REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Se surpă asfaltul pe strada Liliacului din cartierul Km 4-5!

Se surpă asfaltul pe strada Liliacului din cartierul Km 4-5!

Replica API 4 februarie 2022 | 00:27 2081

Locuitorii din cartierul Km 4-5 s-au plâns ani la rândul de lipsa locurilor de parcare dar şi de proasta calitate a asfaltului. Cu toate că se părea că această problemă a fost rezolvată în urma reabilitării asfaltului, lucrare începută în octombrie 2021, iată că după nici jumătate de an, pe strada Liliacului, asfaltul a început să se surpe. “Au apărut găuri în asfalt și ne rupem mașinile în două” a declarat un locuitor din zonă, pentru Replica de Constanța.

Groapa s-a format în apropierea gurii de canalizare și reprezintă un potențial pericol pentru toți șoferii care trec pe acolo, nefiind foarte vizibilă. ”Au apărut găuri în asfalt, și noi șoferii ne rupem mașinile în două. Treabă de proastă calitate, asfalt ieftin, făcut de mântuială. După o lună de zile, au apărut probleme iar noi șoferii trebuie să schimbăm piesele la mașini, că voi v-ați bătut joc de lucrarea efectuată.” a declarat un locuitor din zonă pentru Replica de Constanța.

Lucrare terminată înainte de Crăciun

Vă reamintim că s-au recondiționat trotuarele și carosabilul pe strada Liliacului, tronsonul delimitat de strada Progresului și strada Pandurului, pe strada Progresului, între strada Meșterul Manole și strada Liliacului, pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, porțiunea cuprinsă între strada Liliacului și strada Meșterul Manole și pe strada Narciselor, între strada Progresului și strada Sergent Nicolae Grindeanu. Prin implementarea proiectului de reconfigurare urbană au fost create 273 de noi locuri de parcare. Pe strada Liliacului au fost amenajate 105 de locuri de parcare în spic și în alveolele nou-înființate. Lucrarea a fost terminată chiar înainte de Crăciun.

Citește și Revitalizare urbană a cartierului KM 4-5

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
confort urban ?
2
0
si pe bd mamaia langa pasajul de pietoni la intersectia cu ig duca; avram iancu
3
0
Peste tot pe unde s-a lucrat arata la fel . Au turnat asfalt si este sub nivel . Se pot intampla accidente si cine raspunde ?
11
0
Si in COICIU , pe strada TRANDAFIRULUI, se surpa. Cat a fost piatra cubica, nu au fost astfel de problene, au venit specialisti poolii, si au facut kktul praf. Ne rupem masinile-n doua, din cauza incompetentilor.
14
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303