REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
27° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Se REIA procedura obținerii AUTORIZAȚIEI de FUNCȚIONARE pentru Colegiul Comercial Carol I

Se REIA procedura obținerii AUTORIZAȚIEI de FUNCȚIONARE pentru Colegiul Comercial Carol I

Replica API 4 ianuarie 2021 | 00:26 2176

Primăria municipalității reia procedura de modernizare și dotare în vederea obținerii autorizației de funcționare pentru Colegiul Comercial Carol I. Licitația a fost preluată zilele trecute, după ce la finalul lunii octombrie 2020 expiră cel de-al doilea termen de primire al ofertelor.

La finalul lunii octombrie 2020, a expirat cel de-al doilea termen de primire al ofertelor pentru Serviciul de proiectare pentru obiectivul de investiții „Realizare lucrări, modernizare și dotare în vederea obținerii autorizației de funcționare pentru Colegiul Comercial Carol I, Str. Decebal nr. 15, Municipiul Constanța" (PAC, POE, PT+CS+DDE, verificarea proiectelor, documentații pentru obținerea avizelor, documentație tehnică pentru obținerea autorizației ISU, precum și asistență tehnică).

Astfel, Primăria Constanța a reluat licitația pe 28 decembrie 2020.

Obiectivul achiziției

Obiectivul achiziției este reprezentat de achiziționarea serviciului de proiectare PAC (Proiect pentru Autorizația de Construire), POE (Proiectul privind Organizare Execuției) și PT+CS+DDE (Proiect Tehnic, caiete de sarcini, detalii de execuție), verificarea proiectelor, documentații pentru obținerea avizelor, inclusiv documentația pentru obținerea avizului ISU, solicitate prin certificatul de urbanism. Acestea sunt necesare obținerii autorizației de construire, documentație tehnică pentru obținerea autorizației ISU, precum și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor. Obiectivul fiind ,,Realizare lucrări, modernizare și dotare în vederea obținerii autorizației de funcționare pentru Colegiul Comercial Carol I, Str. Decebal nr. 15, Municipiul Constanța”.

Achiziția include 4 faze

Acesta cuprinde 4 faze, fiind vorba despre faza de întocmire și predate a documentației pentru obținerea avizelor solicitate. Faza 2, întocmirea și predarea proiectului de autorizație pentru construire (PAC). Faza3, întocmirea proiectului tehnic de execuție (PT+CS+DDE). Iar ultima fază, Asistența tehnică din partea proiectatului, pe toată perioada de execuție a lucrărilor, inclusiv participarea la fazele expuse anterior în programul de control al lucrărilor.

Valoarea estimată este de 66.000 lei fără TVA.

Condiții de participare

Cu respectarea prezentului anunț, a caietului de sarcini și documentelor atașate. Prestatorul va trebui sa dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului de achiziție publică, prin prezentarea certificatului constatator (copie) emis de Registrul Național al Registrului Comerțului sau, pentru persoanele juridice străine, documente echivalente, emise in conformitate cu legislația aplicabilă în țara de rezidență, prin care se dovedește forma de înregistrare ca persoană fizică/juridică.

Criterii de atribuire

Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului - prețul cel mai scăzut.

Data limită de depunere a ofertei este luni, 11 ianuarie 2021.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620