REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
30.4° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Se intensifică zvonurile conform cărora Putin ar fi murit

Se intensifică zvonurile conform cărora Putin ar fi murit

Ana Maria LIPAN 11 noiembrie 2023 | 21:43 2366

Circulă din nou zvonuri cu privire la posibila dispariție a lui Putin, odată cu declarațiile recente ale lui Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei și fost șef al FSB, care s-a referit la liderul de la Kremlin în trecut.

Se intensifica zvonurile conform carora Putin ar fi muritVladimir Putin

Atmosfera s-a încins și mai mult odată cu observația că fostul spion purta haine negre în timpul discursului său, conform stiripesurse.ro. „Obosită de anii 1990, societatea aștepta rezolvarea problemelor sociale și economice și consolidarea securității naționale. Era nevoie de un lider care să pună bunăstarea populației în fruntea agendei, să arate cele mai înalte calități umane și organizaționale, voință și dăruire. Un astfel de lider a fost Putin”, a declarat Patrușev, care a continuat apoi să se refere la trecut, în discurs, la liderul de la Kremlin.

Evenimentul a avut loc în urma unei gafe a lui Putin, care a pronunțat incorect numele președintelui Kazahstanului, Kassym-Jomart Tokayev, în timpul unei întâlniri cu acesta. Unii indivizi au sugerat că posibila sosie a lui Putin prezentă la eveniment nu și-a îndeplinit corect atribuțiile.

În același timp, liderul de la Kremlin a fost surprins la un eveniment cu pomeții neobișnuit de umflați. Un clip video documentând această situație a fost postat pe platforma X (anterior cunoscută sub numele de Twitter) de către Anton Gheraşcenko, consilier al ministrului de Interne din Kiev.

Comportamentul neobișnuit al președintelui rus a persistat și în cadrul altor evenimente. Putin, aparent distras și puțin stângaci, a pus în repetate rânduri aceeași întrebare ministrului Resurselor Naturale și Ecologiei, Alexander Kozlov, referitoare la vechimea gheții din Antarctica, conform informațiilor furnizate de Kyiv Post.

Nikolai Patrușev este privit ca o opțiune posibilă pentru a prelua rolul lui Putin în cazul în care acesta din urmă „dispare”. Fostul spion împărtășește viziuni politice similare cu cele ale liderului de la Kremlin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ALAHU AKBAR
1
0
Moarte Ruzzia , moarte putin(a).
2
1
Da a murit întins pe-o scândură lată....
2
4
Doamne ajută!!! Biden, Trump, Clinton, Blair, Merkel, Iliescu și restul să îi urmeze exemplul cât de c*rând!
2
4
Doamne ajuta! va urma cit de curand jelenskhi si poate se va incheia razboiul!
8
9
MAI MURISE ASTA DE CATEVA ORI, ASTIA NU AU IMGINATIE, E CA IN ZIUA CARTITEI, SE TOT REPETA STIREA
14
12
In fiecare luna apare o stire ca Putin e mort, sictir, slava Rusia
14
18
O, ce veste minunată!
31
8

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712