REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
23.3° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Ședință cu scântei la Guvern: Gabriela Firea este față în față cu Marcel Ciolacu

Ședință cu scântei la Guvern: Gabriela Firea este față în față cu Marcel Ciolacu

Virgil STOIAN 19 martie 2024 | 09:45 652

La Guvern are loc o întâlnire extrem de importantă pentru București și pentru alegerile locale din acest an. Liderul PSD și premier, Marcel Ciolacu, i-a chemat la discuții pe liderii PSD și PNL din București pentru a discuta strategia pentru alegeri.

sedinta cu scantei la Guvern: Gabriela Firea este fata in fata cu Marcel CiolacuMarcel Ciolacu și Gabriela Firea

La această întâlnire participă și Gabriela Firea, în calitate de lider al PSD București, dar și președinții de filiale din toate sectoarele Capitalei. De asemenea, sunt prezenți și liderii PNL de la sectoare, dar și liderul PNL București, Sebastian Burduja.

După ce se va termina ședința cu Marcel Ciolacu, liderii PSD și PNL din București vor avea ședințe separate pentru a adopta deciziile convenite.

Conform surselor noastre se discută strategia pentru alegerile locale, asta după ce PSD și PNL au bătut palma și vor merge cu un candidat comun în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu.

Ședința ar putea fi una tensionată, asta pentru că Gabriela Firea a încercat să obțină susținerea PSD pentru a deveni candidatul la Primăria Capitalei.

De asemenea, în ședință sunt prezentați candidații la fiecare primărie de Sector din București, dar și viziunea liderilor PSD și PNL asupra modului în care se va desfășura campania electorală.
PSD și PNL au decis să meargă împreună la Capitală

Liderii PSD și PNL au decis, în ședința de luni a coaliției de guvernare, să participe în alegerile locale din 9 iunie, în București, pe liste comune de consilieri dar și cu candidați comuni pentru funcțiile de primari:

- Candidat comun pentru primăria municipiului București

- Candidați comuni la primăriile celor 6 sectoare

- Candidați comuni la Consiliul General al Municipiului București

- Candidați comuni la Consiliile Locale de sectoare
Nume de candidați

Numele candidaților urmează să fie desemnate într-o viitoare ședință de coaliției, după aprobarea lor în forurile interne ale PNL și PSD.

La sectoarele 3, 4 și 6 vor fi susținuți Robert Negoiță (PSD), Daniel Băluță (PSD) și Ciprian Ciucu (PNL). Pentru primăria Sectorului 1 va fi un candidat PSD, iar la Sectorul 2 va fi un candidat PNL, au mai declarat sursele citate.

La Primăria Capitalei ar putea fi susținut managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, ca independent, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt.Marisa,cu doctorul ai dreptate mai ales pentru ca au mai avut Bucureshteni un medic primar care a furat de-a rupt si pana a fost condamnat definitiv a fugit ala in Grecia unde este si astazi,Oprescu fiind condamnat definitiv pentru furt de zeci sau sute milioane de euro nici nu mai shtiu cat atat de mult a furat S.Oprescu,despre Firea care spui ca o cashtige si ca independenta te insheli,pai tu crezi ca de p*****a s-a zbatut asta pentru ca sa aiba sprijinul PSDeului.
6
0
cand doi iinfractori se pregatesc de furat !!!
6
2
Doctorul să își vadă de medicina lui ca pt asta s-a pregătit toată viața și în țara asta este nevoie de medici! Cei tineri pleacă din țară! Firea sa își dea demisia din partid sa participe ca independent și cred ca va avea reușita!
2
6

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620