REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Se PRELUNGEȘTE CARANTINA în CONSTANȚA pentru 2 săptămâni!

Se PRELUNGEȘTE CARANTINA în CONSTANȚA pentru 2 săptămâni!

Replica API 18 decembrie 2020 | 10:56 7729

Constanța va fi în carantină pentru încă două săptămâni. Prelungirea carantinei a fost adoptată de Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), ordinul fiind semnat de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.

Carantina se prelungește începând cu ziua de vineri, 18 decembrie.

S-a decis ca forţele de ordine şi celelalte instituţii de control să intensifice controalele pentru verificarea motivului deplasării în interiorul zonei carantinate, respectarea măsurilor de protecţie sanitară, cât şi verificarea operatorilor economici referitor la îndeplinirea interdicţiilor impuse.

Lista restricțiilor:

este interzisă intrarea/ieșirea din zona carantinată prin alte drumuri decât cele deschise circulației publice

fără un motiv justificat, este interzisă circulația și staționarea în zona carantinată

toți locuitorii municipiului vor fi identificați și datele lor vor fi introduse într-un registru dedicat

este interzis ca persoanele să circule în grupuri mai mari de șase membri, dacă nu sunt rude

slujbele religioase cu public se pot organiza numai în exterior

slujbele de înmormântare se oficiază cu maximum 20 de persoane, la fel și ceremoniile de cununie, dacă se oficiază afară

