REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Se pregătesc petreceri de zile mari la malul mării!

Se pregătesc petreceri de zile mari la malul mării!

Replica API 15 aprilie 2022 | 22:25 1022

Perioada ce urmează anunță val de turiști pe străzile din Constanța. Atât localurile, cât și organizatorii de evenimente de pe plajele din Constanța și Mamaia se pregătesc să primească și să distreze mii de turiști. Artiști cunoscuți își vor face simțită prezența printre petrecăreți. Zona de la malul mării începe să prindă din nou contur după doi ani de restricții din cauza pandemiei.

Ziua de 1 mai se apropie și, odată cu ea, și pregătirile sunt în toi. Cei mai mulți dintre români sunt în căutare de locații unde își pot petrece zilele libere.

La malul mării, petrecăreții sunt așteptați atât de 1 mai, cât și în perioada sărbătorilor pascale.

.

Prima petrecere din perioada ce urmează se va desfășura duminică, 24 aprilie a.c., în ziua de Paște, pe bulevardul Tomis. Evenimentul va fi un prilej pentru petrecăreți de a scăpa de mesele copioase și de a face mișcare în aer liber. Dacă vremea va ține cu organizatorii evenimentului, petrecăreții se vor bucura de câteva ore de dans.

Patru zile mai târziu, în Mamaia vor fi așteptați mii de turiști pentru festivalul Sunwaves 28, care va reuni zeci de dj. Corturile vor fi amplasate în nordul stațiunii, în zona cluburilor.

Primele petreceri de 1 mai, după doi ani de pauză din cauza pandemiei, se anunță a fi în toi. Patronii localurilor se așteaptă ca zona de nord să fie împânzită de turiști.

Reprezentanții clubului Loft anunță două petreceri pentru serile de 30 aprilie și 1 mai, dar țin încă la păstrare numele artiștilor ce vor încânta publicul.

Delia Matache, artist

Tot la cluburi, mai exact la Fratelli, artiștii Delia și Smiley vor fi prezenți pe 30 aprilie, pe scena clubului.

Andrei Maria (Smiley), artist

Plajele nu se lasă nici ele mai prejos, așa că, pe data de 30 aprilie a.c., băieții de la ZooM Beach Bar îi vor aduce în atenția publicului pe Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase.

Plaja Neversea va găzdui și aceasta mai multe evenimente pentru perioada 30 aprilie – 1 mai a.c., în timp ce, pe 29 aprilie, iahtul celor de la Alezzi va porni spre largul mării cu petrecăreții.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa vezi pe urma covizi printre boschetii statuti
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768