o saptamana , o luna , un an . Iei vand droguri de ani de zile in aceiasi locatie . Alearga jandarmi si mai prind cate un parlit de drogat . Presa ce face , presa vrea doar stiri mura in gura .
19
1
Criza de epilepsie, dar m****a stie sigur ca Era drogata. Sensational...
18
1
era drogata sau se pare ca era sau nu era ??? hotarati va , daca tot nu stiti daca statea la hotelurile din zona ... ziaristi meseriasi ce sunteti ...
21
2
pun pariu ca daca o vedeti in viata de zi cu zi, isi da aere de intelctuala cuminte si se simte ofensata daca cinva ii spune o gluma mai deocheata!! asta sunt pitipoancele cu doua fete de de azi!
9
10
Romanistan, tara drogalailor. Trebuia lasata sa crape, o drogaciune mai putin. La aia care contribuie lunar la sanatate nu mai ajunge ambulante asa repede.
11
13
Nu exista ,,inghitirea limbii" ! Inghitirea se face cu ajutorul limbii. Limba nu poate fi inghitita. In anumite cazuri poate obtura glota, dar niciodata inghitita. A facut convulsii. Si interventiile empirice ale binevoitorilor pot cauza f mult rau.
28
5
Trebuia lăsată să moară,... o drogată mai puțin. Selecția naturală !
6
47
Ai dreptate o fi epilepsie...dar nu epidepsie !!!...
14
1
Dați numele la drogați sa le ia urma politia...sa stârpim fenomenul...
14
7
Doar un r*mân poate găsi la miezul nopții o lingura de lemn, Intr o stațiune de fițe!
36
2
Posibil să fii avut epidespie nu trebuie jutecat înainte
53
1
corect,ar fi fost drogata..dar de cine... si pentru ce scop
19
7

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016