REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Se modernizează sensul giratoriu de pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona intersecției cu strada Nicolae Filimon

Se modernizează sensul giratoriu de pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona intersecției cu strada Nicolae Filimon

Ana Maria LIPAN 16 mai 2023 | 13:17 1906

Pentru fluidizarea traficului pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona intersecției cu strada Nicolae Filimon, reprezentanții Hornbach au contractat lucrări pentru reamenajarea și modernizarea sensului giratoriu din zonă.  

Se modernizeaza sensul giratoriu de pe bulevardul Aurel Vlaicu, in zona intersectiei cu strada Nicolae Filimon

Se lărgește sensul giratoriu, se amenajează insule de dirijare a traficului, se vor monta borduri și pavele noi pe trotuare, se va turna covor asfaltic, vor fi realizate marcajele rutiere, va fi reamenajat spațiul verde, unde vor fi plantate flori și plante ornamentale. Noua configurare a sensului giratoriu a fost preferată în urma unui studiu de trafic ce a stabilit o geometrie menită să reducă ambuteiajele din zonă.  

Se modernizeaza sensul giratoriu de pe bulevardul Aurel Vlaicu, in zona intersectiei cu strada Nicolae Filimon

"Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări. ", au transmis autoritățile.   

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba cretinilor,terminati in plm o lucrare si dupa aia incepeti alta! sinteti toti idioti!?nu v-ati plictisit de cig va injura lumea?!nu existazi de la Dzeu sa nu fie ambuteiaj pe AV! de 3ani numai gropi si santuri....trrminati dracului odata!
4
1
Din pacate Constanta a ajuns o bataie de joc la adresa locuitorilor. Un oras anapoda in care totul se face impotriva oamenilor!
8
1
Iar borduri? Tot Aurel Vlaicu(varianta) cand se va termina de asfaltat. De 3 ani sunt lucrari permanente. In zona Energia, prin fata Vivo, la intersectia A. Vlaicu si bd Tomis, apoi in fata la Penny. PRIMARE, CAT ITI MAI BATI JOC DE CONSTANTA SI DE CONSTANTENI???
6
1
in acest moment toate iesirile si bulevardele principale din oras sunt BLOCATE iar care sunt libere sunt bombardate de cratere...bine ca nu avem razboi sau Doamne Fereste sa fie nevoie sa evacuam orasul, murim ca soarecii, multumim dragi politicieni ptr asta, vedeve-as cu bratari la izolator, stiu ca o faceti intentionat
7
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677