REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

SEDIU MODERN pentru Primăria Techirghiol

SEDIU MODERN pentru Primăria Techirghiol

Replica API 6 martie 2019 | 00:13 805

Primăria Techirghiol va avea un sediu nou! Investiția se ridică la peste 1,3 milioane de lei, fără TVA, iar finanțarea este realizată cu fonduri din taxele și impozitele locale, a arătat primarul Iulian Constantin Soceanu.

Vremea s-a încălzit, astfel că lucrările la investițiile aflate în desfășurare în Techirghiol au fost reluate. Pe lângă lucrările de reabilitare a străzilor, au fost reluate și lucrările de execuție și extindere a noului sediu al Primăriei Techirghiol.

„Este un proiect pe care mi l-am asumat în campania electorală. Necesitatea unui astfel de proiect constă în faptul că actualul sediu administrativ are o vechime de peste 100 de ani și reprezintă un pericol real atât pentru funcționarii din primărie, cât și pentru cetățeni. Acesta va intra în reparații de consolidare, amenajare interioară și exterioară, iar la finalizarea lucrărilor, va avea destinația de Centru Cultural (Bibliotecă) și sediu administrativ. Prin acest obiectiv îmi propun să aduc o nouă imagine instituției, precum și creșterea calității serviciilor către cetățeni”, a afirmat primarul Iulian Constantin Soceanu.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce cauta familia Dutu zisi otto si langa primarie??? cu ce dreot au javrele alea pamant si cocioabe de case de garoi acolo? AFARA CU GAROII CARE STAI ILEGAL LANGA ORIMARIEI ne am saturat de satra, de caini, masini fiare vechi, puradei si mizerie. La fel si familia bors ne am saturat de voi jegosilor valea ca stati ilegal de ani de zile
6
0
O cladire urata cu craci. Zici ca e Primaria din Valu, cu doua pridvoare razna in plus. Ala care a proiectat e architect cum e italianul ala medic. Bani aruncati. Luati bai prostilor lectii de la Ceausescu.
7
2
Nu-i pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste .
7
0
Numai Primaria Constanta are sedii in tot orasul...la cat teren au avut o preferat sa faca fel de fel de smen-uri...si nu au fost capabili sa ridice un sediu in care sa se regaseasca toate serviciile...platesc bani cu nemiluita de zeci de ani unor afaceresti agreati ...atata pot ei...!!!
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016