REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
22.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Sean ''Diddy'' Combs, acuzat de presupuse agresiuni sexuale comise în 1991

Sean ''Diddy'' Combs, acuzat de presupuse agresiuni sexuale comise în 1991

A.F. 27 noiembrie 2023 | 00:00 267

Sean "Diddy" Combs a fost acuzat că a drogat şi agresat sexual o studentă, în 1991, în cadrul unui proces intentat joi la un tribunal din New York, a doua acţiune în justiţie de acest tip din ultima săptămână care îl vizează pe mogulul muzicii hip-hop, transmite Reuters.

Sean ''Diddy'' Combs, acuzat de presupuse agresiuni sexuale comise in 1991Sean "Diddy" Combs

Plângerea formulată împotriva lui Combs se numără printre o avalanşă de procese intentate în această săptămână împotriva unor personalităţi publice în temeiul Legii privind supravieţuitorii adulţi din statul New York, înainte de expirarea unui termen special de un an pentru astfel de plângeri. Legea permite ca astfel de procese să fie intentate chiar dacă termenul de prescripţie a expirat.

Potrivit plângerii, Combs ar fi drogat-o şi agresat-o sexual în mod intenţionat pe Joi Dickerson-Neal, studentă la Universitatea din Syracuse, care se afla în vizită la New York la momentul presupusului incident din ianuarie 1991.

De asemenea, Combs este acuzat că a filmat presupusa infracţiune şi a distribuit caseta altor persoane din industria muzicală.

"Agresiunea sexuală şi expunerea publică a acesteia au făcut-o să sufere sentimente copleşitoare de umilinţă, jenă, violare şi teamă constantă cu privire la toţi cei care au vizionat-o", au scris avocaţii lui Dickerson-Neal în plângere.

Dickerson-Neal solicită despăgubiri compensatorii nespecificate pentru daune psihice, stres, durere şi suferinţă şi afectarea reputaţiei sale, potrivit procesului.

Un purtător de cuvânt al lui Combs a declarat că faptele reclamate de Dickerson-Neal sunt "inventate şi nu sunt credibile", adăugând că rapperul nu a agresat-o niciodată.

"Este pur şi simplu o metodă de a pune mâna pe bani şi nimic mai mult", a declarat purtătorul de cuvânt într-un e-mail.

Plângerea împotriva lui Combs vine la o săptămână după ce acesta a ajuns la un acord într-un proces intentat de fosta sa iubită, cântăreaţa de R&B Cassandra Ventura, care l-a acuzat pe rapper de abuz fizic în serie, sclavie sexuală şi viol. Combs a negat toate aceste acuzaţii.

Combs, în vârstă de 54 de ani, fondator al Bad Boy Records, este unul dintre cei mai influenţi producători şi manageri din lumea muzicii hip-hop, precum şi directorul propriei linii vestimentare, Sean John, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513