REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Secretul rușinos din viața Monicăi Gabor. Puțini cunosc acest detaliu despre partenera de viață a lui Mr. Pink

Secretul rușinos din viața Monicăi Gabor. Puțini cunosc acest detaliu despre partenera de viață a lui Mr. Pink

A.F. 15 mai 2024 | 00:00 1250

În urmă cu peste 10 ani, Monica Gabor, fostă soție a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în Statele Unite, unde locuiește într-o vilă de lux din Malibu, Los Angeles, împreună cu partenerul ei, Mr. Pink, și familia acestuia. Deși este cunoscută publicului larg datorită frumuseții și prezenței sale în lumea modei și a showbiz-ului, ea are și un secret rușinos pe care nu multă lume îl știe.

Secretul rusinos din viata Monicai Gabor. Putini cunosc acest detaliu despre partenera de viata a lui Mr. PinkMonica Gabor

Monica Gabor a fost o elevă model și o studentă excepțională. Puțini sunt cei care știu că a trecut examenul de bacalaureat cu nota 9.27, iar ulterior a ales să urmeze studii superioare la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative), unde și-a dezvoltat abilitățile în domeniul comunicării și relațiilor publice, obținând o notă 10 la absolvire.

Însă, și mai puțini sunt cei care știu că Monica Gabor a pierdut un an de școală. Fosta soție a lui Irinel Columeanu a preferat în locul studiilor să meargă la o școală de modelling. Întâmplarea s-a petrecut pe când viitoarea doamnă Columbeanu era în clasa a XI-a, la Grupul Școlar „Mihai Eminescu” din Bacău.

„Și-a luat toate documentele și a plecat”

Prin urmare, Monica Gabor a terminat școala un an mai târziu, spre disperarea părinților. Deși, în final, a fost o elevă model, în primii ani, mediile ei se învârteau între 7 și 8. La purtare, notele erau și mai mici, deoarece nu era prezentă la cursuri. În clasa a XI-a, lucrurile au ajuns atât de rău, încât a fost nevoită să se mute la alt liceu.

Secretul rusinos din viata Monicai Gabor. Putini cunosc acest detaliu despre partenera de viata a lui Mr. PinkMr. Pink, Monica Gabor

„Monica începuse atunci o școală de modelling și lipsea foarte mult. Am chemat-o și i-am spus că nu este posibil să facă școala ca la frecvență redusă. La puțin timp, ea a decis să se transfere de la noi. Dar pentru că era în luna octombrie, când urma clasa a XI-a, și transferul nu se putea face în timpul anului școlar, nu i-am dat acceptul.

Și-a luat toate documentele de la noi și a plecat în timpul anului școlar", a povestit, în urmă cu câțiva ani, Mihaela Dugheri, directoarea Grupului Școlar „Mihai Eminescu” din Bacău, potrivit wowbiz.ro.

Ulterior, actuala iubită a lui Mr. Pink s-a mutat la Colegiul „Henri Coandă”, unde a făcut clasele XI-XII, iar cu o săptămână înainte de absolvire, s-a transferat la un liceu din Snagov. La acea vreme, Monica Gabor era deja iubita lui Irinel Columbeanu, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O c***a la fel ca si sora mea ramona care si-i trage prin ITALIA SI NU II PASA DE MA-SA BATRANA!!
1
0
ARE ASTA MICA LA SECRETE RUSINOASE PANA ACUM, CAT POT FACE ALTII INTR-O VIATA.CONSUMABILEE
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510