REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Scene terifiante într-un hotel din Botoșani! O mamă și-a aruncat copiii de la etaj

Scene terifiante într-un hotel din Botoșani! O mamă și-a aruncat copiii de la etaj

Andreea CONDURACHE 21 august 2023 | 08:22 4307

​​​​​​​O mamă tânără şi-a aruncat cei doi copii de la etajul al doilea al motelului în care s-a cazat, azi-noapte, în Botoşani. Băiețelul de 2 ani a murit, iar fratele lui, de 3 ani, a fost transportat în stare gravă, la spitalul Sfânta Maria din Iaşi.

Scene terifiante intr-un hotel din Botosani! O mama si-a aruncat copiii de la etaj

 

Înainte de tragedie, femeia, în vârstă de 23 de ani, i-a trimis soțului un mesaj text pe telefon. Polițiștii care se ocupă de caz cred că femeia a premeditat totul.

"Scenele cumplite au avut loc la puțin timp după miezul nopții. Femeia de 23 de ani închiriase o cameră la motelul din Botoșani. Recepționerul a fost martor la întreaga tragedie", conform antena3.ro.

După doar câteva minute din momentul în care au intrat în cameră, femeia şi-a aruncat copiii de la etaj, povestește recepționerul.

"Am văzut ceva, ca un cearșaf, și erau, de fapt, copiii", a declarat el. În urma impactului, băiatul de 2 ani a murit pe loc, iar cel de-al doilea se luptă să supraviețuiască. Mama ucigașă a vrut să sară, şi ea, de la etaj, dar a fost imobilizată de echipele de intervenție.

Ofițer de pompieri: "Am intrat în cameră, am îndepărtat mobilierul, am așteptat semnalul"

Momentul tensionat al negocierii cu mama ucigașă i-a dat timp să acționeze ofițerului de pompieri care a împiedicat-o să se sinucidă.

"Văd ca îi iubești după felul în care plângi. Dă-mi voie să vorbim pe scară. Nu mă voi apropia, îmi dai voie să mă urc, să vorbim?", i s-a adresat negociatorul femeii aflată într-o stare de mare confuzie emoțională.

"Era foarte agitată, repeta obsesiv 'Ce am făcut, îmi pare rău, nu vreau sa ajung la pușcărie, nu vreau să creadă lumea că sunt criminală", avea să povestească el ulterior.

În timp ce negociatorul discuta cu femeia, ofițerul de pompieri s-a strecurat în spatele ei şi a imobilizat-o. "Am deschis ușa, am îndepărtat tot mobilierul din cameră, am îndepărtat perdeaua, geamul, și am așteptat semnalul", a spus, la rândul său, ofițerul de pompieri care a imobilizat-o pe femeie.

Soțul femeii confirmă că a primit un mesaj de la ea, cu puțin timp înainte de tragedie.

"Ultima data mi-a trimis mesaj la ora 23:30. Mi-a scris ceva nasol și mi-a zis adio. Am încercat să o sun, dar nu răspundea", a declarat el.

Femeia a fost dusă la secția de psihiatrie a spitalului Mavromati dim Botoșani iar autoritățile au deschis o anchetă.

  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
r*mânia droguri crime bețivi corupție mafie o țară haiducie junglă și sărăcie
11
2
Toate, dar absolut toate nenorocirile ce se petrec au un uimitor comun și anume îmbuibați speciali care sunt mana în mana cu drogații și lnterpolii, și, în al doilea rand, analfabetismul guvernării. Și acesta este numai începutul. Atâta timp cât amantele, prietenii, o haita de hoți au pus stăpânire pe tara, atâta timp cât au vândut și continua sa vândă tara bucata cu bucata, nu vom avea nici un viitor
14
5
în titlu ai scris hotel, si-n articol motel, nu mai înțeleg nimic, motel cu multe etaje nu prea exista
4
8
Cezara cezara ARDEY UMPLUTI IN PASARYKA PA VEATZA CEZARA!! Febletea mea
2
6
inchisoare pe viata
15
1
D-zeu sa ii ierte
14
0
AM. INEBUNIT. DE TOT. Nu mai nenorociri zilnic
21
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016