magazinele neesențiale din mall-uri vor fi închise în weekend și de sărbători

Mai multe, puteți citi aici.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem voie sa mergem pe strada macar ahaha
1
0
Intr-adevar fmm...si eu m-as oftica daca as fi nevoit sa joc mizeria aia inca 2 saptamani...
0
0
Se pare ca trebuie sa joc Cyberpunk inca 2 saptamani.. fmm!
1
0
Noi avem primar pizdos din carantina ne-a scos..
3
0
Sustin carantina chiar si 2 luni de acuma inainte. Cu toate masurile de siguranta tot am facut covid-19. Eu si intreaga mea familie. Este nevoie ee carantina, fratilor. Este nevoie de inasprirea amenzilor, ba chiar as merge atat de departe sa zic ca este nevoie ca jandarmii sa ii bata ca pe caini in plina strada pe cei ce sfideaza regulile. Nu e de joaca cu covidul, fratilor. Paziti-va!
3
5
Sustinatorii galbejitilor bucurati-va!
3
3
coruptiaucide
4
0
Adevaratul motiv pt. carantinare sunt banii rezultati din amenzi si ciordelile Vinovatul principal pt. situatie este cacatul de guvern fie el psd sau pnl ,nu au fost masti marii.retaileri inghesuie lumea la casele de marcat pt ca din 14 case sunt deschise 4 ,unde sunt autoritatile?Ei bine cacatii de jandarmi si politisti se ocupa cu amenzi si haituirea cetatenilor si rahatii de la primarie cu afaceri personale pe banii orasului.Cine iese prost?Cetatenii onesti in nici un caz interlopii sisecatura de prefect si primaru erou de razboi impotriva izmenelor militarilor.
10
2
Tara condusa de un prost si niste neispraviti.
8
0
Daca tot am terminat alegerile hai sa incercam un dosar penal lui teocdosie pentru nerespectarea masuri anticovid
5
7
Procentul de masti neconforme descoperit de ANPC a fost de 93 la suta, nu 60. 3.290.000 din vreo 3.500.000. Ala de-a scris stirea initiala gresise calculul. Probabil ca nici lui nu i-a venit sa creada. Si nu s-au verificat magazine de cartier ci supermarketuri si farmacii de top, gen Sensiblu.
10
1
Degeaba latrati pe aici! Iesiti in strada! Aaaa, si nu uitati de masca si distanta sociala! Nu se poate? Nu exista rubrica in declaratie? Sictir! Cand am iesit sa lupt la Revolutie, nu mi-a trebuit nicio declaratie ci doar COAIE. Am uitat! Voi nu aveti! Generatie de gelati si epilati, gata de futut si-n cur! Succes!
15
1
care masca ma, din alea 60 la suta neconforme importate de guvernul tau si orbanul tau care-si da demisia ca e prost dar se da de 3 ori peste cap si in 2 saptamani devine cel mai bun? sictir ma, are dreptate 15:35.
9
2
SINGURUL ORAS CARANTINAT,A TI DISTRUS ACEST ORAS SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT.
18
1
Din cauza unor idioti ca tine care pica incet incet spre cretinism am ajuns aici. Mergi la ma-ta si spune-i ca a cacat un mare prost. Daca nu ar fi fost idioti ca tine si ca Sosoaca de la AUR acum nu era nevoie de astfel de masuri. Cand ies din gura ta jargoanele astea asuma-ti boule ca esti un mare prost. Un bou care doarme pe coada. Purtati masca si o sa fie bine. Din cauza coarnelor nu puteti boilor.
9
18
MUIE PREFECTULUI, MUIE CIOARA ARAFAT, MUIE LINGAULUI IOHANNIS, MUIE PROSTILOR CARE INGHIT ASTA, MUIE REPLICA. SA-MI SUGETI PULA DUPA CE V-O SCOT DIN CUR SI MA PIS PE VOI.
16
6
Daca iti place masca sa imi bag pula in ma-ta! Iti place in carantina? Sa imi bag pula in ma-ta! Iti place de arahat cacat si vrei restrictii? Sa iti iau mortii in pula si sa imi bag pula in ma-ta!
17
8
Firi-ati ai dracu cu carantina voastra de nenorociti sa va duceti dracu cu pnl-u si usr-u vostru ca ne-ati nenorocit,sunteti mai rau ca psd-ul de o mie de ori
21
5
Idiotul care e acum prefect e o sluga mult mai mare chiar si decat Niculescu. Nu credeam sa vad asa lingai. Pai infectia aia numita capitala bubuie de covid si aici se inchide. Sa iti dam ce ceriti silviu si sa ai gura plina.
21
2
Sa va iau carantina in maciuca
15
4
Foarte bine!
6
10
Sa va iau mortii in pula si lu chitac si lu arafat si la toti oligrofenii de la conducere din constanta. Pai daca a scazut incidenta cazurilor in constanta, de ce naiba o prelungiti?? Din cauza voasta, copii mei nu pot avea niste sarbatori normale, fericite. Nu tu targ de craciun, nu tu cafenele si resfaurante deschise! Unde sa mi duc copilul?? Ca plange in casa! Ati facut in asa fel incat nici revelionul sa nu l pot face in liniste, sa ne controlati daca avem declaratie la mizul noptii. Vanati amenzi, nu mai sunt bani la bugetul local. Chitac sa ti dau la muie si tie si machidonilor tai
22
6
Primitive ce ati votat,Chitac,prefectu,seful CJC toti stau acasa ca e mai confortabil salariul de imbuibat intra,pai cum sa ne scoata din carantina,sa aiba ei dureri de cap si sedinte de sarbatori.
14
3
De ce nu afisati toate cometariile? Va e frica de preoti?
12
4
Ne meritam soarta constanteni, stam la cutiutza si ne e bine... Fac astia ce vor, slugoii, politia nu mai poate de bine ca isi fac treaba sanatos
16
1
Alegeri anticipate si gata cu pnl psd si usr
17
4
Coruptia ucide. Ambasada decide.
12
3
NE VEDEM IN STRADA DUMINICA LA PROTEST AUR
33
10
carantina se va termina cand va trebui sa plecam la cules sparanghel .
28
3
abia astept sa vad cum o sa aduca amiralul fonduri europene .. cum o sa faca el din constanta un oras altfel... ba oameni buni NU O SA FACA NIMIC !!!
32
3
Nu mai jigniti alte etnii ca deja au venit obiceiurile din Occident si la noi. Chiar prin lege. Daca te iei de ciori te vaneaza si te aresteaza si statul roman. Adica unii au ajuns vinovati ca sunt mai albi un pic. Ciorile au dreptul sa zboare, gainile nu. Carantina e pentru prostii cu masca si care se spala si stau in casa, restul ...au drepturi. Nu discrimati.
27
3
Carantina se instituie doar in localitatile in care sunr primari PNL, La Cluj, Boc le a dat mooooitza guwernului
29
2
Ma animalelor, ne vedem la prefectura.
27
5
