REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Secretara șefului Consiliului Județean Gorj, omorâtă de mașina din care cobora. Video

Secretara șefului Consiliului Județean Gorj, omorâtă de mașina din care cobora. Video

A.F. 8 iunie 2024 | 10:15 3406

Elena Ecobici, secretara Consiliului Județean Gorj, a murit într-un accident stupid, după ce a fost lovită de ușa mașinii din care a coborât, pe o stradă din Târgu Jiu. Mașina a trecut peste ea.

Secretara sefului Consiliului Judetean Gorj, omorata de masina din care cobora. Video

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere o arată pe Ecobici, în vârstă de 56 de ani, în timp ce discută cu prietena sa. Ecoboci se află în afara mașinii, în partea dreaptă, cu ușa deschisă. La scurt timp, mașina pornește în marșarier, iar femeia este lovită de portieră, se dezechilibrează, cade, iar automobilul trece peste ea.

Șoferița, o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Târgu Jiu, abia reușește, din cauza șocului, să se dea jos de la volan și își pune mâinile în cap.

O altă femeie care se afla în apropiere, merge la cea accidentată pentru a-i acorda primul ajutor, iar în sprijinul ei intervin mai multe persoane. Din nefericire, accidentul stupid a fost mortal.

IPJ Gorj a anunțat că șoferița nu consumase băuturi alcoolice și avea permisul valabil, scrie stiripesurse.ro.

Video:

„La data de 6 iunie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în localitate.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, la punerea în mișcare prin manevra de mers înapoi, a acroșat cu portiera o femeie, în vârstă de 56 de ani, care coborâse parțial din acel autoturism, a proiectat-o pe partea carosabilă și a trecut peste ea, continuându-și deplasarea în mod involuntar în marșarier.

În urma impactului a rezultat decesul femeii de 56 de ani, urmând ca trupul neînsuflețit al acesteia să fie dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O intamplare fericita. Speram cat mai curand si in constanta
1
4
sa spună și jegurile de la rutieră ceva cum sunt luate aceste permise, și ttigzzani fără școală cum iau ei sala? mai nou sunt și taximetristi,tara lu papura voda, ne mai cheamă și la vot....
15
2
cum e si asta ar trebui sa li se ia carnetul si masina definitiv sau cel putin pe 10 ani
5
1
Asa se intampla cand treci de pe manuala pe automata
7
0
Avea în program de luat vre un ciocan?.
5
1
Un autoturism care zboară prin oraș la volan nu poate fi decât o zdruncinată de sex feminin.
12
1
Cutie automata :)))
7
1
toate vacile au mașini din bani manevrați și carnete cumpăratesi uite ce se întâmplă
18
0
sunt inegalabili !
11
0
Sexul feminin teroare pe sosele...se grăbesc să ajungă la Bellu
15
2
SUNT CONUCATOR AUTO DIN ANUL 1979...AM VAZUT MULTE ACCIDENTE...DAR ASA CEVA NU AM VAZUT... CUM SA FACI ASEMENEA MANEVRA CU O MASINA???PARCA AVEA DRACI IN KUR ACEASTA SOFERITA??? CHIR NU-TI DAI SEAMA DE CONECINTE?? BINE CA N-AI BAUT CEVA?? CA ACUM TRAGEAI PACATELE...SI ASA LE VEI TRAGE...TINE MINTE NU UITA...IN ACESTA LUME...PE ACEST PAMNT...NIMIC NU SE IARTA...PACAT DE NEVINOVATIA ACELEI FEMEI..
23
1
toate femeile sunt nebune
21
6
Urat mod de a parasi aceasta lume…
18
1
MAI BINE TRECI MATALE LA CRATITA...ACOLO ESTE LOCUL VOSTRU ISTERICELOR
24
7

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166