REPLICA ONLINE CONSTANTA

29° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Se vând bunurile clubului Crema! Patronul, partener de afaceri cu Liviu Vârciu

Se vând bunurile clubului Crema! Patronul, partener de afaceri cu Liviu Vârciu

Replica API 27 august 2022 | 23:51 9636

Clubul Crema a fost unul dintre cele mai renumite localuri din stațiunea Mamaia! Vară de vară aduna, laolaltă, turiști, constănțeni, dar și vedete, având loc aici și filmările la una din emisiunile lui nea Marin, emisiune din care făcea parte și constănțeanul Liviu Vârciu. Crema a funcționat pe Crem Gold SRL, societate aflată în faliment, deținută de Ionel Boșneagă, partener de afaceri cu Vârciu în altă societate cu sediul tot în Constanța. Lichidatorii Crema au scos la licitație

Clubul Crema era cunoscut, în urmă cu câțiva ani, ca și clubul vedetelor. Aici se strângea toată crema cea vestită din showbiz, mai ales că Teo Neagu, așa zis-ul patron al localului, era prieten cu foarte multe vedete. Crema a funcționat pe firma Crema Gold SRL, unde unic asociat este Ionel Boșneagă, care ar fi tatăl lui Teo Neagu.

Astăzi, din Crema Gold nu a mai rămas nimic. Sau, mai bine spus, au rămas câteva bunuri mobile pe care , lichidatorul le-a scos la vânzare bunurile. Potrivit informațiilor noastre, se vând mașini de făcut gheață, cabină modulară și reclame luminoase. Licitația va avea loc pe 2 septembrie, iar dacă nu se vând, procedura se va relua. Societatea se află în faliment, procedura fiind încă în desfășurare.

Teo Neagu

Boșneagă și Vârciu, asociați

Precizăm că Ionel Boșneagă este asociat cu Liviu Vârciu în firma ”Alpha Brothers SRL”, care are ca obiect de activitate ”restaurantele”. De altfel, Liviu Vârciu anunța încă de acum câțiva ani că intenționează să închirieze o plajă și să experimenteze și acest domeniu, Horeca. Administratorul firmei Alpha Brothers este Boșneagă iar în anul 2021, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 22 993 lei, față de 400.000 cât a avut anul anterior, iar profitul a fost de 6 232 lei, și datoriile de 22 902 lei. Totodată, Boșneagă mai este asociat cu Teo Neagu, cel care se ocupa de bunul mers al clubului Crema, în firma Ivati Carusel.

Asociat la firma mai este și societatea Pachira & Valven SRL, cu 50 %. Cea din urmă este controlată cu 88% de Pătrașcu Marinel și Ionescu Natalia Cristina, cu 20 %. Referitor la Pătrașcu, numele lui a apărut în dosarul „caracatiţei" din Portul Constanţa, mai multe persoane fiind trimise în judecată pentru luare de mită, între care şi angajaţi ai ANR şi poliţişti de frontieră, pentru şpagă luată pentru a închide ochii la controalele navelor sau pentru a permite contrabanda, accesul în port etc.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da frate ca ala ia dat permis de barca. Parca are masa fabrica de permise, sau o avea ?
0
0
Varciu se tot lauda pe aici ca este bun prieten cu seful ANR Giurgiu. Alt mare graur.
3
0
Auzi la ei.... baaaaa acolo mergeau doar cei care aveau interzis in Fratelli Loft Nuba.... adica pisatii constantei.... vai de capu vostru jurnalisti de mucava
1
0
Mai toate asa zisele cluburi ale vedetelor sunt niste spalatorii de bani. Toate sunt falimentare si cu taxe neplatite la stat. Vand sampanie la mii de lei si ei sunt in faliment. Bat la ochi dar nu are cine sa vada
1
0
andrei neagu e un gay de la buxuresti care l-a capusat pe frasu teo. Un fute vant esuat maritat
2
0
Teo Neagu este unul, adica cel din pozele 2 si 3. Andrei Neagu este altul, adica cel din poza 1, deci poza cu Liviu Varciu. De ce nu va documentati inainte de a publica un articol?
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513