REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Se pregătesc concedieri în aparatul bugetar. Ministrul de Finanțe a anunțat care e pasul nr.1

Se pregătesc concedieri în aparatul bugetar. Ministrul de Finanțe a anunțat care e pasul nr.1

Replica API 2 decembrie 2019 | 04:02 654

Se anunță restructurări în aparatul guvernamental! Reducerile de personal vor fi făcute doar după un audit serios, avertizează ministrul de Finanțe.

Fiecare minister va face un audit în perioadă următoare, pentru a vedea dacă aparatul actual este supradimensionat și pentru a evalua cum își face treabă fiecare angajat, a declarat, sambătă, Florin Citu, ministrul Finanțelor Publice.

"Avem 16 ministere din 24 câte erau înainte. Fiecare minister trebuie să facă un audit, să vadă ce se întâmplă în interior, să vadă dacă aparatul este supradimensionat, o analiză cum își face fiecare treaba etc. Vom vedea care este rezultatul acestei analize", a spus ministrul Finanțelor la un post TV.

El a precizat că premierul a solicitat auditurile și, în funcție de ele, se va luă decizia dacă vor fi ajustări de personal. "În curând va apărea și această reorganizare", a adăugat oficialul guvernamental.

Ministrul Finantelor a reiterat faptul că există multe funcții ocupate pe alte criterii decât cele profesionale, iar acest lucru trebuie să înceteze.

"Am spus tot timpul: cei care sunt neprofesioniști, leneșii, cei promovați în funcții pe criterii politice, acolo sigur se va umblă. Asta nu inseamnă disponibilizări, înseamnă o reparare a situației, pentru că au fost populate foarte multe funcții cu politruci și asta nu mai poate să continue", a precizat Citu, conform Realitatea.

sursa: realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
noi curvele de la cluburi sustinem pe directorul de la aeroport ca ne angajeaza daca ii aratam chilotii. Mia zis una ca nici nu a avut ce sai suga. A angajato la aeroport oricum.
0
0
atatia prosti de nu-I mai incape internetu. Cica vezi doamne, dupa reduceri cum sa mai angajeze. Habar n-aveti dragilor, le reinventeaza posturile si necesitatea imperativa, vor curge lacrimi de tristate cand peste 2 luni se vor plange ca nu au personal, bineinteles pentru lucruri noi, vor privi pe ferestrele de la geamul superior, nu ca inainte. Vax populi, habar n-aveti, parca ati fi la primul guvern schimbat.
0
1
tot ce vrei tu analfabetule in timp ce imi lingi mie cacatul !!!
2
0
Asteptam sa ii dam muie lu mata
2
2
Competenta, performanta, eficienta. Astea sa fie criteriile de selectie in administratie. Avem cea mai tare retea de IT si noi inca plimbam hartii si dosare!!...De ce? Semnatura electroniica este legala si fluxul documentelor rezolvam cu un simplu clik! Armata de bugetari a-si caute de lucru sa nu mai puna frana, sa innebuneasca lumea cu fel de fel de hartoage si semnaturi. Competenta nu obedienta, asta vrem si asta trebuie sa se intample imediat.
7
0
Reduceti numarul de bugetari. Anulati pensiile speciale. Reduceti salariile si pensiile nesimtite. Eliminati pensionarii din sistemul bugetar. Reduceti salariile celor din justitie pentru injustitia manifestata fata de cetateni.
13
3
primariile si au unflat salariile, schemele,atributiile de serviciu sunt impartite aiurea si majoritatea o lalae pe bani multi si munca canci!
8
1
Sa-mi bag pizda ma-tii , in gura ta , rahat bugetar pezdist !!
6
4
Sugi pula de 1 decembrie,asa de la bugetari!
4
9
vaicarelile oxiurilor pzdisti bugetari nu impresioneaza pe nimeni! REDUCERE inseamna ca ii baga afara pe pzdei fara sa angajeze sa angajeze in locul lor! Mugiti bugetari pzd, mugiti!
8
3
Ma idiotilor cum puteti spune:"ii dau afara pe P.S.Disti pentru ca sa puna P.N.Listi in locul lor"cand aici este vorba despre un audit urmat de reduceri de personal,ia cuatati in DEX expilicatia pentru cuvantul REDUCERE.
10
3
Daca nu erau bugetarii aia, putori cum ii numesti tu, la ora asta nu avei scoala, ceea ce la tine e cam adevarat si nici nu beneficiai de asistenta medicala. Pun parie ca esti un privat din ala care mai mult sta decat munceste, dar te freca grija de bugetari.
11
8
La abadl la Constanta cand il executa pe spagar. A dat plajele dupa cum a luat spaga. Face doar ce vrea pe acolo
14
1
Bate Doamne PSDul c-a luat pielea de pe noi,adu' Doamne PNLul sa ne dea pielea-napoi!
15
4
La raja cand se face ceva restructurari? Cand e o avarie au doar o echipa de negri mititei. In rest doar sefi. Acolo sunt angajate doar neveste, fice, nurori,amante.
20
4
sa mai dea afara din primaria Cta, aparat supradimensionat si functionarime inutila
19
4
economia privata , care tinem in spate , sute de mii de putori de bugetari si care am votat anti-PSD , NE BUCURAM DE ACEST LUCRU !!
17
9
Mata a lucrat tot la SPIT de stii tu ca alea sunt curve? Singura curva este mata care a facut un avorton ca tine!
6
12
Ma bucur mult pt toti bugetarii care au votat PNL si USR
21
9
politia locala a Buc are .....40 000 de angajati , oare cate sute de mii or fi la nivel de tara ? Cui folosesc astia , cand avem Politia Romana , Jandarmeria , si alte servicii ?
22
4
pt comunistii de mai jos : daca se anunta REDUCERI DE PERSONAL, cum sa vina altii in locul lor ?
13
5
Pai si cu toate curvele de la SPIT cum ramane ???
27
0
In traducere inseamna hai afara ca avem si noi veri, nepoate si matusi de angajat si n-au loc de voi. Dam afara sa dea bine la presa si in ianuarie ne dam seama ca avem nevoie de posturi
25
5
Audit la ANR sa vedem ce iese
13
3
nu a trecut mult timp...nu au invatat nimic de ultima data..
14
4
toti avortonii incapabili si anal-fabeti, fiii, fiicele si alte rubedenii ale politicienilor, pusi in slujbe caldute in sistemul bugetar, trebuie bagati afara si trimisi la munca, munca adevarata, pe santierele sau pe ogoarele tarii, la imprastiat balegar pe camp! MU!E P5D!
23
14
Ghinion! 6 case din meditatii!
23
20
Elena Udrea presedinte si Traian Basecu prim ministru este cea mai buna solotie
7
22
dupa alegeri isi arata adevarata fata.. cauta doar pretexte pt a-si pune oamenii lor de casa..au plecat niste fomisti si vin altii mai rai .. veti vedea adevarata lor fata. nu sunt psd-ist si incep sa urasc toate vendetele astea din care pierdem doar noi, clasa de mijloc si cei de jos
36
10
In sfarsit se vede ca avem un guvern adevarat. Dati afara toate pilele de la PSD si inlocuiti-le cu pilele de la PNL
49
6
Unde.s restul de mesaje??
12
3
Sper ca nu e vorba si de politrucul ...Iohannis. Chiar daca a recunoscut chiar el ca e primul politruc al tarii...V-as da un link dar nu permite siteul Replica. A se vedea pe Youtube, daca cineva se indoieste...
27
15

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510