REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
26.1° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Se pregătește DEBARCAREA lui Bogdan Despescu din fruntea MAI?!

Se pregătește DEBARCAREA lui Bogdan Despescu din fruntea MAI?!

Replica API 17 ianuarie 2021 | 00:00 5145

Potrivit surselor Bugetul.ro, ministrul Lucian Bode este tot mai aproape de a-l „executa” pe chestorul general Bogdan Despescu, actualul număr doi în Ministerul de Interne.

Surse bine informate ale Bugetul.ro au dezvăluit că șeful Ministerului de Interne i-ar fi adus anumite reproșuri lui Bogdan Despescu, unul dintre principalii vectori de imagine ai MAI pe timp de pandemie.

Totul ar face parte din planul lui Lucian Bode de a-l executa pe Bogdan Despescu.

Conform surselor noastre, Bode i-ar fi găsit deja un înlocuitor chestorului avansat la patru stele de către Klaus Iohannis, la 1 Decembrie 2020.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mafiot Psd-ist!
0
0
IPJ Cta a fost o rampa de lansare pentru toti sefii IPJ ! Si Despescu a profitat din plin ! In acest fel urma sa profite si Jipa, daca nu pierdea PSD ul alegerile in 2004, tot secretar de stat urma sa fie ! Dar Jipa parca era mai popular ! Mai apropiat de rezolvarea dificultatilor, unde se implica mai peste tot ! Dar cateodata il trimitea pe Balan Vasile, care era o tragedie pentru toti colegii, el stiind doar sa sanctioneze disciplinar, ca Despescu, care aprecia numai politistii de la orase, in detrimentul celor de la rural ! Desi toti erau la fel subordonati, Despescu facea discriminare !
12
0
Jipa era mafiot... Bargoz era idiot .. Popescu era stiut de traficant .. Rapotan , o curva care s-a orientat si a ras mereu de dobitocii de mai sus . Acum, catelul jui Jipa, adica Balan Vasile, cerseste bani pe la agentii economici ca sa evalueze el pe unde se poate fura . Balan Vasile a fost si a ramas un milog dupa fapta si dupa fatza . Cand il vezi, iti vine sa ii dai ceva si lui ca la aurolaci . In schimb, somitati au fost gen Arghiroiu , Florea, Carlig ... oameni adevarti , nu jeguri putoarese din Braila, Sibiu si Strehaia ..
12
0
Patru stele mari unui idiot de copil cu handicap, drumul lin catre stele, cat mai multe, sa putem spune RIP Bogdane, patria smolist te face ! Si-apoi mai este loc si pentru neica Arafat care are stele ascunse, dar poate primi din partea noastra aceeasi urare, RIP Arafate frate, patria smolist te face !
7
1
cu bolta! Ca e castor, ca e cacat, tot aia e! Un alterat, care sta sa se strice! Un canceros, gata de pamant galben este! Ce ne tot futeti cu el? S o ia si pe nevasta sa si sa se duca in pizda mamii lor, amandoi!
8
3
Cam tarziu, cu o pensie mult prea mare ptr un prea tanar general doctor de carton si corupt.
19
3
o sa il "execute" cu o pensionare anticipata la 40 de ani cu pensia babana nesimtita cumulata cu salariu pe spinarea sclavilor cu salariu minim ca doar asa va aburit peneleu fara coruptie si pensii speciale
16
3
dl chestor DESPESCU ???mai aveam inca un pensionar c-o pensie..NESIMTITA???Poate pensia lui se apropia de 900. miloane..ce-i de colea???sa mearga la munca..nu la pensie de pomana..auzi...romane...la 40 ani sa fii general in politia romana...rusine...nesimtitilor..din acest motiv tara asta...se scufunda...incet...dar sigur..
21
3
in istoria IPJ Cta ramane pe loc fruntas in coruptie,pupincurism si prostie acel dancu care l-a facut scapat pe nicusor cand dormea beat in intersectie...e drept ca a fost recompensat de catre gasca cu promovarea nevestei sef serviciu in primarie...aceasta moda de a da limbi in cur a fost insusita si de catre subordonati, vezi cazul nevestei lu' sobaru, analfabeta functional, angajata purtatoare de cuvant de catre limbistul babu, pentru a aproba ce visa noaptea idiotul in legatura cu comisia circulatie:oprire semafoare, sens giratoriu pe Mamaia la IPJ,sens giratoriu labirint Lidl Delfinariu...
22
5
Pana la Despescu nu a existat un sef de IPJ la Cta, mai bine pregatit decat acesta ! Numai ca era prea increzut ! Nu cobora din norul pe care plutea, decat rareori si asta cand il mai convingea Rapotan, sa tina seama de problemele celor multi din operativ si sa-i aprecieze in egala masura, pe toti cei care aveau rezultate foarte bune ! Era prea pesimist din aceasta cauza !
6
14
Nucule e groasa tata, fa-ti bagajele si carate fara TRACTOR viata e pustiu !!!
17
2
