REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
22.4° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Se vând la licitație bunurile firmei Nazwood Activ SRL

Se vând la licitație bunurile firmei Nazwood Activ SRL

Andreea VLAICU 24 iulie 2024 | 00:00 361

Mai multe bunuri ale firmei Nazwood Activ SRL sunt scoase la licitație, ca urmare a intrării în faliment a firmei în anul 2023. Cu toate că firma este administrată în prezent de Talak Ali, în spatele acesteia s-ar afla Omer Karahasanoglu, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din Dobrogea. Acum, lichidatorii judiciari scot la licitație mai multe bunuri necesare prelucrării lemnului, având prețul de pornire de peste 27.000 de euro.

Se vand la licitatie bunurile firmei Nazwood Activ SRLOmer Karahasanoglu, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din Dobrogea

Lichidatorul judiciar al societății Nazwood Activ SRL organizează în cursul zilei de 30 iulie 2024 o procedură de licitație publică cu strigare în vederea vânzării mai multor bunuri din patrimoniul societății. În trecut, firma a fost patronată de Omer Karahasanoglu, un om de afaceri turc și totodată președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din Dobrogea. Astăzi, apare unic administrator și asociat  Talak Ali.

La licitație vor fi scoase spre vânzare bunuri necesare prelucrării lemnului. Este vorba despre Sistem eliminare rumeguș; Gater cu 4 pânze;  Masă cu role transportatoare; Rindea electrică; Aparat sudură Erdemsan; Centrală termică; Instalație încălzire-calorifere; Aparat sudură Akin Trafo;  Aparat ascuțit pânze, discuri; Masă cu role transportatoare; Gater mic; Gater normal; Gater tăiere scânduri; Utilaj pentru tăiat cherestea;  Aparat sudură pentru pânză; Gater mare. Pentru acestea prețul de pornire este de 27.483,50 de euro, fără TVA.

Se vand la licitatie bunurile firmei Nazwood Activ SRL

Datorii de 10 milioane de lei

Nazwood Activ SRL are ca domeniu de activitate tăierea și rindeluirea lemnului. Societatea a raportat datorii uriașe la bugetul de stat. În 2022, cifra de afaceri a societății a fost de 5.406 lei, pierderi de peste 79.485 de lei, iar datoriile urcă la 10,1 milioane de lei. În anul menționat nu au înregistrat niciun angajat.

Se vand la licitatie bunurile firmei Nazwood Activ SRLNazwood Activ SRL

Omer Karahasanoglu dădea țepe?!

Omer Karahasanoglu s-a aflat în centrul unui scandal în 2019, atunci când zeci de membri vechi ai entității și-au dat demisia pentru a nu mai fi asociați cu Omer Karahasanoglu. „Există mai multe reclamaţii, prin firma lui a dat ţepe. Apoi, există suspiciunea de căsătorie falsă pentru a obţine şederea în România. Noi nu ne putem asocia bunul nume şi firmele care şi-au dovedit seriozitatea în Dobrogea şi în România cu aşa ceva”, ne-a declarat atunci unul dintre demisionari.

Precizăm că societatea se află în faliment din 2021. În aprilie același an, Tribunalul Constanța a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței împotriva societății. Dosarul încă este pe rol, având următorul termen pe 7 octombrie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699