REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
23.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Scene HALUCINANTE între un ȘOFER și POLIȚIȘTII LOCALI. VIDEO

Scene HALUCINANTE între un ȘOFER și POLIȚIȘTII LOCALI. VIDEO

Replica API 3 iulie 2021 | 01:03 6490

Scandalurile dintre polițiști, de la Națională ori locali, și localnici cu privire la nerespectarea măsurilor par să fie din ce în ce mai dese. În ziua de joi a avut loc un incident șocant în traficul din Constanța. Un șofer a făcut show vineri, 2 iulie, după ce a oprit autoturismul într-un loc nepermis, mai exact în stația de autobuz, părăsind mașina pentru a-și rezolva treburile. După ce revenit ă, a refuzat să se legitimeze. Imaginile surprinse sunt halucinante. Cum s-au comportat polițiștii?

Un șofer din Constanța a făcut spectacol în trafic vineri, 2 iulie. După ce a oprit într-un loc nepermis, un echipaj al Poliției Locale și-a făcut apariția, încercând să-l legitimeze pe șofer. Văzând polițiștii, șoferul a vrut să plece de pe loc, însă a fost împiedicat de cei doi polițiști, moment în care bărbatul a început, efectiv, să urle.

”Fugi, mă, de aici. Nu ești polițai, nu pune mâna pe mine, ia mâna că e mașina mea, nu ai voie!”, striga șoferul recalcitrant. ”Rămâneți pe loc”, îi spunea cel de-al doilea polițist. ”Domnule, mă dărâmi”, i-a mai spus acesta, în timp ce șoferul încerca să plece de pe loc. La fața locului, și-a mai făcut apariția un echipaj al Poliției Locale, încercând să-și ajute colegii aflați în dificultate.

Ce spun reprezentanții Poliției Locale!

Contactați pentru un punct de vedere, reprezentanții Poliției Locale ne-au declarat că ”autoturismul staționa în refugiul pentru autobuz. Când a revenit conducătorul auto la vehicul, a refuzat legitimarea și a încercat să părăsească locul faptei. Într-un final a cooperat, a fost sancționat cu 500 lei, în baza Legii 61, pentru refuzul de a se legitima sau de a oferi informații privind identitatea, și cu 290 lei plus 2 puncte penalizare pentru staționare în loc nepermis”

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai si fraieru asta vrea sa l aresteze? k nu inteleg de ce tragea de om sa i faca proces verbal de contraventie cu martori dar el vrea sa l imobilizeze sa l aresteze sa i confiste masina k nu inteleg de ce agresa omul..
8
0
la medgidia nici nu coboara din masini politia locala e mai ceva ca despescu te chema la usa masinii daca vor sa ti comunice ceva
7
0
de cand locala are voie si dreptul sa iti deschida usile la masina si sa te traga afara din masina pentru parcare neregulamentara?de cand are voie locala sa iti ia cheile din contact? fa tata o poza si trimiti amenda acasa...era bode pe litoral si vroiati sa va afirmati ca va mobilizase pe strazi
6
0
Locul de oprire, de pe film, nu este de competenta pol.locale
3
0
Mokanel get beget . Draq de zdrente la volan
2
0
un jeg de om, la fel si toti care ii iau apararea. Trebuia batut cu nuiaua la fund
2
0
Politia locala. grup infractional organizat , cauta pe utub
5
3
Max , esti un analfabet
1
0
Foarte bine ca l a amendat dar sper ca nu pe baza oug 195 2002 Daca a facut asta sa conteste Politia locala nu are competenta sa aplice amenzi pe baza codului rutier se incalca prevederile art 15 1 din og 2 2001
10
0
Purtarea unui maieu din albastru cu bretele fosforecente nu te face automat politist. Politia Locala este o firma de paza a primariei.
17
6
Sa te bata ca ca tu' si pe tine si pe tradatorii in uniforme,ai gasit-o repede cu bataia,mai bine cu pistoale nu?cred ca era mai bine cu pistoale pentru ca aveau alte atitudini si soferii si copoii
1
6
legea e de cacat ,pt ca oamenii nu stiu exact ce drepturi si indatoriri are politia locala!
15
2
Eu am zis ca este Sosoasca.....turbata
6
2
nu cumva era MARIAN VILAU???el este tatucul politistilor cernavodeni...sa va mandriti cu el...este protejatul lui STEFLEA NICOLAE...omul cu porcul..
6
1
Tu asa ai patit si ti a placut.
4
1
Reactie specifica zonei de unde a venit cu oile. Doi. Asta nu este politie.
26
4
Pare un Papu, aflat la prima generatie incaltata si cu tupeul specific subspeciei din care provine.
42
4
Bravo papule
9
22
Tu cati militieni locali ai batut ma sau doar instigi lumea In fata tastaturii toti sunteti bombardieri
22
5
Maimuta aia galagioasa sta in Cumpana si are aceeasi atitudine peste tot, trebuia ridicat direct.
43
2
Scos din masina, si rupta cocoasa, dar ce sa faca babalacii aia de la locala, numai asa ne facem bine, rupti cu bataia, asa ne trebuie
51
7
e un fun sosoaca
19
8
Dar ca avem prea multe structuri de represiune bugetofage ce ziceti?Daca este nevoie de ei inseamna ca avem in gene infractiunea!
21
2
Din seria meltenilor cu Audi sau BMW
36
4
ASTA ESTE POLITIE????SA FIM SERIOSI
40
11
500 lei ? Mergea cel putin 2000 lei si pus la podea..educatie la noi doar astfel se face..
56
18
daca era in America era dat jos din masina si calcat in picioare
69
14
politie de cacath
55
16
Trebuia scos din masina si batut putin pentru ca nu reactionezi asa in fata politistilor
69
23
Se leaga doar de batrani
38
41

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118