REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
26.9° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Sediul ANCOM din București a fost spart în timp ce imobilul era păzit de un paznic beat

Sediul ANCOM din București a fost spart în timp ce imobilul era păzit de un paznic beat

Victor ROTARU 6 noiembrie 2023 | 10:16 909

Sediul Autorității Naționale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicații a fost spart, luni dimineaţă. Imobilul este situat în Sectorul 3 al Capitalei.

Sediul ANCOM din Bucuresti a fost spart in timp ce imobilul era pazit de un paznic beatSediul ANCOM

Poliția a făcut ulterior precizări în legătură cu incidentul de la sediul ANCOM. „Luni, în jurul orei 07.30, Secția 10 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că în sediul ANCOM din strada Delea Nouă nr. 2 s-a pătruns prin înlăturarea un grilaj ce nu era asigurat, iar din patru birouri de la etajul 2 al clădirii au fost sustrase mai multe bunuri. Jandarmii au prins una dintre persoanele implicate, asupra acesteia fiind găsite 3 telefoane mobile. Se efectuează cercetări la fața locului, în vederea clarificării tuturor împrejurărilor săvârșirii faptei", precizează oamenii legii. 

Potrivit polițiștilor, în imobilul în care își desfășoară activitatea ANCOM mai are sediul o altă societate comercială, paza clădirii fiind asigurata atât de jandarmi, cât și de o firma privată. Paznicul acesteia, aflat în serviciu, a fost testat și s-a constatat că avea o concentrație de 0,68 mg/l alcool in aerul expirat.

Cine este și cu ce se ocupă ANCOM

ANCOM este o autoritate publică independentă a statului român, aflată sub control parlamentar, care își finanțează integral din venituri proprii cheltuielile curente și de capital. Are sediul în București și este prezentă în teritoriu prin 46 de Oficii Județene arondate celor patru Direcții Regionale, București, Cluj, Iași și Timiș. Activitatea sa este gestionată de 3 Direcții executive: Reglementare economică și tehnică, Administrarea spectrului radio și numerotație și Direcția de monitorizare și control, potrivit antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a securism ordinar de kkt !!! Mwie !!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510