REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
26° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Se va suspenda total plata parcărilor în Mamaia?

Se va suspenda total plata parcărilor în Mamaia?

Replica API 17 iulie 2022 | 00:00 3738

Primarul Vergil Chițac a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că parcarea va fi liberă pe timp de noapte, între orele 22.00 și 8.00. Însă, trebuie ca acest amendament să fie votat de consilierii locali. Însă, iată că USR Constanța a venit cu completări și a precizat că va susține suspendarea totală a plăţii parcărilor în staţiunea Mamaia în acest sezon estival, iar în şedinţa extraordinară anunţată de primar va depune un amendament în acest sens.

"Consilierii USR vor susţine suspendarea totală a plăţii parcărilor în staţiunea Mamaia în acest sezon estival, iar în şedinţa extraordinară anunţată de domnul primar Vergil Chiţac vom depune un amendament în acest sens. Dat fiind contextul actual şi având în vedere că, în general, preţurile au explodat, considerăm că este o măsură de bun-simţ, ancorată la realitatea economică a ţării, menită să vină şi în sprijinul turismului din Constanţa. Atât cât se mai poate. Domnul primar Chiţac a venit, de nicăieri, cu propunerea de gratuitate pe timp de noapte în Mamaia datorită presiunii mediatice şi după ce, bineînţeles, a aflat despre decizia asupra tarifelor de parcare de la Mangalia. Dacă ar fi urgentat punerea în consultare publică a relgulamentului parcărilor în varianta finală, aşa cum a fost propus de consilierii USR şi PNL, acum cu siguranţă nu mai eram în situaţia de faţă. Nu a făcut-o, a preferat să ţină regulamentul la sertar, să declare în presă că tarifele exagerat de mari sunt „o cutumă europeană“, iar acum pozează în salvator al situaţiei ridicole şi triste pe care el însuşi a creat-o. Aşteptăm cu mare interes şedinţa extraordinară anunţată de domul primar", au anunțat reprezentanții USR Constanța.

Citește și: Nu se mai plătește parcarea pe timp de noapte, în Mamaia și Constanța

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine ma sa voteze jegul ala de omoceea care vrea director la ape?
0
0
Nu se scoate nici o taxa de parcare ,! In Cluj mi-au ridicat masina parcata ,,ilegal , intre alte doua masini de Cj, la interventia Politiei Locale de Vinatoare!!!
0
0
Jegu asta de primar, mi-a fost profesor in facultate. Ce pot sa confirm e ca a fost foarte s**b ca profesor, dar mizerabil ca primar.
1
0
salvam machidonii imputiti din Mamaia sau salvam turismul de pe litoral ?Era necesar un up grade !cu falimente altfel nu stiu de frica
2
0
Bravo Chitac nu ceda un mimetru in fata fraierilor tu sa faci parcarea 50 de lei pe ora !!! Esti bun esti cel mai bun primar nu te lua dupa gurile rele. Atat sa ne spui unde pleaca banii ... pe mentenanta? Cine o face? Se stiu deja multe
2
0
Anulati mai plata parcarilor in Mamaia ca mor machenezii hotelieri de foame !
0
1
Ati pierdut trenul bai ratatilor. Luati de invatati de la Radu Cristian ca v-a luat friptura din farfurie cu demersul lui.
0
0
F.m.m chitzoculeee cu parcarea ta cu ttooot. Esti mai s**b ca fagadauu
0
0
Fmm de hodorog senil
1
0
De bun simt ar fi sa se elimine plata in tot orasul... daca mai vrea sa vada vreun vot vreodata! In Mangalia s-a putut! Dar acolo nu-i Chitac!
2
0
Ce se face pentru noi, constantenii? Lipsa taxei ii ajuta pe turisti, pt constanteni ce se face? De ce nu e zero plata si pe Tomis cand parchezi la bordura?
0
0
Sa fii cretin sa-i crezi pe useristii-globalisti! Oricum Chitacule da-ti demisia, ca esti cel mai p***t primar din istoria C-tei.
2
0
Administratia de acum , nu sunt doar hoti sunt si p****i . P****i facuti gramada . Pierderele provocate sunt imense si pentru municipalitate si pentru guvern . Bani care puteau ajunge la buget s-au dus in alup . Pentru ca niste idioti nu au calculat impactul asupra consumatorului in contextul actual cand toate preturile au luato razna . Asta inseamna sa lucrezi doar la stat si sa nu ai habar cum sta treaba in privat . Eu ias spune acestui amiral sa se duca si sa lase Constanta ca a fACUTO PRAF . Am crezut ca le vazusem pe toate la infractori psd . Din pacate , o spun cu regret . Simnt scarba .
0
0
Pentru modul defectuos si scarbos in care au pregatit colapsul sezonului estival 2022 cer public demisia acestor paraziti al caror singur interes este sa mulga bani de la constanteni si turisti. Sunteti greu de descris. Plecati!
3
0
Deci suntem la mana alesilor. Totul se intampla asa cum vor ei. De aia o ducem asa cum o ducem. Avem doar genii la conducere.
2
0
Cu sondajele. Am fost in eroare. Cel mai mare amiral cartonat nu este la cinci, ci la doi la suta. O sa urmeze returnarea banilor pentru cei care au platit parcarea. Om bun dom primar!
2
0
din cauza asta nu sunt turisti la mamaia si, preturile la carcium exorbitante ,alimente vechi, si chiar expirate. rusine primare ai alungat turistii cu buna stiinta
2
0
jegul vostru de statiune! N-aveti decat sa faceti parcarea 1000 lei ora.
0
0
Dimineata era coada pe autostrada. Aflasera turistii vestea.Parcarea sa nu se plateasca ,restul e cancan .Acum pot scumpi si eu sezlongul ..
2
0
Maaama ce marinimie pe conducatorii urbei. Sa dea ei parcare gratis noaptea in Mamaia. Si au facut si-un poster cu asta. Oare de ce n-au facut afise pentru tot judetul, ca doar dau de la ei de pomana. Poate ca Replica si alte ziare locale ar trebui sa mai dea cu biciul in parazitii astia, ca nu fac nimic bun pentru oras.
1
0
Chitcanul si feliciu fugariti cu huo...
1
0
Parcarea sa fie fara plata pe bulevard, si cu o plata decenta, numai cele de langa hoteluri! Pentru ca toti vorbesc numai de turisti. Dar si noi, constantenii vrem sa mergem in Mamaia si nu mi se pare corect sa dam 4 lei pe ora, pt ca noi platim cele mai mari taxe din tara!
3
0
pacat, erau singurii bani care veneau la buget, in rest, numai evaziune.
0
1
Cel mai p***t primar pe care Ct l a avut ever. L am votat si nu mi vine sa cred
0
0
Iolanda ataca USR. In primul rand sezonul e la jumatate si akum a depus propunerea Chitac. Nu va plac propunerile democratice!
0
0
Auzi la el parcare gratis, cu o precizare intre 22 si 8. Ce-ar fii sa ceri taxa de parcare exclusiv in parcarile construite de la zero de tine si feliciu, ai ?
0
0
Vai, ce eroi sunteti, dragi USR-isti! Manca-v-ar mama! Acum v-ati trezit... Peste 2-3 zile se termina sezonul.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513