REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Sebastian Ghiță dă consultanță politică, de la Belgrad, pentru europarlamentare

Sebastian Ghiță dă consultanță politică, de la Belgrad, pentru europarlamentare

Replica API 21 ianuarie 2019 | 03:21 524

Președintele partidului naționalist PRU, fostul deputat PSD Bogdan Diaconu, a declarat sâmbătă, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că a discutat la Belgrad, cu Sebastian Ghita, despre „idei și strategii” legate de alianța PRU + PRM la alegerile europarlamentare.

„Acum o săptămână am batut palma cu PRM și am anunțat public că PRU și PRM vor forma o alianță și ne vom prezenta împreună în alegeri, atât la europarlamentare, cât și la prezidențiale, dar și la alegerile locale și parlamentare de anul viitor. Prin urmare, cam despre asta a fost vorba (la întâlnirea de la Belgrad cu Sebastian Ghiță - n.red.), despre alianța PRM+PRU, având în vedere că Sebastian Ghiță este un membru și lider al PRU”, a declarat Bogdan Diaconu pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiţă s-a înscris în PRU la 30 august 2016, alături de alți 15 parlamentari PSD.

„Sunt de acord că aici sunt şi interese globale, sunt de acord că sunt interese şi ale altor state, sunt de acord să concurăm cu ele în mod egal, dar nu sunt de acord ca între un român şi un străin, procurorul să-l aresteze pe român şi pe străin să-l lase liber. Nu-s de acord să se numească corupţie doar dacă un român încearcă să câştige şi el o licitaţie, iar străinii să poată să dea şpăgi şi să poată să cumpere funcţionari, să poată face orice sub protecţia ambasadelor străine. Cu acest lucru nu mai sunt de acord”, spunea la acea vreme Sebastian Ghiţă.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati ORBILOR PENSIILE SPECIALE si toate ,,specialitatile" pe care le dati godacilor psd! Astia mananca tot bugetul tarii. Oamenilor cinstiti care au muncit toata viata si au pensii de kkt ii prostiti cu latrina 3 a securistului voiculescu si guita tv a condamnatului Ghita, nu le raman nici doi bani din ce spuneti voi ca le dati, in timp ce pensile speciale ruineaza tara si ne distrug pe toti! Ingroapa Romania toata.
7
1
Sper sa crapi tu si cei dragi-va blestem mafioti PSD.Voi bogati si poporul sarac!
7
2
Se ia lumina de la ghita si se lumineaza chelia lui rares bogdan
3
6
ghitza asta trebuie dizolvat in acid!...si veti vedea ce bine o sa se faca!
11
4
ca la Ghita la Belgrad a fost si patronul de la realitatea TV?
15
2
Bai prosti mai suntem punem botul la toti prostii...Alupigus voi dusmanii poporului.
12
2
Infractori vor sa ramana la butoane si salarii babane..
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510