REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Scene de groază într-un parc de distracții. S-a rupt cablul tirolienei, iar mai mulți copii au fost răniți. Video

Scene de groază într-un parc de distracții. S-a rupt cablul tirolienei, iar mai mulți copii au fost răniți. Video

Mariana MURAT 9 iulie 2024 | 15:20 7764

Patru copii, cu vârstele între 7 şi 11 ani, au suferit mai multe traumatisme după ce cablul unei tiroliene din parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania, din comuna Râu de Mori, s-a rupt, iar victimele au căzut la pământ de la circa 2,5 înălţime, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Scene de groaza intr-un parc de distractii. S-a rupt cablul tirolienei, iar mai multi copii au fost raniti. Video

"În parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania, din comuna Râu de Mori, a avut loc un accident în urma căruia patru minori - doi băieţi şi două fete - au suferit traumatisme prin cădere de la înălţime. Din primele informaţii, s-a rupt cablul tirolienei iar cei patru copii au căzut de la o înălţime de 2-2,5 metri", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan.

La faţa locului s-au deplasat un elicopter SMURD de la Caransebeş şi trei ambulanţe pentru a prelua victimele şi a le transporta la spital.

Un băiat de 7 ani a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Municipal Hunedoara. Alţi doi copii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva şi cel de-al treilea primeşte îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Hunedoara.

 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TIROLIANA cea mai mare porcarie, trebuie interzise
1
1
Cablul de la tiroliana a fost verificat?.Corespunde conform Prescripției Tehnice PT R 3-2010 cu privire la verificarea in utilizare a elementelor de transmitere a mișcării,etc.
8
0
Pan la urma urmei ce asa mare necesitate sa re urci in panaramele alea? Sa aibe guvernul grija de tine? Nu ma urc si gata...sa fie sanatosi toti.
6
6
nimeni nu verifica jocurile astea periculoase si multe altele asemanatoare ptr ca guvernului nu ii pasa de vietile si sanatatea cetatenilor si copiilor sai bine ca au scapat cu viata sa speram ca nu raman handicapati pe viata cum e foarte posibil sa se intample dupa traumatisme
15
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016