REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
17.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

SECRETELE unui PARIOR de SUCCES

SECRETELE unui PARIOR de SUCCES

Replica API 18 decembrie 2021 | 08:32 19482

Pariurile sportive reprezintă, în ultima perioadă, o modalitate de câştig uşor pentru cei inspiraţi în a alege meciurile câştigătoare. Printre ei se află şi Eugen. S., un parior împătimit, care a dat lovituri în ultimele două luni cu 4 câştiguri fabuloase. Totul s-a întâmplat la una dintre agenţiile Magnum, iar suma este de aproape 200.000 de lei. Menţionăm că la Magnum sunt printre cele mai mari cote de piaţă, clienţii beneficiind de asemenea şi de pariul şansă. Acest lucru înseamnă că biletul este câştigător chiar dacă nu nimeriţi pronosticul unui meci.

Joacă la pariuri de 18 ani

Eugen este un jucător de weekend cum s-ar spune, acestea fiind zilele în care pariază exceptând zilele în care se dispută Champions League. “Joc la pariuri din clasa a XI, adică de aproape 18 ani. În general joc în weekend sau în zilele în care sunt meciuri din Champions League. Analizez meciurile înainte şi încerc să mă feresc de cote de 1,40 sau 1,45.” a declarat pariorul pentru Replica de Constanța.

Casa de pariuri favorită

În privinţa casei de pariuri favorită, bărbatul nu are nici un dubiu:”Agenţia de pariuri la care joc de ceva timp este Magnum deoarece are cele mai bune cote şi oferte. Pe lângă asta mai poţi beneficia şi de pariul şansă care îţi oferă posibilitatea de a câştiga chiar şi dacă nu nimereşti pronosticul unui meci. În plus angajaţii sunt prietenoşi şi amabili” a mai spus acesta.

Secretele unui parior de succes

Eugen a acceptat să împărtăşească, pentru cititorii Replica, câteva dintre secretele lui: “Contează foarte mult şi să ai noroc pentru că pariurile nu sunt doar ştiinţă pură. Meciurile trebuie analizate, să încerci să eviţi surprizele, să joci cote moderate, nici foarte mari dar nici foarte mici. Şi trebuie să înţelegi că şi miza trebuie să fie una destul de mare pentru că nu oricine poate să câştige 10.000 de lei cu miza de 1 leu.”

Sfaturi pentru cei care pariază

În încheiere, Eugen a avut câteva sfaturi pentru pariori: “Jucaţi moderat, nu sume exagerat de mari de la început. Nu pariaţi mai mult de 6-7 meciuri pe bilet şi încercaţi să găsiţi cote moderate. Căutaţi o agenţi de pariuri, ca Magnum, unde cotele sunt foarte bune şi oferta este bogată şi încercaţi să faceţi o analiză pertinentă meciurilor”.

La MAGNUM poți juca și online la pariuri și casino. Poți depune și retrage banii cu cardul sau în agenții.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303