REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Lun., 9 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6847
20.5° Constanța Luni, 9 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6847
 

Sediul Detașamentului de Pompieri Constanța-Port va fi consolidat și modernizat

Sediul Detașamentului de Pompieri Constanța-Port va fi consolidat și modernizat

Andreea CONDURACHE 14 mai 2024 | 11:26 1526

În perioada 2019-2027, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență derulează proiectul ”Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre”, finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, al cărui scop este creșterea rezilienței infrastructurii critice de răspuns la dezastre și situații de urgență.  

Sediul Detasamentului de Pompieri Constanta-Port va fi consolidat si modernizat

În cadrul acestui proiect se vor desfășura lucrări de consolidare și modernizare a sediului Detașamentului de Pompieri Constanța - Port și Centrului de Antrenament pentru Scafandri de Intervenție, situate în Portul Constanța. În conformitate cu standardele și politicile Băncii Mondiale, dorim să ne asigurăm că impactul acestei investiții asupra comunității și a mediului este unul pozitiv, iar eventualele inconveniente provocate ca urmare a desfășurării lucrărilor vor fi gestionate astfel încât efectele acestora să fie minime.

Sediul Detasamentului de Pompieri Constanta-Port va fi consolidat si modernizat

Pentru aceasta a fost elaborat un Plan de Management de Mediu și Social – PMMS, care a fost publicat și poate fi consultat pe paginile de internet ale Inspectoratului General al pentru Situații de Urgență și Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al Județului Constanța (https://isuct.igsu.ro). Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța invită, pe această cale, persoanele direct interesate la o dezbatere publică în cadrul căreia vor fi discutate toate aspectele referitoare la derularea acestui proiect.

Sediul Detasamentului de Pompieri Constanta-Port va fi consolidat si modernizat
Evenimentul va avea loc în data de 22 mai 2024, ora 11:00, cu prezență fizică la sediul Detașamentului de Pompieri Constanța Port (Incintă Port, Poarta 5) sau on-line, solicitând linkul de acces la adresa de email petitii.uip@igsu.ro.

Sediul Detașamentului de Pompieri Constanța - Port și al Centrului de Antrenament pentru Scafandri de Intervenție situate în Portul Constanța nu au fost niciodată implicate într-un proces de reparații capitale, de-alungul timpului fiind executate doar reparații curente. Cele două subunități funcționează în clădirea situată la Poarta 5 a Portului Constanța de la finele anilor 1970.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275