REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
11.1° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Șef de poliție, amenințat de un scandalagiu beat

Șef de poliție, amenințat de un scandalagiu beat

Victor ROTARU 16 iunie 2024 | 00:00 1681

Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătății... Da, știm cu toții lucrul acesta, însă nu toți țin cont.  Octavian D. și câțiva amici au înjurat și amenințat șeful de poliție din Isaccea, deranjați, probabil, că le-a întrerupt distracția.  

sef de politie, amenintat de un scandalagiu beat

Agentul șef de poliție din Isaccea, împreună cu un alt agent de poliție se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu (patrulare). Cei doi agenți verificau respectarea programului de lucru de către barurile din localitate, fapt pentru care se aflau în zona barului numit ”Braserie”. Lucrătorii de poliţie au observat că respectiva societate comercială este închisă și în timp ce se întorceau spre autospeciala de poliție s-au întâlnit cu un grup de patru persoane, aflate într-o stare avansată de ebrietate.

Agentul șef de poliție l-a întrebat pe unul dintre bărbați, care ținea în lesă un câine din rasa cane corso, dacă respectivul exemplar canin este declarat la poliție. Bărbatul a declarat că acel câine este declarat la poliție și că proprietarul de drept este Octavian D. În momentul în care Octavian D. și-a auzit numele, s-a apropiat de cei doi polițiști și a cerut explicații cu privire la dialogul pe care aceștia l-au avut cu prietenul său, cu referire la câine, iar când a sesizat dispozitivul bodycam aflat în dotarea agentului de poliție a început să îi ceară acestuia explicații cu privire la faptul că este filmat. După această scurtă discuție, Octavian D. a devenit recalcitrant față de agentul de poliție, adresându-i inițial cuvinte jignitoare.

sef de politie, amenintat de un scandalagiu beat

La un moment dat, cel care ținea câinele i-a dat drumul acestuia, repezindu-se asupra polițiștilor. Octavian D. a lovit cu piciorul câinele, moment în care agentul de poliție i-a dat acestuia cu spray-ul lacrimogen în față. „În continuare colegul meu le-a cerut persoanelor prezente sa părăsească zona, iar mie sa merg cu autospeciala către sediul politiei care se afla la o distanță mica de locul în care mă aflam. Odată ajunși la sediul politiei, am parcat mașina în curte și m-am oprit în fața porții pentru ca l-am văzut pe colegul meu venind spre birou, dar din spatele acestuia i-am văzut si pe însoțitorii lui Octavian D. care la scurt timp a apărut și el. Octavian D. a continuat să se manifeste agresiv, înjurând, scuipând chiar repezindu-se cu pumnul către mine pentru a mă lovi, fiind oprit de însoțitorii săi, spunându-mi „vino la mine, s-o terminam în seara asta, să-ți dau un pumn în gură, să te omor, să-ți sparg dinții si după aceea eu sa merg la pușcărie 7 ani", a transmis în fața magistraților agentul de poliției.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Măcin au decis să îl condamne pe Octavian D. la 1 an și 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice. Sentința nu este definitivă.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SKANDALAGYOY SMARDOY
0
0
ce fapte de vitejie (CICATRIDINA). PREA MULTE FILME!
0
0
Cu suspendare? Bravo! Felicitari celor ce iubesc inrfactorii violenti vin in intampinarea dorintei lor de a controla societatea! Iar mi-am amintit de femeia care a furat ceva de mancare pentru fetita ei, de disperare si a primit inchisoare cu executare,iar babalaul Werner nu a dorit sa o gratieze,din pura rautate. Halal siguranta. Nu tu autoaparare ca nu ai voie,nu tu aparare si dreptate de la autoritati,nici macar politia nu mai e sigura daca se poate apara sau sa actioneze in apararea cetatenilor. Poate cand vor fi smotociti magistratii pe strazi se va gandi cineva ca justitia trebuie sa fie in folosul societatii,nu in folosul infractorilor,asa cum se descrie in Constitutie si nu se aplica.
3
0
Suspendare domnilor judecatori cu pensie specială?
7
0
Șefu șefu tre sa ii decaloteaze penisul si se va invata minte. Miiiiliția
3
5
noua milimetri rezolva totul. Definitiv.
14
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515