REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
25.7° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Ședința Coaliției s-a terminat fără o decizie privind prezidențialele

Ședința Coaliției s-a terminat fără o decizie privind prezidențialele

A.F. 20 iunie 2024 | 00:00 870

Echipa de negociere a PNL s-a retras miercuri seară de la întâlnirea cu PSD de la Palatul Victoria, unde Coaliția trebuia să decidă în privința datei alegerilor prezidențiale de anul acesta și în privința modului în care va participa la acest scrutin – separat sau în alianță.

sedinta Coalitiei s-a terminat fara o decizie privind prezidentialele

Liberalii au plecat de la Palatul Victoria la mai puțin de 3 ore de la începutul ședinței Coaliției în care trebuiau să tranșeze subiectul prezidențialelor, calendarul și dacă vor merge cu candidați separați sau un candidat comun pentru Cotroceni. 

Discuțiile s-au încheiat fără o deciziei, din informațiile noastre. Urmează să mai aibă loc alte întâlniri pentru a ajunge la un consens, pentru că, din informațiile pe care noi le avem, nu a renunțat nimeni în această seară la poziția pe care a avut-o anterior. 

Liberalii vor prezidențialele la final de an, în noiembrie, iar Marcel Ciolacu le dorește în septembrie. 

Liderii Coaliției au declarat că în această săptămână trebuie să vină cu o decizie finală. Nu mai au foarte mult timp la dispoziție. Vedem mâine dacă ne vor oferi declarații și unde s-a produs acest blocaj. 

Nu se știe dacă mâine vor continua negocierile, însă au fost foarte conciși că vor trebui să ia o decizie în această săptămână sau până la mijlocul săptămânii viitoare, întrucât nu mai este foarte mult timp la dispoziție și, dacă rămân alegerile în septembrie, mai este puțin și ar urma să înceapă și campania electorală. Ar trebui de asemenea pregătită și hotărârea pentru data alegerilor și întreg procesul, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vrea in septembrie, suntem la sfarsitul lui iunie si nu a anuntat candidatul daca nici asta nu se numeste balamuc
5
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016