REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Sebat Beghim se reprofilează și pe întreținerea cimitirelor din Mangalia

Sebat Beghim se reprofilează și pe întreținerea cimitirelor din Mangalia

Andreea VREJOIU 5 mai 2023 | 00:00 6512

Sebat Beghim, un cunoscut om de afaceri din sudul litoralului, apropiat al fostului primar Iorguș și fost vicepreședinte al PDL Mangalia, a reușit să își adjudece un contract de la Primăria Mangalia. Mai exact, firma antreprenorului din domeniul turismului, fiind vorba despre Bia Mary SRL, se va ocupa de serviciul de întreținere a cimitirelor din municipiul Mangalia. Firma va încasa nu mai puțin de 50.000 de euro pentru serviciile prestate.

Sebat Beghim se reprofileaza si pe intretinerea cimitirelor din Mangalia

Cimitirele din municipiul Mangalia vor fi întreținute de firma fostului vicepreședinte al PDL Mangalia, Sebat Beghim. Autoritatea publică a lansat o procedură de achiziție directă, iar oferta societății Bia Mary SRL pare să fi fost cea mai atractivă, motiv pentru care a fost și aleasă. Contractul are o valoare de 267.837 de lei, fără TVA, aproximativ 54.000 de euro, și o durată de 8 luni. Cimitirele aflate în administrarea municipiului Mangalia, prin Direcția Gospodărire Urbană și Servicii de Utilități Publice, sunt: Cimitirul ,,Eternitatea” și Cimitirul ,,Sfânta Maria”.

Sebat Beghim se reprofileaza si pe intretinerea cimitirelor din Mangalia

Societatea Bia Mary SRL a fost înființată în anul 1994 și este deținută de Mariana și Sebat Beghim. Tot pe această firmă funcționează și Hotelul Iris de trei stele din Jupiter. În anul 2021, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 12.357.223 de lei, un profit net de 1.253.852 de lei, datorii de peste 4,3 milioane de lei și 54 de angajați. Sebat Beghim este administrator și al Hotelului Iris, Restaurant Antik, Café Efendi Neptun și al marketului Levent din Mangalia.

Sebat Beghim se reprofileaza si pe intretinerea cimitirelor din Mangalia

Sebat Benghim ridică noi spații de cazare în Saturn

Societatea Bia Mary SRL intenționează să construiască noi spații de cazare, în stațiunea Saturn. Firma, deținută de fostul vicepreședinte PDL Mangalia, Sebat Beghim, un apropiat al fostului primar Iorguș, a elaborat în acest sens un Plan Urbanistic de Detaliu în vederea construirii a 2 imobile cu regimul de înălțime P+1E cu piscină.

Scopul elaborării documentației este acela de a reglementa condițiile de construire ale parcelei pe care se dorește ridicarea unităților de cazare. Amplasamentul este localizat pe strada Greenport, numărul 15B, din stațiunea Saturn. Societatea a solicitat și obținut Certificatul de Urbanism cu numărul  170 din 9 martie 2021, emis de Primăria Mangalia. Terenul asupra căruia se intervine prin construirea imobilelor se află în proprietatea privată a beneficiarului.

Sebat Beghim se reprofileaza si pe intretinerea cimitirelor din Mangalia

Despre Beghim, de menţionat că este un apropiat al fostului primar din Mangalia, Zanfir Iorguş. De altfel, Sebat Beghim a fost şi vicepreşedinte al PDL. Reamintim că Sebat Beghim a intrat în atenția Primăriei Mangalia, în trecut, condusă de pesedistul Claudiu Tusac. Fostul pedelist a fost amendat cu suma de 1.000 de lei pentru chioșcurile ridicate lângă terasa sa din Neptun. Motivul sancțiunii: chioșcurile aveau 40 de metri de pătrați, şi nu 20 de metri, cât scria în autorizația de construire.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai, ca ati intrecut masura.Poate sa faca curatenie in cimitirul musulman,sa dea bine in fata lui Alah,dar in cel crestin e deja incalcare de teritoriu. Fiecare e***e cu regulile ei.In afara de dat cu motocositoarea nu se face nimic.Fiecare om,famile ingrijeste mormantul celor decedati,desi se plateste o taxa la primarie.Si trebuia numaidecat mancati banii aia de cineva. Ce va face Sebat in plus,va tamaia,va aprinde lumanari,va boci la capataie,ca nu inteleg??
4
0
Babay ce dracu ai ajuns sa iti scrii mesaje de lauda singur..?!…cred ca e putin ,,groasă” cu ăla mare…, problem…nu poate nici nașu Daraban sa o dreagă…
4
2
Traiesti viata ca un rege.. Nu trebuie sa mai muncesti niciodata, fa mai multa avere.
0
7
bloc facut de pantalonarul sebat,cu fier beton turcesc,ttiganie cu ghivent.asteapta fraieri!
6
3
ROMANII NEAM DE SPURCATI TIGANOSI RASISTI SI p****i ALTCEVA NU AI CE SA TE ASTEPTI DE LA EI.
6
9
Si care este problema? A fost altul sa vrea asta cu cimitirele? Bravo lor.
1
7
Cimitirele se cam intretin singure... poate mai vrea sa vanda din florile de acolo ... nu se mai satura trebuie sa votam unul care sa tina cu ceilalti.
9
1
Totul pleacă de la infectul de primar rasa mamii lui de.jegggg
12
1
Capete de oaie care i a ajutat iorgus și acum sunt certați, levent ăla mare divorțat, byabala.mic și o trage cu fina, astea familii ...huoo
12
1
Daniel Slavescu + Iuliana Petcu = Love Love Love
7
0
Cu bataile cum mai e ? Hehee
1
2
Nu-ți mai ajung banii Sebat ?! Vrei sa faci c*rățenie și in cimitirele noastre ? Vezi sa nu rămâi sa nu vina morții peste tine bolnavule de avere !
16
3
BINE A-TI AJUNS . CAPATANA DE OAIE ARE GRIJE DE CIMITIRELE CRESTINE SUNTETI JAVRE INFECTE
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510