REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Şeful DNA, Marius Voineag, despre dosarele Dumitru Buzatu și Iulian Dumitrescu

Şeful DNA, Marius Voineag, despre dosarele Dumitru Buzatu și Iulian Dumitrescu

Virgil STOIAN 7 februarie 2024 | 08:28 774

Şeful DNA, Marius Voineag, a vorbit despre cazurile de mare corupție din România, printre care se află şi dosarele lui Dumitru Buzatu și Iulian Dumitrescu.

seful DNA, Marius Voineag, despre dosarele Dumitru Buzatu si Iulian DumitrescuMarius Voineag

Potrivit procurorului-şef al DNA Marius Voineag, cazurile președinților Consiliilor Județene Vaslui și Prahova, Dumitru Buzatu și Iulian Dumitrescu se încadrează în categoria de mare corupţie, mai ales că s-a lucrat multe luni de zile în condiții de parchet cu procurori profesioniști.

El afirmă că a avut "emoții foarte mari” în cazul flagrantului lui Dumitru Buzatu, fiind vorba despre banii alocați DNA:

"Am fost într-o situație în care se administra greu această situație. Dacă se mai ivea o situație de genul ăsta în perioada aceea eram un pic descoperiți”, a spus șeful DNA, Marius Voineag, la AlephNews, citat de Mediafax.

"Avem cazuri mari. Nu aș vrea să mă bat cu pumnii în piept și să creez dezamăgiri să nu creăm așteptări suficient de mari, să creăm dezamăgiri. Sunt dosare în lucru pentru infracțiuni de corupție la aproape orice nivel”, a mai adăugat Marius Voineag, șeful DNA, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din pacate se pare ca coruptia este la nivel inalt...cum este posibil sa inlocuiesti seful DNA Constanta,dupa ancheta lui Teodosie? Se pare ca a fost deranjat "parintele' de faptul ca nu a fost filmat cu o camera omologata ? Ilegalitatile si coruptia se vad cu ochiul liber," parinte". Bodean si echipa lui au facut treaba buna in Constanta...au facut curat in mafia de aici.Dar vreti sa i opriti...asa este in Romania !
0
0
Acest sef, Marius Voineag mai mult sta de interviuri pe la G4. Probabil, Bodean a deranjat prea mult , a muncit excesiv cu dosarele si s-a gandit sa aduca unul care poate fi manipulat cum se doreste. Felicitari, domnule Bodean pt munca depusa! Constanta va apreciaza! Si sunt convins ca si echipa dvs!
5
0
prea pine realizari fata de marea coruptie, asta e praf in ochi pentru cine nu cunoaste sistemul din interior, posturile trebuie ocupate prin concurs si nu prin delegari, multe dosare clasate ca nu au fost facute la timp, magistratura trebuie schimbata din temelii daca vrem sa facem ceva, sper ca si alti colegi sunt de acord cu asta si ar trebui sa vorbeasca , nu sa taca cum fac majoritatea, e clar ca sistemul e foarte putred si trebuie schimbat urgent
4
0
Managementul domnului sef DNA este cel putin ciudat prin faptul ca, in ciuda prevederilor interne existente, la DNA Constanta de altfel un serviciu cu rezultate foarte bune si fruntas pe tara la numarul de dosare cu rechizitorii a impus prin delegare un sef din afara serviciului, un pr.o.c.u.r.or tanar (fiul unui judecator controversat cu probleme de integritate), fara rezultate deosebite despre care se vehiculeaza ca ar fi in sfera de influenta a unor interese obscure, sustinut de un grup de pr.ocurori controversati care a reusit sa isi impuna favoriti si in structurile MAI locale si nu numai. Dragnea, Mazare, Constantinescu si altii isi baga ghearele in gat ca nu au prins in functiile pe care le-au avut aceste vremuri in care lupta anticoruptie abia palpaie si aproape ca a murit. Nu era oare mai corect si mai transparent ca dupa ani de delegari sa se fi organizat un concurs pe bune care sa fie castigat de cel mai bine pregatit profesional p.r.o.c.u.r.o.r si cu experienta???
5
0
de cat decarteaza iinfractorii. Daca dau destul atunci prroccurorii iinfractori gasesc portite.
4
0
sunt multi dealde buzatu el a tras un semnal ceilali au metode de operare mai destepte acum tentatia e mare incercarea moarte nare dar ce e bine si la iarna cald ca i mai prinde in actiune tarziu dar niciodata nui
4
0
DNA Constanta poate fi considerat ca nu exista atat timp cat chelaru e liber si balosenia constructiilor din Mamaia Nord si Sat continua.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510