Ha ha ha!!! Dragi constanteni aveti fix ceea ce meritati. De-a lungul timpului ma tot uitam la televizor cand erau manifestatii prin tara. Bucuresti zeci de mii, Timisoara mii, Cluj mii, Brasov mii, etc. Constanta? 10-12 ametiti prin fata Casei Albe pe care, daca-i intrebai, nici ei nu stiau de ce sunt acolo sau ar fi raspuns ca sunt acolo fiindc-au crezut ca se da ceva.
36
2
De ramadam avem voe sa circulam?
21
5
Autobuze full, magazine full, piete full...ciori fara masca, pensionari la greu la orice ora, masini din alte judete o gramada...e bine!
31
12
la bucale e cel mai mut l infectie,arahat de ce nu baga carantine ? chiar asa nu sunt aceleasi legi acolo? sa crape cat mai multi ,
25
5
si sclavului iulica cosa. Dati amandoi drept hrana la porci.
18
2
E plina Constanta de masini din alte judete dar nu in zonele comerciale ci in zonele rezidentiale. Este normal? Pai suntem in carantina sau nu? Regulile sunt valabile numai pentru constanteni? Politia, prefectura si primaria ce pazesc?
21
5
Oooo ce veste minunata!!! Sa gie de capul lor
15
2
daca mai crapa un duduianu de constanta tot 20 maxim se duc sa asculte manele la cimitir?
10
1
Degeaba ne agitam, se pisa pe noi din toate pozitiile. Nu le pasa, au gasit o jucarie, carantina, ne tin ca pe oi in casa. Din partea mea, multe mure sa luati, e o karma in viata asta. Sictir!
33
6
ptr perfectu' pulii mele....muie iti dau eu tie cacat baltat!fututi morti matii de jeg uman!ce mortii matii ai tu cu aia cu masti fashion?!le dai tu bani sa schimbe masca la 3 ore ,in gitu' matii de intretinut!date'n gitu' matii si nu mai vorbi aiurea,spalat pe creier ce esti!
28
9
Orasul Constanta e un oras urat. Dar se pare ca e si un oras prost. S a ales un primar militar ca sa faca instructie cu voi - iata cum devine armata obligatorie pentru fraierii Romaniei...constantenii. pnl ul a castigat alegerile in Cta, de unde liberalii au dedus ca va place cu botnita la gura si cu bilet de voie sa iesiti din casa. Bucurestenii o ard la munte si prin cluburi, desi rata de infectare a fost, uneori, mai mare decat in Constanta. Omul de Constanta e cel mai stupid cetatean al Romaniei si traieste in cel mai urat oras mare.
43
3
Nu se poate......pana mea. O sa ajungem dupa astia la3 luni ca in martie....chiar asa buc,ilfov,brasov,cluj NU,constanta da.....incep sa am anumite indoieli in ceea ce privesc aceste hotarari de rahat.....in carantina constanta n-a fost ,dar vremea,frigul si faptul ca trebuie sa ai acele declaratii o sa bage constanta in depresie....pe bune ....voi pierdeti....aveti grija
30
4
ce mortii matii vrei sa sun topograful sa va faca o harta?
7
0
Fara alte masuri inteligente si corecte,carantina ramane fix o metode medievala si atat. Cercetotorii,adevaratii specialisti ,nu cei vanturati de gloabele politice,pot pleca fara grija in Dubai sa macar sa stea acasa fara griji. In Romania totul se rezolva cu institutii de forta,de preferat cat mai represive,difuzare de cifre aiurea si lozinci si cat mai multe informatii care sa prosteasca si mai mult populatia oricum praf in cultura generala si mai ales cea minima medicala. Inchideti nenicilor totul,puneti gratii peste tot si facem din tara o mare puscarie. Mortii nu conteaza,ajustam cifrele.
27
4
Era de asteptat! Singura problema, unul ca mine care respecta toate regulile, plateste pentru jegurile care nu dau 2 bani! Sa va fut in gura de jeguri, inclusiv pe astia care purtati masti "fashion", din bumbac sau alte cacaturi. Muie voua jegurilor!
26
20
Teodosie si cu avocata lui va da cu acceasi lingurita carantina fara masca
21
5
La ce haos este in oras zici ca este sezonul estival, nu carantina... Macar bine ca au inchis restaurantele si barurile.
26
16
Toata Tulcea ne-a cotropit, dar ei nu sunt in carantina, pt. ca nu fac teste. Suntem cei mai prosti din tara. Bucurestiul sau altii nu au nici o treaba. Cei din alte judete nu imprastie virusul prin Constanta, numai constantenii intre ei.
41
1
Un ziar de cacat
26
9
institutiile de ordine publica sunt incompetente,, solicit militarizarea pentru o saptamana sa vedeti rezultatele ! inclusiv dsp prefectura, tot , tot , chitac. mitzac trimis la plimbare !
21
12
Si cine a adus ciorile in mijlocul Constantei nu tot o cioara care se cheama mazare sau ai memorie scurta.Din cauza la idioti ca tine care vorbesc fara sa gandeasca a ajuns CT in halulul asta.
24
6
decat sa dati vina pe politicieni sau dsp, mai bine multumiti-le tiganilor si altor jeguri din toata Cta care merg nestingheriti pe unde vor, fara masca si imprastie virusul. Din cauza lor e carantina
23
12
Efectiv va bateti joc de noi
39
4
Pentru ciorile din Henri Coanda nu este carantina, ei nu poarta masca si nici de izolare nu poate fi vorba.
39
3
Hai ca-i bine. Carantina avem, guvern nu avem, e bine rau.
32
3
Comuna Constanta e plina de prostani fricosi si pomanagii de care isi bat joc toate ciorile gen ciuhabu ordinar de Arahat , mazare si porcul constantinescu.Arahat daca are sange de ce nu baga carantina in Bucuresti sau la el in Palestina unde daca il prind aia ii iau gatu' de la brau.
31
10
Pe guvernantii astia de aur coclit nu ii duce capul la nimic bun in lupta asta anticovid ??? Si dai si lupta ,si dai si lupta ... !!!
20
5
AU TRECUT 2 ZILE IAR NU ESTE APA !
18
2
Isi bate joc un arab cautat in tara lui pentru crime! Prin slugoii lui , gen fatalu de prefect si cu retarda de la DSP va ingradeste orice de drept in periada sarbatorilor! Frumoase sarbatori v au oferit dragi constantei cei trei !
28
10
Se va prelungi pana pe 14 ianuarie. Si noi rabdam,ca nu avem sange in instalatie.
39
5
daca la 1 ianuarie 2021 nu suntem LIBERI ... o sa incepem toti din CT sa ne bagam ..... ceva in institutiile statului ... NU SUNTEM COBAI !!!
44
9

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620