REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Se clatină scaunul lui Uzun de la Apele Române

Se clatină scaunul lui Uzun de la Apele Române

Replica API 11 februarie 2020 | 00:12 2337

Hristu Uzun

Soarta lui Uzun, șeful ABADL, se decide zilele acestea. PNL Constanța dorește schimbarea lui Hristu Uzun din funcția de șef al ABADL. Iar decizia se va lua zilele următoare. Potrivit unor surse din PNL, cel care va prelua conducerea este consilierul județean Bogdan Bola.

Bogdan Bola

Contactat pentru un punct de vedere, Bogdan Bola a declarat: „Într-adevăr, se vehiculează numele meu. Dacă mi se va propune, voi accepta. Va fi o provocare“, a spus, pentru Replica, Bola. Întrebat care ar fi prioritățile, acesta a precizat: „În primul rând, salvarea pasarelei pietonale din Mamaia, zona Cazino. Apoi, ordine și disciplină pe plajele de pe litoral“.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-l face pierdut pe supercoruptul Hristu Uzun, pentru ca devii complice cu el; verifica tot ce-a semnat el ca Director si o sa vezi dedicatiile lui numai pe spagi
50
0
Pentru saracul domn'Silviu Daca Antonaru ,saraca a fost parasita si inselata Antonaru ce a facut ??? A sarit direct in p..a lui Papari sa se ,,consoleze,,,!Doua curve!!!!!
8
0
Uzunn sa ne suga pupa tuturor constantenilor
9
0
Sa ii sugeti pula lui Uzun,hahalerelor.
1
9
Pregatiti-va ca vin eu director
31
10
cand se termina odata si cu dna mihalcea ,surioasa primarului fagadau ,care a distrus o casa ,fam Antonaru
16
0
Hristu Huzum este o hahalera de 2 banicare nu valoreaza mai mult decat o flegma pe asfalt; aveti grija sa nu calcati in flegma HRISTU HUZUM, ca va murdariti talpile de la pantofi.
12
0
ca o fi Bola, Omocea sau ramane Uzun, treaba o sa mearga inainte, spagi se vor da in continuare, plocoanele se vor muta din masina in masina la fel ca si pana acum, sefii, nu toti, vor ramane la fel de javre chiar daca zambesc si se poarta chipurile amabil, cu alte cuvinte TOTUL ESTE PUTRED. Sa-si faca firme private, macar aici sa se respecte legea muncii. in privat erau linsati daca se purtau asa.
10
1
SA PLECE SI ECONOMICA. NU ESTE FEMEIE MAI REA. NU ARE RESPECT PENTRU NIMIC. SA PLECE CU TOT CU PROTEJATELE EI. ORICUM NU MUNCESC, ELE DOAR DAU INDICATII PE SALARII DE INVIDIAT. RUSINE!!!
21
0
Aveti dreptate cu Latif Celzin.
95
2
Tata BOLA sef la ITM, beizadeaua BOLA la Ape. ASTIA NU AU LIMITA! Avocatul Bogdan Bola incalca legea grosolan in BIROUL ELECTORAL JUDETEAN cand vota la ordinul lui Nicusor Ctinescu prelungirea ilegala a referendumului pt demiterea presedintelui. Alo, DNA!!! Iar acum ce cauta la Ape?
19
0
Hristu Uzun este cel mai incompetent si corupt director abadl din istoria existentei acestei institutii de stat; se crede Patronul ei si nu un angajat iar toate actiunile lui au scopul ascuns al Spagii; Unde-i DNA-ul sa-l interogheze pentru toate nenorocirile pe care le-a facut de cand este-n functie ? Cum de-l suporta PNL-ul pe acest cameleon psd-ist ?
16
1
Sunt un mare sarlatan, Am o fata de golan, Sunt un avocat de duzina, Tata sta in casa cu bulina, Beau pana cad in canal, In liceu drogul era un lucru banal
14
1
apele aromane,o mare familie de tupeisti,de la portar pana la femeia de serviciu,anumiti soferi angajati acolo dorm in timpul programului in masinile statului sunt foarte aroganti cu cei care locuiesc in zona sediului si isi parcheaza masinile pe trotuar,le ridica stergatoarele si dau cu cheia pe masini pe motiv ca doar ei au voie sa parcheze pe trotuar,paznicul ocupa toata ziua trotuarul din fata sediului cu niste fiare si le ridica doar in momentul cand vin directorasii lui peste,locala inchide ochii si nu vede ca trotuarul e blocat abuziv
20
3
da sa-l schimbe odata poate asa se termina cu spagile lui sava si lacatusu ,mai nou.....
29
0
ABADAL o mare familie
9
0
L-ati ascultat pe Uzum cum citeste? E de rasul curcilor, rad si copii de el
25
1
Pa Daniel Georgescu cand il dati afara? Mai sunt canale prin Constanta.
21
2
Uzun dupa figura este pensionar. Ce mai cauta in campul muncii ?
22
1
cu tovarasu meu Dan Marin ce faceti el cui ramane lu Izabela sau lui nea Nelu Cazacu
14
2
Eu ce fac daca pleaca lale
15
0
Pentru cei care mai si muncesc in ABADL ar fi o mare bataie de joc daca idiotul, dobitocul si sclemberistul asta de bogdan bola va fi numit director. Este clar ca si PNL-ul e un partid de toata jena chiar mai de rahat decat PSD-ul jegului de stroe felix.
33
7
