REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Joi, 5 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6843
19.6° Constanța Joi, 5 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6843
 

Șefii de la Protecția Consumatorului și ministrul Oprea invită operatorii economici de pe litoral la dialog. Video

Șefii de la Protecția Consumatorului și ministrul Oprea invită operatorii economici de pe litoral la dialog. Video

Victor ROTARU 2 iulie 2024 | 10:00 771

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a organizat o conferință de presă, marți, 2 iulie 2024, la Centrul de Afaceri Mamaia Nord. Tema conferinței este lansarea oficială a Comandamentului Litoral 2024.

sefii de la Protectia Consumatorului si ministrul Oprea invita operatorii economici de pe litoral la dialog. Video

 

La conferința de presă au participat: Ștefan Radu Oprea – ministru al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Sebastian Hotca – vicepreședinte cu atribuții de președinte ANPC, Mihai Culeafă – vicepreședinte ANPC, Paul Anghel – director general ANPC, Horia Constantinescu – comisar șef adj. CJPC Constanța dar și reprezentanți ai asociațiilor patronatele din turism.

 

sefii de la Protectia Consumatorului si ministrul Oprea invita operatorii economici de pe litoral la dialog. Video

Ștefan Radu Oprea: „ Te conformezi? Dacă nu te conformezi, acestea sunt consecințele și lucrul acesta l-am făcut împreună și cu domnul Constantinescu și cu domnul Hotca și cu domnul Anghel cu certitudine cred că lucrurile așa trebuie să se desfășoare într-un dialog în care fiecare dintre părți se respectă și îl respectă pe celălalt și respectăm împreună a treia parte care este consumatorul din România. Interesul este comun ei trebuie să fie bine. ”

Sebastian Hotca: „Invit  toți operatorii economici să se uite și să se gândească la controlul voluntar lansat în perioada președenției domnului Constantinescu. O mână întinsă ca să spun așa operatorilor economici deschidere practic totală tocmai pentru a arăta noi ca autoritate suntem deschiși, pregătiți tot timpul să oferim sprijin și mediului de afaceri în beneficiul consumatorului sigur aceasta fiind preocuparea noastră. ”

Video 1: 

Horia Constantinescu: „ Cred că am primit până acum undeva la 30 de mail-uri în trei ani de zile aproape, ceea ce înseamnă că nu își doresc, înseamnă că trebuie să știu exact cum trebuie să-și desfășoare activitatea și nu trebuie să se supere pe noi dacă îi sancționăm pentru că le-am întins toate mâinile posibile pentru a dialoga și a construi un mers civilizat . Într-adevăr, acolo unde abaterile sunt minore toți colegii noștri din întreaga țară știu că trebuie să îl încurajeze pe operatorul economic să îndrepte situațiile. Dar acolo unde vorbim despre cel mai mic pericol la adresa sănătății consumatorului cu siguranță vorbim despre intransigență.”

Video 2: 

Horia Constantinescu : „ Am lansat în urmă cu peste un an de zile și un formular de informare al autorității noastre în găsesc consumatorii pe pagina Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. Acolo ne pot trimite astfel de situații chiar dacă nu sunt ei cei direct vătămați tocmai pentru a nu fi în situația de a aștepta vătămarea unui consumator. Din păcate pare că suntem mult mai aproape de sudul Italiei care îi face pe consumatori să nu aibă responsabilitatea civică pe care noi o așteptăm. Din păcate da, eu am numit litoralul românesc țara contrastelor, lângă  investițiile despre care vorbea domnul director general Paul Anghel în continuare cresc cașcarabete, dughene care comercializează produse similare locațiilor de alimenție publică autorizate pe care noi le considerăm în regulă. Din acest motiv anul acesta din nou îl vom dedica acestor structuri pentru a le elimina. ”

Video 3:

Ștefan Radu Oprea: „ Eu vreau în primul rând să vorbesc despre lucrurile bune de pe litoralul românesc pentru că ele și dacă nu ar fi acest număr atât de mare de turiști români și străini pe litoralul românesc în ultima perioadă. Lucrurile s-au îmbunătățit în foarte multe locuri pentru că antreprenorii au înțeles consilierea pe care am făcuto ca autoritate. ”

Video 4: 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se adună comandamentul de colectat șpăgi .
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516