REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.3° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
30.3° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Se dau LUPTE grele pentru ȘEFIA Sanatoriului din Mangalia, între PSD și PNL

Se dau LUPTE grele pentru ȘEFIA Sanatoriului din Mangalia, între PSD și PNL

Replica API 1 iunie 2021 | 00:27 5787

Liberalul Lucian Nichita asigură interimatul Sanatoriului Mangalia din septembrie 2020, la ordinul Ministerului Sănătății. Fostul manager, Bogdan Maganu (PSD), susținând concursul pentru ocuparea postului, în august 2020. Și a și câștigat, dar nu a fost pus pe post, acesta fiind ocupat de Nichita. Maganu a contestat ordinul Ministerului Sănătății și a câștigat, în aprilie a.c. Numai că, nici de data aceasta nu va reveni pe funcție, pentru că mai are de trecut un hop. Liberalului Nichita i-a fost prelungit mandatul, tot în aprilie, iar social democratul a contestat și acest ordin de prelungire.

Liberalului Lucian Nichita i-a fost prelungit mandatul la șefia Sanatoriului Mangalia luna trecută, mandat început în septembrie 2020, deși Bogdan Maganu, fostul manager, câștigase concursul în august.

Lucian Nichita

Prelungirea mandatului a venit ca o lovitură pentru Maganu, care a reușit, tot luna trecută, să obțină anularea ordinului emis de Ministerul Sănătății, în septembrie 2020. ”Admite acţiunea în parte. Anulează Ordinul Ministrului Sănătăţii nr.1896/22.09.2020 privind numirea domnului Nichita Lucian în funcţia de manager interimar al Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Mangalia. Obligă Ministerul Sănătăţii să emită ordinul de numire a domnului Maganu Bogdan în funcţia de manager al Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Mangalia”, se arată în minuta instanței.

Având în vedere că mandatul lui Nichita a fost prelungit, Maganu trebuie să mai treacă peste un hop: anularea și celui de-al doilea ordin, emis în aprilie. ”Avocații se ocupă. Am reușit să obțin anularea primului ordin, l-am contestat pe al doilea, cel de luna trecută, când i-a fost prelungit mandatul”, ne-a declarat Maganu. Acțiunea a fost depusă pe 28 mai a.c.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PUS POLITIC SA DEA OAMENII DIN PSD AFARA !
7
2
Nichita un slugarnic fara nicio viziune. Fara de carte, de la indoit table in santier, a trecut la lipit afise in campanii electorale, apoi a condus casa de cultura si apoi balnearul. Este doar un oportunist obedient, fara nicio competenta, care slugareste sefii si se comporta urat cu angajatii sai.
12
1
Nichita,un ingamfat...
9
0
ciolan , ca pestetot in tara asta!
10
1
Nichita un popo...
9
1
asta nu e cel care a fost acuzat cand era la primaria Mangalia ca facea smenuri cu autobuzele scolare ?avea mai multe autobuze decat copii?na,bani de la buget ..sa fie ..Cum si a facut casoiul de pe lacul LIMANU,din salariul de bugetar ?maes hotule ..Pe celalalt nu l cunosc cine e.ha ha
15
0
Doi moldoveni libidinosi
16
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016