REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mie., 18 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6856
20.9° Constanța Miercuri, 18 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6856
 

Se modernizează infrastructura orașului

Se modernizează infrastructura orașului

Deria ISLEAM 23 august 2024 | 00:00 1132

Programul de reabilitare a infrastructurii pietonale din cartierul Palas acoperă tot mai multe străzi. Echipele Confort Urban intervin pe străzile Moților, Bucegi, Bucuriei, Matei Millo, Vifor Haiducul și Mihu Copilu. Se montează borduri noi, iar suprafețele trotuarelor sunt consolidate prin așternerea unui strat de piatră. Trotuarele sunt recondiționate cu un strat nou de asfalt și se amenajează casete pentru spații verzi, în care vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali.

Se modernizeaza infrastructura orasului
Se reabilitează trotuarele și pe strada Făgetului, tronsoanele delimitate de strada Ion Andreescu și bulevardul Mamaia și străzile Chiliei și Primăverii. Se înlocuiesc bordurile, iar terenul este stabilizat cu piatră peste care va fi așternut stratul de asfalt destinat traficului pietonal. De asemenea, se construiesc casete pentru spații verzi, o soluție eficientă și estetică de a integra elemente naturale în peisajul urban.

Se modernizeaza infrastructura orasului
Străzile Alexandru cel Bun și Bogdan Vodă vor beneficia de o infrastructură pietonală modernă. Trotuarele au fost decapate, au fost înlocuite bordurile, iar terenul a fost stabilizat prin așternerea de piatră. În paralel se construiesc casete pentru spații verzi unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali.

Se modernizeaza infrastructura orasului
Lucrările de reabilitare a parcului Tăbăcărie avansează. Aspectul suprafeței pietonale se schimbă de la o zi la alta. Aleile din parc sunt reamenajate cu pavele moderne, iar infrastructura zonei pietonale este consolidată cu borduri noi. 

Se modernizeaza infrastructura orasului
Lucrări de amenajare a zonelor destinate circulației pietonilor au loc și pe strada Suceava și strada Adamclisi în proximitatea pieței Brotăcei, unde se reconfigurează trotuarele prin montarea de noi borduri și pavele pe strat de nisip. Trotuarele sunt decapate, se înlocuiesc vechile borduri și se stabilizează terenul cu piatră, astfel încât să permită așternerea stratului de suport peste care se montează pavele moderne.

De asemenea, pe bulevardul Tomis, în zona delimitată de blocurile M1-N2, se reabilitează aleile de acces în scările de bloc și aleile pietonale situate între imobile.

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
borduri, flori, pomi. inspirate de la ac. navala. joburi, prosperitatea orasului in asta sta?
0
0
intersectia pandurului cu mangaliei semafoarele sunt obturate de slapi in fata lor. Sri lankezii aia nu au vazut bine. Credeau ca se circula pe invers.
0
0
În oraș sa făcut schinbari daia lam votat tot pe wergil chițac
2
3
Multa mwe cu k*t chitac si tuturor sustinatorilor sai!
5
2
Pentru cei care se ocupă de peisagistică, poate scoateti copăceii plantați pe b-ul Mamaia, să ne putem asigura bine când schimbăm sensul de mers. Și poate montați dale de beton in dreptul stațiilor de autobuz. Tot noroiul și praful îl cară oamenii în autobuze plus că se formează cărări pe spațiul verde. Se aude la Primărie?
3
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166