REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
22° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Se va REORGANIZA intersecția din zona DELFINARIU

Se va REORGANIZA intersecția din zona DELFINARIU

Replica API 30 martie 2021 | 00:59 10443

De multă vreme, constănţenii cer reorganizarea circulaţiei în intersecţia de la Delfinariu. În prezent, acolo se creează frecvent ambuteiaje din cauza maşinilor care circulă pe bulevardul Soveja şi pe strada Zorelelor şi care se întâlnesc în mijlocul intersecţiei pentru că semafoarele funcţionează simultan pe culoarea verde. Şoferii ajung să se “lupte” între ei pentru a reuşi să traverseze intersecţia şi cer autorităţilor locale să ia măsuri.

Şoferii se chinuie să traverseze intersecţia de la Delfinariu

Intersecţia de la Delfinariu este văzută, în rândul şoferilor, ca fiind cea mai mare provocare din Constanţa întrucât este greu de traversat, mai ales vara, dar şi în timpul orelor de vârf. Pentru că pe Strada Zorelelor şi pe Bulevardul Soveja semafoarele funcţionează simultan pe culoarea verde, şoferii se chinuie să traverseze zona, de multe ori neacordându-și prioritate şi cauzând accidente grave. “La Delfinariu, în intersecţie chiar nu se poate da drumul pe rând maşinilor, la semafor? Cei de pe Soveja se ceartă cu cei de pe Zorelelor, care trece primul? Şi asta din cauză că este verde pe ambele sensuri. Reglaţi semafoarele alea astfel încât să trecem pe rând”, transmit constănţenii.

Se analizează posibilitatea aplicării unei diagrame care să fluidizeze traficul

Reporterii Replica au luat legătura cu reprezentanţii Primăriei Constanţa cu privire la reorganizarea circulaţiei în intersecţia cu pricina, aceştia precizând că se analizează posibilitatea aplicării unei diagrame care să fluidizeze traficul. “Se analizează această posibilitate în vederea aplicării unei diagrame care să nu conducă la aglomerarea excesivă a intersecției din toate cele patru direcții”, au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Treceri de pietoni care trebuie mutate mai departe de giratorii
9
0
Desi trec doar 2 masini per semafor , trec! In Coiciu ne-au inchis de tot .. Cea mai mare prostie este la semaforul de la Baba Novac cu Dezrobirii. Nu depinde de alt semafor si nici de vreun giratoriu in apropiere, si totusi nu are posibilitatea de a vira la stanga. E asa greu sa se dea verde cate 30 sec pentru fiecare sens de mers? Zic si eu ca s-ar economisi timpul oamenilor in trafic, precum si poluarea inevitabila cauzata de atatea ocolisuri.
12
1
Cum s-a putut regla semaforul de la Boema asa se poate si la Delfinariu!Cei care fac stanga pe Mamaia din Soveja ori Zorelelor o fac dupa ce dau prioritate celor ce merg drept dar deja sunt pe galben clar iar urmatoarea masina chiar pe rosu!
11
0
cred ca e una din cele mai periculoase intersectii semaforizate din oras.
13
1
Osa faca haosul de la city parc cand faci dreapta trebuie sa intri pe banda bus altfel faci poc
5
4
SENS GIRATORIU!
5
14
Un lucru bun ar fi relocarea Mc Donalds si fluidizarea traficului pentru cei ce vor sa vireze dreapta de pa Mamaia pe Soveja....si asa cladirea aia a fost ridicata pe spatiul public abuziv..
26
1
Se analizeaza posibilitatea de a se gandi la... La anul si la multi ani!
17
1
faceti ceva cu cei care asteapta la gogosi pe banda de langa trotuar fiindca se blocheaza traficul
25
0
Dupa cum gindesc astia poate trece ani.Asta trebuia facut de la inceput. Ca sa virezi de pe str. Soveja la stinga pe b-dul Mamam trebuie sa te inarmezi cu nervi de otel.
16
1
O sa-i traga un sens girator de toata frumusetea si gata, se rezolva problema!
14
7
Daca mai aplica astia niste scheme de trafic, ne mutam dracu din Constanta.
17
2
Si ce daca sint coafeza, nam voe sa circul cu masina ? Va rog sa nu mai ne zigniti.
8
5
Jos labele de pe semafoare, incompetentilor.Nu se bate nimeni, ca si in alte intersectii functioneaza regula prioritatii de dreapta.Nu toti soferii sunt coafeze.
13
6
soferii prosti se chinuie sa traverseze intersectia.. las o n plm. daca iti trebuie facultate sa stii cui sa ii dai prioritate, nu ai ce cauta in trafic. sa puna sens sa reuseasca si pisdele sa treaca.
25
7
Machidonul de fagadau vedea doar oportunitatile sa faca lovele
20
3
Cand finalizati si la Casa de Cultura, pe I Gh Duca, ca de cand a schimbat Fagadau sensurile unice pe str. Tepes Voda si Calugareni e un haos total la sensul giratoriu de la intersectia cu Bd. Mamaia????? Vedeti ca a inceput sa se lase asfaltul in fata la Mega, dupa ce s-au schimbat tevile, dar ce sa facem, edilii orasului nu circula prin zona.
27
1
Mokanes romanes tzigoina atarnatori muye Fagabou muye psd
13
11
Va fi vai de mama noastra daca intervin astia la semaforizare. O sa ne batem ca sa iesim din intersectie!
18
17
lasati lasati asa sa ne luptam ca daca intervin astia o sa fie mult mai rau Va rugam lasati-ne in pace
18
22
Trebuia facut ceva mai demult,vii de pe Soveja si virezi la stanga catre Mamaia,ai de asteptat! Intai dai prioritate de dreapta celor care vin de pe Zorelelor,apoi apar pietonii pe trecere! Tineti cont de acest lucru si mutati si trecerea de pietoni cu cativa metri!
41
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016