REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Sediul Inspectoratului de Muncă intră în reabilitare!

Sediul Inspectoratului de Muncă intră în reabilitare!

Andreea VREJOIU 23 mai 2023 | 00:00 1343

Sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă ConstanÈ›a intră în reabilitare. În acest sens se intenÈ›ionează achiziÈ›ia serviciilor de lucrări de reparaÈ›ii capitale, renovare, amenajare È™i înlocuite tâmplăriei exterioare. A fost lansată o procedură de achiziÈ›ie directă, iar oferta societății Optim Serv Construct SRL, deÈ›inută de Maria-Daniela Ciobanu È™i Virgil Badea, pare să întrunească toate cerinÈ›ele autorității contractante. Valoarea estimată a serviciilor este de 287.953 de lei, fără TVA, aproximativ 57.000 de euro. Rămâne de văzut dacă firma va accepta oferta ITM ConstanÈ›a, termenul de răspuns fiind 27 mai 2023, ora 17:00. În cazul în care firma nu va furniza niciun răspuns până la data amintită anterior, procesul de achiziÈ›ie se va închide, aceasta fiind declarată neatribuită.

Sediul Inspectoratului de Munca intra in reabilitare! sediul ITM Constanța

Sediul ITM ConstanÈ›a se reabilitează, motiv pentru care a fost lansată o procedură de achiziÈ›ie directă. Oferta societății  Optim Serv Construct SRL, deÈ›inută de Maria-Daniela Ciobanu È™i Virgil Badea pare să fi fost cea mai atractivă, motiv pentru care a È™i fost aleasă. Rămâne de văzut dacă firma va accepta oferta, termenul de răspuns fiind 27 mai 2023, ora 17:00. În cazul în care firma nu va furniza niciun răspuns până la data amintită anterior, procesul de achiziÈ›ie se va închide, aceasta fiind declarată neatribuită.

Sediul Inspectoratului de Munca intra in reabilitare!

Se vor efectua lucrări pentru înlocuirea tâmplăriei existente la exterior din lemn È™i aluminiu, cu geam termopan tip PVC, cu 4 camere de izolare È™i geam termoizolant ; Lucrări de reparaÈ›i la glafurile exterioare È™i interioare; Lucrări de înlocuire cărămida de sticlă cu adeziv special pentru îmbinări; Lucrări de reparaÈ›ii la tencuieli exterioare; Aplicarea unei tencuieli exterioare decorative rezistentă la razele UV È™i acÈ›iunea apei, a factorilor climatici specifici zonei; Lucrări de reparaÈ›ii de înlocuire gresie balcon exterior (Se recondiÈ›ionează terasele exterioare, pentru a preveni eventualele infiltraÈ›ii. Această reparaÈ›ie este necesară, clădirea aflându-se în starea actuală de degradare datorită scurgerilor necontrolate de ape meteorice, fapt făcut posibil de îmbătrânirea straturilor componente ale terasei È™i de punerea defectuoasă în execuÈ›ie);

De asemenea, vor fi efectuate lucrări de reparaÈ›ii pereÈ›i È™i zugrăveli la interior,  lucrări de reparaÈ›ii È™i montare gresie de interior, lucrări de vopsitorie balustrade, lucrări de reparaÈ›ii la rosturile de dilatare , lucrări de confecÈ›ionare si montare a unui grilaj metalic care protejează împotriva accesului persoanelor străine.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar ce a fost inaugurat, acum cativa ani....
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016