REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Șeful DSU, Raed Arafat, ne recomandă să ne facem provizii

Șeful DSU, Raed Arafat, ne recomandă să ne facem provizii

Replica API 14 martie 2022 | 20:01 6834

Şeful DSU, Raed Arafat, spune că românii nu trebuie să cadă pradă dezinformărilor și să ia cu asalt magazinele. Arafat ne recomandă totuși să facem provizii, însă numai cu măsură, să avem în casă produse obişnuite în caz de cutremur sau alte dezastre naturale.

"La acest moment, stocurile obişnuite pe care noi le-am recomandat altă dată pentru dezastre naturale, rămân valabile. Pentru cutremur sau cum am recomandat pe tot parcursul anului. La acest moment, să spunem că să meargă lumea să se pregătească de război, cred că asta a fost explicat şi altădată, suntem o țară membră a NATO. Ideea de a avea război pe teritoriul României la acest moment nu cred că o pune cineva pe masă.

Raed Arafat

Deci nu are rost să inducem panică, nu are rost să punem oamenii să se panicheze, să meargă, cum s-a întâmplat în ultima perioadă, ba a venit știrea falsă cu benzina, după care s-a încercat cu uleiul, din fericire, nu s-a reușit, acolo explicațiile au venit foarte rapid și oamenii nu au căzut pradă acestei dezinformări.

Dar la acest moment, stocurile obișnuite, pe care noi le-am mai recomandat altădată, pentru dezastre naturale, astea rămân valabile - pentru cutremur, pentru una, pentru alta.

Asta este ce a fost recomandat de noi pe tot parcursul anilor și rămâne recomandat mai departe", a spus, luni, Raed Arafat, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DA DA DOARME..PENTRU DEZINFORMARE TREBUIESC TRASI LA RASPUNDERE IDIOTII ASTIA
0
0
atat pot.... incercati onlyfans distruselor daca nu va ajung banii!
1
0
Titlul este inselator. CNA doarme.
0
0
ca de obicei panicati oamenii. nu stiam ca proviziile sperie cutremurul
0
0
Nasoleanuuu
0
0
Titlul articolului induce in eroare pana cand citim continutul
3
1
El nu are nevoie- mananca rahat
0
2

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768