REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

ȘEFA Spitalului din Mangalia NU BĂNUIA că, la CENTRE, se „VACCINA la CHIUVETĂ”

ȘEFA Spitalului din Mangalia NU BĂNUIA că, la CENTRE, se „VACCINA la CHIUVETĂ”

Replica API 22 decembrie 2021 | 00:45 7611

Subiectul vaccinărilor ”la chiuvetă” este unul destul de fierbinte în fiecare zi existând percheziții și arestări în această speță. De data aceasta, județele vizate sunt Suceava și Constanța acolo unde s-au desfășurat peste 50 de percheziții într-un nou dosar al DNA vizând "vaccinarea la chiuvetă". Conform informațiilor noastre percheziții au fost desfășurate la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia, acolo unde ar fi fost eliberate certificate false de vaccinare, și la Spitalul Municipal Mangalia, fiind vizate cadre medicale care lucrează la sanatoriu.

În cursul zilei de 21 decembrie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 52 locații, situate pe raza județelor Suceava și Constanța, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

Vizate, Sanatoriul și Spitalul Mangalia

Conform informațiilor noastre percheziții au fost desfășurate la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia, acolo unde ar fi fost eliberate certificate false de vaccinare, și la Spitalul Municipal Mangalia, fiind vizate cadre medicale care lucrează la sanatoriu. Până acum ar fi fost identificate aproximativ 100 de persoane care ar fi beneficiat de certificate false de vaccinare eliberate la centrul de vaccinare de la Sanatoriul Balnear, acolo unde lucrau cadre medicale de la Spitalul Municipal Mangalia.

Patru asistente și un medic de la Spitalul Mangalia, implicați

”Este vorba de 4 asistente de pe diverse secții și un medic neurolog, care activează la Spitalul Mangalia dar și la Centrul de Vaccinare. Au fost percheziții în birourile lor însă deocamdată ancheta este în desfășurare. Nu am bănuit nimic, nu am avut nici o suspiciune în privința celor cercetați” a declarat Alina Dan, managerul Spitalului din Mangalia, pentru Replica de Constanța.

Alina Dan

Lucian Bode: România, pe primul loc în Europa la „vaccinarea la chiuvetă”

România este campioană în Europa la „vaccinarea la chiuvetă”, susține ministrul de interne Lucian Bode. Peste 1.300 de persoane sunt cercetate și au fost întocmite peste 500 de dosare penale pentru cazuri de vaccinare fictivă, a anunțat duminică seara, 19 decembrie, ministrul de interne, Lucian Bode, care a precizat că România este pe locul 1 în Europa la „vaccinarea la chiuvetă”.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stia sigur hehe si de ca ma rog se vacineaza atatia la chiuveta? nau incredere in vacinul sigur si eficent?
2
0
vrajeala de Vama Veche, stia foarte bine
8
2
Stie PITICUL PORNO,primarul care e amantul rapandulei.
16
2
E si normal ca managera sa nu stie ceva despre problema asta,de fapt ca si restul de manageri pusi politic sunt nepasatori sau chiar dispretuiesc personalul angajat. Li se rupe si nici nu au habar de ce se intampla cu subordonatii lor. Importante sunt laudele pe nimic si functia data de partide.
14
3
Sa fie retinuti si caei care au beneficiat de aceste certificate de vaccinare false ! Sunt multi din Mangalia si Constanta care au cumparat astfel de certificate !
15
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436