asta o sa fie trimis sa gaseasca fetele din Caracal? Siii, miile de alte fete? Pentru asta le dati zeci de stele si pensii speciale? Rau a ajuns Romania!
18
1
Prea multi generali activi si pensionari facuti dor asa ei intre ei pentru ca Romania este o tara scapata de sub control;miliatari isi fac de cap la fel ca si cei din justitie,politicieni aia mari dar si astia mai marunti bagati prin A.G.A si C.A la diferite unitati.,primari,directori de la stat,si mai spun PSDisti,PNListi sau USRisti ca nu are tara bani.Apropo stie cineva daca ofiterul ala de la I.P.J. Serbanescu parca asa il cheama,care i-a dat informatii secrete unui privat este la puscarie caci a tradat juramantul militar.
20
2
Pt. prieteni! D-l Dancu a fost Chestor de Politie al IPJ C-TA, cind a iesit la pensie, nu comisar.
9
18
In sfarsit, cineva si-a dat seama ca acest DESPESCU a fost introdus si sustinut in Min.de Interne de gruparea MOGA - BRAILOIU- PSD CONSTANTA, pentru a le asigura protectia inca din fazele de urmarire penala! D-le procuror Bodean, stiti ca aveti interceptari in ce i-l priveste pe acest TRAFICANT DE INFLUENTA, folositi-le!
21
4
Idiotul de Jipa Traian nu a fost cel mai idiot Inspector Sef la Cta ... a fost cel mai borfas ! Se umpluse Cta de hoti de la Braila ca Cracanatu si alti interlopi ! Mai idiot a fost Bargoz de la Sibiu ! Toti taranii sunt adusi politic la Ctaca sa ajunga chestori ! Numai Dancu , constantean de la Urluia... a fost pensionat doar comisarel !
26
4
Multi cretini frustrati si combinatori din camarila lui DC comenteaza aici...ca Despescu nu gasesti doi trei in ministerele de forta... nu ai cum sa pierzi un asemenea om din minister!
9
29
La 40 de ani general , e prea mult , sa ne fie cu iertare
41
4
Nu-l cunosc pe domnul ca sa exprim aprecieri sau critici dar apreciez remarca domnului Cornel cu privire la capacitatea intelectuala si caracterul politicienilor nostri si pentrul modul incorect cum se fac promovarile pe sispemul cunoscut in spacial la Constanta, de pule si relatii, in special in lumea machedoneasca , unde un puturot tine in brate alti puturosi in toate institutiile.
28
1
Sa se verifice cum au luat doctorate acesti derbedei din politia romana sa fie judecati ca orice amarastean de rand ...dottorate a la bancomat !!!
33
5
Va dati seama in ce tara traim daca un individ pe care subordonatii il porecleau Tractor dupa personajul grupului Divertis a ajuns general cu patru stele?! Si totul din vina unor politicieni nemernici care se folosesc de oameni fara personalitate si caracter pentru a isi promova interesele personale si de grup. Gradele de general si chestor au fost batjocorite si compromise prin avansari de ordinul sutelor a unor indivizi in majoritate slugi politice.nu cred ca intr-o tara ca a noastra ar trebui sa existe mai mult de 5-10 generali chestori activi iar noi avem cu sutele. chestor sef de IPJ!???
41
6
de gimnaziu,toate stelele-i se topesc pe umar,...
31
3
cel mai incompetent sef de politie pe care l a avut IPJ Cta... binenteles ,dupa idiotul de Jipa.
38
8
foarte bine
23
4
Ar fi pacat! Un profesionist pasionat de ceea ce face, un om care stie meserie si care chiar a muncit pt MAI
9
34
Despescu a uita sa verifice daca agentii de la sectii din Mun. Constanta, dornici de imbogatire raida prin spaga cunosc aceasta lege . D-l chestor Gluga, un om deosebit, ar trebui sa verifice, altfel ramane fara agentii la sectii pt ca o sa ii umfle DNA ul . Agentii se cred smecheri, dar sunt inregistrati cand stabilesc ei cu cine sa faca contracte un agent economic, altfel ii amendeaza patronul. Mare tupeu aveti gainarilor ! Daca va plac afacerile, plecati din politie !
13
14
Chipul lui spune totul!
24
5
Gonflabilul lui gabita meclan conducateurul de doctorate...
18
6
Hai sa il facem si maresal, nu?
24
3
Tractor ar trebui schimbat. Dar cel mai important motiv pentru care ar trebui in primul rand degradat pana la gradul de sublocotenent este ca l a chemat din concediu pe seful politiei romane vasilescu si a acceptat propunerea acestuia de a se intalni noaptea la coltul strazii sau intr o biserica cu un tigan pentru a negocia o incalcare a legii. Asta pe langa faptul ca si a plagiat teza de doctorat ceea ce a contribuit la ridicarea sa in gradul de general la 40 ani de parca ar fi luptat in razboaiele napoleoniene.
42
4

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620