IDEM. SI PE MINE TOT LA AMABILUL ROBERT M-A TRIMIS. OMU E PRECAUT DAR NU SUFICIENT. AM VORBIT SI LA TELEFON DE TOATE CU AMBII. MARE VRAJITOR ROBERT ASTA. PAREA CAM LACOM. SUCCES!
112
2
Eu maine ii fac plangere lui CELZIN LATIF ca vad ca nimeni nu are curaj sa ii pronunte numele.Am vorbit cu avocatii care mi-au spus ca pot fi martor sub acoperire.Nu mai suport.Am inghitit prea multe umilinte din partea astuia.Mi-e mila de familia lui care nu are nicio vina daca va fi arestat dar nu se mai poate continua asa.Daca stam toti cu mainile in san ne-a luat de prosti si isi bate joc de noi cum vor muschii lui,ca la luptele tataresti.Ma autodenunt ca am dat spaga si omului sau de incredere,un anume Robert,un tip grasun, tot cu barba vorba Mihaelei care a scris comentariul de la 21.56.
108
1
Alex costea o sa fie urmatorul director abadl!!!Balaurul plajilor de pe litoralul romanesc!!!Este sustinut de alexandra cucu si de sotul ei!!!
25
5
Bravo Mihaela si Vali!Inconstientul asta pus la mediu ne face etnia de rusine.Tatarii sunt oameni onesti,harnici si saritori.Asta e modificat genetic si nu-l recunoastem.Daca ar avea mai multi curaj ca voi sa vorbeasca tara asta ar ajunge departe.Pacat ca va e teama sa sesizati organele competente.E mult pana apare unul ca pe urma isi fac curaj si alti chinuiti de acest magar infatuat.Inca nu e prea tarziu.Mai ganditi-va.Tariceanu se face de ras cu astfel de lichele alaturi.Si nu numai el.Curaj ca nu are ce sa va faca.E un paduche profitor,oportunist,incapabil de mila fata de saracii clienti.
116
2
am fost pus de guzganu rozaliu. al meu nu se clatina.
7
1
In Constanta machidonii sunt la putere...ei reprezinta cca 1,8% din populatia judetului dar la conducere sunt cam 80%...Bravo lor, ne f..e cum vor ei!
30
6
Daca si boala ajunge director da o in mortii masii de viata si de politica.un machidon fara sa stie ca e machidon.
25
2
Da-te tu jos sa urce baiatul lui tata. Sunteti toti o apa si un pamant.
23
3
Mare dreptate ai!Si eu am un aviz din septembrie la mana acestui spagar odinar care e pus director la mediu pt ca a sponsorizat cu bani negri anumite partide si persoane influente.O sa o pateasca cat de curand asa nu se mai poate.Doamna de treaba care a lucrat repede autorizatia mi-a spus ca daca nu merg la el sa cotizez nu voi obtine avizul niciodata.Am trimis un imputernicit cu mana goala dar a refuzat sa stea de vorba cu el ceea ce e un abuz clar.Are un tupeu si un curaj al prostului fenomenal.Asta ia spaga de atatea ori cate fire de par are in barba.Cineva trebuie sa-l barbiereasca!Gratis!
119
1
Nu poti innota in larg nici cand sunt marea e linistita salvamari de prin oltenia,ferentari vin la plaja sa stau in apa pana la brau cu copii mici.
3
2
egal Dovada discriminarii etnice. Daca nu vb limba ciobaneasca, nu te poti angaja aici. Plin de hoti si analfabeti. E timpul curateniei
24
3
Apele Armane ramane la noi.
32
9
Cati bani primiti lunar din sponsorizarile unor firme din judetul Constanta?.Acesti escroci pe nume Eugen Bola si Bogdan Bola primesc bani din salarii la anumite fieme drept sponsorizari.Si ca exemplu firma General Concrete sponsorizeaza acesti indivi sa nu fie controlata de ITM Constanta.
32
0
Bola are fata de portar
30
5
Ce lasa astia in urma e dezastru. Uzun a pus pe functie pe penala de Antonaru, cercetata de DNA, femeia lui Papari. A promovat o pe functie de sefa, la fel pe panarama cealalta de la juridic
28
2
Despre cel mai mare proiect finantat cu fonduri europene nu spune nimeni nimic? Aproape un miliard de euro sunt gata sa se piarda din cauza machdonilor de la apele romane.
79
2
DAR PE SULTANUL DE LA MEDIU CARE-I VAMUIESTE PE TOTI NU-L MISCA NIMENI? POATE PUNE SI DNA UMARUL CA DOAR SA NU VREA NU GASESC NIMIC. CATA SPAGA A LUAT FOMISTUL ASTA NU AU LUAT TOTI DIRECTORII DIN CONSTANTA DE LA INFIINTAREA INSTITUTIILOR INCOACE. CHIAR DNA NU SE POATE AUTOSESIZA DACA PATRONII SE TEM DE REPRESALII DACA IL DENUNTA? CHIAR CRED IN DNA. SPER SU NU-MI ZDRUNCINE INCREDEREA. ASTEPT CU INTERES DEZMORTIREA INSTITUTIILOR STATULUI CARE AR TREBUI SA PROTEJEZE CETATEANUL DE ABUZURI. ASTA PANA NU IA SI PIELEA DE PE MINE TINE DOSARUL LA SEMNAT DE PESTE UN AN FAPT CE SE POATE LESNE VERIFICA.
128
1
Pai puscariabilul asta makidon mai are de furat?
39
3
Foarte bine ca-l schimba. A dormit destul in scaun, iar cand nu dormea era suparat pe presa si pe oricine il deranja. Nu a facut nimic.
79
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677