REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
29.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Ședință extraordinară de CL: Se vor hotărî tarifele de parcare pe timp de noapte

Ședință extraordinară de CL: Se vor hotărî tarifele de parcare pe timp de noapte

Replica API 21 iulie 2022 | 12:22 6979

În şedinţa extraordinară convocată joi, 21 iulie, de primarul Vergil Chiţac, grupul de consilieri municipali USR Constanţa va depune trei amendamente.

Două dintre amendamente prevăd suspendarea totală pe timp de noapte (intervalul orar 22.00 - 08.00) a tarifelor de parcare din staţiunea Mamaia şi municipiul Constanţa, în perioada 25 iulie - 31 decembrie şi, de asemenea, suspendarea totală a tarifelor de parcare din staţiunea Mamaia pe timpul zilei, în perioada 25 iulie - 15 septembrie.

Al treilea amendament este o măsură de tehnică legislativă, menită să corecteze formularea greșită din proiectul de hotărâre transmis iniţial pentru această şedinţă.

Aceste amendamente vor permite ca proiectul de modificare a regulamentului de parcare, pe care deja l-am propus de ceva timp, să respecte termenul legal de menţinere în consultare publică, urmând ca ulterior acesta să fie introdus pe ordinea de zi.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta e specula. psd-istii astia care au o limitare in gandire se gandesc ca oricum vin fraieri si platesc 4 Ron pe ora pentru ca nu exista alternativa. Adica o exploatare mascata a turistului si constanteanului care vine sa petreaca timpul liber in Mamaia. Bravo baieti! V-ati dat arama pe fata. Baieti destepti, ce pl noastra.
0
0
Trebuie dat flit lui chitac oricand, oriunde si pentru orice.Mizeria cu parcarea e a lui si a travestitului feliciu ! Sa reduci doar noaptea e o porcatie in mintea tuciuriului balos.
0
0
de pe acest site. Singurul partid care a votat pentru suspendarea platii este USR. Iar fituica asta nici macar nu mentioneaza asta.
1
0
Papagalul ala de psd care vorbeste ca un retard mai bine schimba scrumierele la Rusu in birou, parca Costin Rasauteanu este numele prostului, nu?
1
1
O mizerie de oras..
1
0
de ce sa nu omori gaina cu oua de aur?strategia psdului,de ce sa renunti la o taxa imensa cind poti sa nu mai incasezi nimic?
0
0
E mai bine ca se plateste in continuare, mai putini turisti, mai putina poluare.
2
0
Sa plateasca bagamias ... eu am platit la Sibiu si Bucuresti amenda aiurea cate 800 ron Vii la mare te jupoi singur si mananci hamsii imputite cu 100 ron
0
1
Asta e abureala sa distrag atentia dela altceva mai serios ascuns sub p**s
0
0
alesi sunt niste idioti. Orasul asta isi merita soarta. Multumic pentru tot ce nu ai facut tovarase admiral.
0
0
Ii dati cu peneleu si pesedu, voi va certa si si feseneul va fura si chilotii de pe voi. Somn usor constanteni, cautati un sef de santier, unul care a facut Canalul, Nucleeara, Petromidia, un gospodar cu carte, baaa! Ati fost invatati sa traiti din bufuri, nu mai merge. Constanta traieste din mila bugetului de la Bucuresti, adica de la FMI!
0
0
Mw.e ei si si tu boule dar la mana a doua
0
0
ce mweeeee va da pnl'u
0
0
Cum sa se intretina alesii fara venituri din orice se poate si au la indemana. Banii nu au miros si maine poimaine o sa platim si la WC ecologice.
0
0
primaria si cl, o echipa de doi lei,merita impuscati au distrus orasul cta rusine un retard de primar oamenii sunt de vina k lau ales toti merita la pucarie,si confiscarea averilor,puslamale abia stiu sa scrie au distrus si turismaul anul asta, le doresc sa crape cat mai repidi
3
0
constantenii puteau sa-l trimita pe Chitac in concediu permanent dar nu vor sa semneze referendumul de demitere. Inseamna ca le plac amenzile de parcari si taxele marite. De, lenea este cucoana mare!
0
0
F. bine a procedat PSD, ce mare branza sa elimini plata parcarii numai noaptea. Trebuie eliminata in totalitate. Ca orasul arata graoznic, ca dupa razboi, si-ti mai cere si bani.Si nu-s putini!
0
0
In loc sa merg pe jos mai bine o calaresc pe ma-ta si o fac iapa de povara!
2
0
Ce Primar pervers. A intrat in concediu de ieri ca sa nu participe la vot si sa dea vina pe consilieri. Ne meritam soarta. Astazi trebuia sa iesim in fata primariei si sa ii cerem demisia
5
1
ma doare n pix .am benveu platesc parcarea. Nu o platesc , o cumpar .
1
0
Muta te n mortii ma tii in Cluj. Cine te opreste. Dar ia cu tine si travestitul cu amiralasul cartonat si toti usecuristii. Ia sa vezi ce bine i acolo, platiti 8 lei pe ora.
