REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Scuza lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „A fost un „accident“

Scuza lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „A fost un „accident“

A.F. 29 octombrie 2023 | 00:00 4576

Dorian Popa a fost testat pozitiv la canabis, în urma unui control al poliÈ›iÈ™tilor din cadrul Serviciului Rutier – IPJ Ilfov.

Scuza lui Dorian Popa, dupa ce a fost prins drogat la volan: „A fost un „accident“Dorian Popa

Îmbrăcat doar într-un halat de baie, Dorian Popa se afla la volanul unui Lamborghini, în momentul în care a fost tras pe dreapta de poliÈ›iÈ™ti în localitatea DomneÈ™ti.

El le-ar fi spus poliÈ›iÈ™tilor că se întoarce de la o petrecere, acolo unde ar fi inhalat accidentul fumul de canabis, potrivit bugetul.ro.

Precizările Poliției

La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , poliÈ›iÈ™ti din cadrul Inspectoratului de PoliÈ›ie al JudeÈ›ului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuÈ›iilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea DomneÈ™ti, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieÈ™it indicii cu privire la posibila prezență a substanÈ›elor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din BucureÈ™ti, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanÈ›e interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reÈ›inut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

PoliÈ›iÈ™tii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârÈ™irii infracÈ›iunii de conducerea unui vehicul sub influenÈ›a substanÈ›elor psihoactive, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In halat de baie? El spune ca a fost un accident. Cred ca a fost accident ca l-au prins. De mult comportamentul lui dadea de gandit.
1
0
asta si-a facut implant de par ?si-a pus f***i de pe c*r pe chelie ?
2
0
Drogatul asta umbla in halat cum umbla c***i.le din Constanta ziua. Cred ca o luase la p.o.p.on.et de era in halat. A facut aerosoli cu canabis
6
0
Ăsta nu a fost văzut ținând o femeie de mână niciodată, e homar, o ia la mwy și la ochiul maro!
5
1
Du-te măi influențatule /influențerule cu banii tăi căcăcioși la plimbare ......acest exemplu esti tu ...
5
1
Asa am ramas si eu gravida. Am trecut pe langa niste barbati. Accidental.
9
1
"Vizibilitatii" lui. Daca tot din afisare face bani. Un carnat parvenit
10
0
cand conduci un lamburghini, si tragi pe nas esti mare !si astia sunt o gramada facuti pe naivitatea ...publicului spectator!
11
0
O fi de la salata cu otzet.
14
0
Dute dracului de gay,ne iei la mișto.. cu accidentul. Pai tu umbli numai drogat ,nu știm cum de ai fost prins asa de târziu,gayule declarat..mai erai și în chiloți...
16
0
Gionutule ce ai facut .astea care teau tras pe dreapta nu faceau parte din petrece iai confundat nebunule a scuze voi ati afumat carnea ca na erai in lenjerie intima si na ce sa vezi a inhalat saracutul Bagavaji la toti astea care trageti pe nas si nenorociti oameni in accidente
15
0
Drogurile i-au luat mintzile si vorbeste aiurea,proshti sunt cei care il cred.
14
0
Doamne, ce privire și ce alura! Halloween curat!
14
0
Alo Bulake venea de la petrecere si a inhalat poate dai si tu pe binga cina erau aia care au fumat pe la diicot si saracu venea in lenjerie intima si halat ce petrecere faceati doar intre voi baieti cu toculete
16
0
DE CÂTE ORI O FI LUAT ACCIDENTAL SARACUUU.?
16
0
păcat că aceste jegurri, acești nimeni, prostesc viitorul tineret, și se iau după ei copiii din zilele noastre ,și poftim după cine, după toți drogații și toti infecții, asta ar trebui interzis la tv dar noi asta promovam, drogați maneliști analfabeți asta se vrea! vai mama ei de țară unde a ajuns!
35
0
Aceste mascote ar trebui să dispară din emisiuni tv și mass-media Drogații la închisoare nu în libertate Fosilele distrug oameni nevinovați pe șosele și în locuri publice Siguranța Națională e plină cu drogați in țară
32
0
Doamne ajuta sa vada copiii si tinerii astfel de mesaje! Sa constientizeze ca "zeii "" lor sunt oameni fara valori morale ! Nu stiu ce ii recomanda pe acesti invidizi ca fiind valori nationale!!!!
26
0
doamna profesoara...mamitza ...ce zice?
15
1
Zic toti cand sunt prinși, accident, întâmplare, supărare, etc si etc. Si cand omoara un om sau mai multi, au aceeași scuza, îmi pare rau, s-a intamplat, aș da timpul inapoi ! Mars țigan împuțit ce esti !
23
1
Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High VIZIONARE PLACUTA!
13
1
Hai sictir! Ajunge tot circul pe care îl faci și impostura ta fără limite!
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510