REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Se MAJOREAZĂ salariile POLIȚIȘTILOR!

Se MAJOREAZĂ salariile POLIȚIȘTILOR!

Replica API 6 decembrie 2020 | 00:00 4034

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, a declarat, pentru Bugetul.ro, că a obținut, vineri, o victorie mare în negocierile cu Ministerul de Interne.

În urma demersurilor făcute de Dumitru Coarnă, polițiștii vor beneficia de o majorare salarială semnificativă. Cine sunt agenții de poliție care vor primi bani în plus la salariu? Polițiștii vor urma să primească un spor de fidelitate, în funcție de vechimea în poliție – 5 ani/5%, 10 ani/10%, 15 ani/15% și peste 20 de ani/20%.

Totodată, agenții care au studii superioare în conformitate cu fișa postului vor beneficia de un spor de 25%. Șeful SNPPC a spus, pentru Bugetul.ro, că le-a solicitat șefilor MAI ca toți polițiștii cu studii superioare să primească acest spor. Însă, cei de la Ministerul de Interne au fost de acord să beneficieze de acestă majorare salarială doar polițiștii care au studii superioare în confomitate cu fișa postului. Spre exemplu, dacă are studii de Finanțe, va beneficia de acest spor doar dacă lucrează la un serviciu din poliție ce are legătură cu Finanțele

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un om care a avut 35 de ani de munca numai in Mi a iesit la pensie in 83,avut 2000 lei pensie iar urmasul are 1200 de lei pe luna.Nu are nici bani de medicamente dar sa manace.De copil a fost in spatele frontului si nu a avut nici.. veteran de razboi au mancat altii aceste titluri. A facut armata din anul 1949 ,1950,1951 si nu i s-a calculat pe vremea lui Ceausescu.I s-a mancat si anii de vechime avea mai multi dar nu i-au fost gasiti in arhive decat cateva luni.Dupa Revolutie i s-a ciopartit tot timpul pensia,vroia sa dea statul in judecata.In ce tara din UE ati vazut asemenea discriminare?
5
1
Pai cine te a oprit vitelule sa inveti sa te faci aviator sau ofiter ca cei 4? Ai baut cerneala cand erai mic, ai batut mingea pe maidan, asta este...esti electrician si ai 2000 salariu...
7
9
Sa intelegem ca nu vor mai lua spaga??
2
1
unul e de la aviatie,a iesit la 50 ani de la aviatie,are pensie 8000 lei,altul de 60 ani,a iesit la 40 ani cu ordonanta,de la marina,ofiter,6500 pensie,altul de 71 ani,are pensie 4500 de la artilerie locotenet colonel si un fost politai tablagiu de 55 ani a iesit la 48 ani si are pensie 4500,eu am 55 ani si inca nu am iesit la pensie si sunt electrician,am 2000 lei,nu ii platesc eu,suntem la patron,totusi ei tin locurile ocupate ale tinerilor,am vazut ca se misca si incet,cel de la aviatie a spus ca daca ii spune patronul sa manance un cacat il manainca pe loc,altul a zis ca sta pana moare
9
5
merita sa faci facultati,doctorate,..banii dati pe cumpararea diplomelor sunt recuperati din maririle salariale,...te iubesc Romania
9
1
da exista! la melitie daca ai 8 clase ai studii superioare!
12
5
au fost mereu hranite! Prostimea, trebuie sa munceasca si sa ii hraneasca!
11
3
Asta se aplica de ceva timp. Unde este noutatea? Stire de doi lei.
5
1
Simpla campanie electorala. Visul de a intra in parlament a dat roade. Daca ar fi avut putin obraz isi dadea demisia din toate functiile. Si ar fi publicat veniturile obtinute atat ca pensionar cat si ca lider de sindicat. In rest fara comentarii.
4
3
Sunteti retarzi? Stirea este din 07 iunie 2020.
12
1
O sa fie legea respinsa de Curtea Constitutionala pt ca nu se regaseste sursa de finantare. Stirea e data la misto de Coarna pt militiei sa iasa la vot .
12
3
Sa le dam la muwr la militieni prostanaci.nu sunt in stare decat sa dea amenzi.
14
8
Din ce se vede , activitatea economica va scadea serios , deci si oamenii care produc banutii,asa ca banutii fiind mai putini poate ar fi cazul ca in loc de bani sa dea statul cite un rob doi..Interesante masuri:apelarea abuziva pedepsita drasti, ultrajul drastic, armament modern, salarii regesti.Ce se pregateste?
8
1
Cartile se citesc nu se joaca,burta pe carte si la concurs de nu,la betoane,cement,mortar !
11
4
Amenzi en gros mai mari ca in UE
11
0
,,,,,,,,,,,,
4
3
Da, datile davas la mwie, astia sunt ramura cea, mai privilegiata. Spor de graba, de mancare, de haine, de fidelitate, de spagi. Pentru ceilalfi nu sun bani. Spagari ordinari
25
8
CUM MA SA PUNETI MASINA DE POLITIE DIN ALT STAT, REP MOLDOVA, SI VOI VORBITI DE ROMANIA
28
1
Iar? Nu le ajung toate avantajele care le au?
22
16
Jegul de Coarna este inscris primul pe listele de deputati psd. Asa crede el ca atrage niste voturi. Mintindu i pe politisti cu perspectiva falsa a unor bani in plus. Dupa parerea mea urmeaza externalizarea unor servicii refuzul de a plati ore suplimentare sau de weekend si sarbatori impozit suplimentar pe pensiile de peste 5000 lei cresterea cu 5 ani a varstei de pensionare.
19
5
Pai da acuma sunt recompensati pt cs au produs.Institutia numita politie produce msi multi bani decat DACIA RENAULT .Au amendat oamenii cinstiti si saraci ca sa multumeasca hoarda de hoti si corupti de la putere si acum primesc cadouri.. Sunt persoane care nu mai aveau un loc de munca cand jegurile astea au dat amenzi de an pulea si care acum de sarbatori nu mai au ce pune pe.masa.Pasa cuiva.Daca vrei sa o freci in viata in Romania te faci politist sau popa sau politician.Paraziti.
28
5
Chiar mi se rupe piticu de analfabeti din masinile colorate in stema pnl.
21
9
De la atatea amenzi fara numar,normal ca au de unde sa le ofere.Si oricum,parca tot e putin...
19
5
exista pulitisti cu studii superioare???
25
23
BAGATI O POZA CU O MASINA DE POLITIE DIN TARA MOLDOVA ! CHIAR ASA NU SE GASEA O POZA DIN TARA ?
25
3

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620