2
0
E bine stiut ca pestele de la cap se impute. Cum au ajuns aceste caricaturi sa conduca RAJDP-ul doar domnul presedinte stie. Dar daca acesta este nivelul maxim pe care il poate atinge PNL-l la nivel de capacitate intelectuala, e tragic! Cu Axinte ala de la Vacanta Mare si acum cu Doru Octavian Dumitru asta se pare ca regia nu are o directie buna.
0
0
in localitate ain care taxa de salubrizare costa cat 1 immpozit si ceva pe 1 apartammment ...ce sa mai vorbim de principiul afordabilitatii cand parcarea pe o luna costa cat un sfert dintr un salariu nu?!
0
0
lovitura data de pesede makedonilor ca ei au afaceri in mamaia .
3
0
Ne vedem la alegeri!
2
1
Foarte bine ca nu s-au anulat plata parcarii. Parcarea este mult prea ieftina. In Cluj pretul unei ore de parcare, era 8 lei anul trecut. Tarifele trebuiesc dublate pentru toate zonele. Nu ai lovele sa platesti parcarea sau sa iti cumperi abonament, mergi pe jos.
1
4
Hahahahaha
1
1
Mare bou esti asta care scrie cu stele
4
3
scuze da sunt in concediu pe plaja pe stefan cel mare
0
0
de la regia de drumuri si poduri raport de activitate , sa vedeti si voi ce face m****s la regie , munca zero barat , cunostinte zero barat in schimb cu lenea ia nota 10 si minciuna
0
0
Ce marfa fumati voi?! Voi la ce sedinta de consiliu v-ati uitat? Bai tampitilor! Nu mai mintiti populatia cu stiri false comandate de Usr sau PNL
3
1
Ati votat un amendament si dupa nu ati votat hotararea de consiliu. Deci se plateste parcarea in continuare
2
0
Din cate stiu eu, in alte orase si-n alte orase din strainatate, duminica parcarea ar trebui sa fie gratuita. Dar voi nu ati auzit de solidaritate? Nu cunoasteti aceasta trasatura care face parte din sfera integritatii morale.
1
0
Noi cetatenii va multumim,in ghilimele,ca ati votat impotriva amendamentului de suspendare a platii totale a parcarii pana la data de 15 septembrie. Cand poate reuseati sa elaborati un regulament mai bun
2
0
Nu poti sa i ceri lui Chitac sa gandeasca. El este exponentul coruptiei cu cravata si pampoane. Doar un sut in cur il face sa tresara.
0
0
Si cu toate placutele ce faceti, ca trebuie modificate. Sau raman asa, de o mica inselaciune, ce ziceti?
3
0
Au facut fix pe dos. Trebuia lasata parcare cu plata in Mamaia dar redusa suma. Un 20 de lei pe zi ar fi adus un venit constant catre buget si nici nu ar fi deranjat turistii. In schimb ar trebui eliminata din oras ca au ajuns sa puna inclusiv in parcari de resedinta, printre blocuri. Oricum important e ca s-a dus in concediu, probabil ii era rusine sa-si asume incompetenta, anulandu-si propriul regulament. Sper sa nu se mai intoarca !
5
0
E panica man cu sondajele. O sa va iasa prin ochi banii munciti si platiti abuziv de catre constanteni. Chitacule, impreuna cu putorile urlatoare usecuriste, ati belit o, man!
1
0
Chitacu Godacu v-a facut sa-l regretati pana si pe Mazare.
2
0
Bataie de joc la adresa constantenilor si mediu de afaceri. Incompetenti
3
0
Cata ipocrizie din partea USR !!! Cocargene , ai uitat cum alaturi de oportunistul Caragheorghe ai sustinut total actuala modalitate de taxare , facandu-te p**s in fata lui Chitac pentru caldutul si inutilul post de viceprimar. Ati acceptat tacit distrugerea Constantei , unde sunt toate promisiunile din campanie , Stelian Ion mai traieste sau este activ doar in campanie ? Nu va este rusine , derbedeilor ?!?
4
0
Multumesc acestei administratii GENIAL de proaste. Ma duc noaptea la plaja, abia asteptam. Idioti.
8
0
Cu toata stima, ati dus taxele la superlativ. Nesimtitilor. Nu va mai satura Dzeu. Ati transformat Constanta intr-un loc nefrecventabil pentru turisti si insuportabil pentru localnici. Sunteti deplorabili. Plecati!
1
0
din ziua in care a aparut stirea cu sedinta cu banner-ul de jos cu suspendarea taxei de parcare si au avut masinile ridicate noaptea, pentru ca sedinta de indata nu avusese loc, cred ca ii doresc numai de bine
0
0
Chitacu, feliciu si banda asta de derbedei numita CL, ar trebui imbracati in fulgi de gaina si purtati pe jos prin oras, sa-i vada lumea si sa le zica ce crede despre ei.
0
0
Ce altceva ati facut pana acum, in afara de a vopsi niste parcari preexistente si de a ne taxa pe noi, contribuabili ai Constantei? Ati realizat ceva de la zero? Va puteti pune marca pe ceva, asa cum facea Mazare?
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513