REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Dum., 29 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6867
23.4° Constanța Duminică, 29 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6867
 

Scene șocante în Giulești! Un impresar a bruscat și amenințat jurnaliștii chiar sub privirile jandarmilor!

Scene șocante în Giulești! Un impresar a bruscat și amenințat jurnaliștii chiar sub privirile jandarmilor!

Virgil STOIAN 29 septembrie 2024 | 10:46 908

Impresarul de casă al Oțelului a agresat mai mulți jurnaliști, inclusiv l-a amenințat cu bătaia pe Iulian Stoica, reporterul FANATIK, dacă nu șterge filmarea cu accidentarea lui Cristian Chira.

Scene socante in Giulesti! Un impresar a bruscat si amenintat jurnalistii chiar sub privirile jandarmilor!Impresarul agresează un jurnalist


UPDATE: Jandarmeria l-a amendat cu 500 de lei și i-a blocat accesul pe stadion timp de un an

În cele din urmă, impresarul de casă al Oțelului Galați a fost pedepsit de către autorități. Jandarmeria e emis un comunicat oficial în care a precizat că Rareș Pop a fost amendat cu suma de 500 de lei și a primit interzis pe stadion timp de un an. De asemenea, în cadrul aceleiași partide, au mai fost eliberate 8 sancțiuni contravenționale, precum și 4 sancțiuni de interzice a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de 6 luni sau un a.

„Referință meci de fotbal FC Rapid București – ACS Suporter Club Oțelul Galați

Referitor la imaginile apărute în spațiul public, în care doi bărbați sunt implicați într-un conflict, precizăm faptul că jandarmii aflați la fața locului au observat incidentul și, ulterior, au luat măsuri pentru menținerea la o distanță de siguranță a celor implicați.

De asemenea, bărbatul care a inițiat conflictul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de un an.

Concluzii după dezastrul Satan II: Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă...

Subliniem faptul că jandarmii nu vor tolera astfel de încălcări ale cadrului legal în vigoare și vor fi sancționate cu fermitate, ori de câte ori situația o impune.

Nu în ultimul rând, menționăm faptul că, în contextul acestei partide de fotbal, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.180 de lei, precum și 4 sancțiuni complementare de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de 6 luni sau un an”, se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Română.
Impresarul Rareș Pop agresează și amenință jurnaliștii de la Rapid – Oțelul chiar sub privirile jandarmilor

Impresarul Rareș Pop l-a agresat pe Cătălin Stoia, jurnalist de la IamSport, chiar sub privirile jandarmilor, pe care i-a îndemnat să intervină și să îi îndepărteze pe jurnaliști din preajma ambulanței în care era transportat Cristian Chira, fotbalistul accidentat al Oțelului Galați.

Jandarmii au intervenit într-un mod halucinant la îndemnul impresarului Rareș Pop, îndepărtând jurnaliștii, deși aceștia erau aflați la fața locului doar pentru a-și face meseria și nu încălcau niciun regulament.

Rareș Pop, prieten cu Dorinel Munteanu, este agent FIFA și directorul firmei de impresariat IG Sports Management, fiind intermediarul mutărilor mai multor fotbaliști din SuperLigă.

Agresivitățile continuă la Oțelul Galați

În afară de gestul halucinant al impresarului Rareș Pop, la Oțelul Galați au avut loc recent mai multe agresivități, în prim-plan aflându-se antrenorul Dorinel Munteanu, care la meciul cu Dinamo l-a luat de tricou pe David Maftei, jucătorul său.

Mai mult decât atât, Dorinel Munteanu a vorbit despre gestul său și a recunoscut că poate să facă mai multe din postura de antrenor: „Am vrut să mă întrebaţi despre incidentul ăla care a umplut toate ziarele cu… Cum îl cheamă, mă? Cu Maftei. N-am niciun fel de regret la acest incident petrecut şi să fie învăţătură de minte pentru orice jucător tânăr.

Dacă-l corectez de trei, patru, cinci ori în cinci minute, 10 minute şi mă subestimează (n.r. vrea să spună subminează), înseamnă că avem o problemă. Înseamnă… Poate trebuia să reacţionez şi mai dur. Nu se poate ca un jucător atenţionat să nu-şi bage antrenorul în seamă, că nu sunt antrenor de paie, să stau pe bancă, să primesc telefoane şi să fac ordine. Cel puţin să se uite la mine când mă agit şi vreau să-i corectez”.

„Încă nu s-a născut un jucător care să se uite aşa la mine, să strig la el şi să nu se uite la mine, pentru că-l corectez, îi doresc binele şi să-i corectez jocul lui prost pe care l-a început pe faza defensivă. Trebuie să înveţe, să se adapteze la rigorile fotbalului modern.

Dacă el la 20 de ani nu se uită la un antrenor… Acum fără falsă modestie, dar nu s-a născut un jucător care nu să-mi răspundă, că poate ar avea argumente, dar să nu se uite la mine? Nu se poate aşa ceva! Hai să facem doar aşa şi vorbim despre reacţia mea sau de bunul simţ al jucătorilor?

Eu fac legea aici şi să fie clar. Să înţeleagă toţi jucătorii, poate vin sau nu mai vin la Oţelul, dar asta e regula de bază şi asta a adus succes la echipă până acum şi în continuare va fi la fel”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Că e din Galaț'?De abuzator întreb.Că dacă e din Galaț' ,e normal.Doar amenda e anormală, adică foarte,foarte mică.
1
0
Satan si Putin e de vina, da.
1
1
Da, Putin e de vina
1
1
E ușor deloc cu fotbalul ăsta. Aduce numai probleme,ca și când ar fi vorba de ceva serios,nu de joacă de copii din ăia care nu prea pricep nimic în timpul orelor,așteptând doar pauza.Chiar dă de gândit.
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364