REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Șeful IPJ Constanța, Constantin Glugă, se însoară!

Șeful IPJ Constanța, Constantin Glugă, se însoară!

Mirela PASCAL, Valentina CÄ‚MARÄ‚ 14 aprilie 2023 | 00:00 21382

Chestorul IPJ ConstanÈ›a, Constantin Glugă, se căsătoreÈ™te după PaÈ™te! Norocoasa este o artistă din ConstanÈ›a, soprană È™i profesoară de pian la Centrul Cultural JudeÈ›ean ConstanÈ›a Teodor T. Burada. Este vorba despre Georgiana Costea, în vârstă de 35 de ani. Replica are È™i invitaÈ›ia la nuntă È™i toate detaliile evenimentului!

seful IPJ Constanta, Constantin Gluga, se insoara!

Constantin Glugă, È™eful IPJ ConstanÈ›a, se pregăteÈ™te de nuntă ! Nu mai este mult până va spune DA, în faÈ›a ofiÈ›erului de stare civilă. Evenimentul va avea loc în câteva săptămâni, într-un local de pe litoral. Iar invitaÈ›iile au fost de mult trimise rudelor È™i prietenilor. Replica are toate informaÈ›iile despre fericitul eveniment, dar È™i… invitaÈ›ia la nuntă!  Însă, vom È›ine totul pentru noi. Nu de alta, dar nu vrem ca cineva sau ceva să strice bucuria mirilor!

Vă spuneam, doar, că mireasa este Georgiana Costea, în vârstă de 35 de ani, o artistă cunoscută È™i apreciată din ConstanÈ›a, dar È™i la nivel naÈ›ional È™i internaÈ›ional. Este soprană la Teatrul NaÈ›ional de Operă È™i Balet Oleg Danovski. È™i profesoară de pian la Centrul Cultural JudeÈ›ean ConstanÈ›a Teodor T. Burada.

seful IPJ Constanta, Constantin Gluga, se insoara!Georgiana Costea

Chestorul de Poliție Constantin Adrian Glugă se află la conducerea IPJ din vara anului 2020

Chestorul de PoliÈ›ie Constantin Adrian Glugă a fost împuternicit, pentru prima dată, ca inspector È™ef la Inspectoratul de PoliÈ›ie al judeÈ›ului ConstanÈ›a, pe 1 iulie 2020, înlocuindu-l pe Constantin Dancu.

seful IPJ Constanta, Constantin Gluga, se insoara!invitația la nuntă

A devenit È™ef al IPJ cu acte în regulă, în august 2021

La data de 24 august 2021, chestorul Adrian Constantin Glugă a candidat pentru ocuparea funcÈ›iei de comandă la PoliÈ›ia ConstanÈ›a, după ce a ocupat acest post ca împuternicit timp de un an. În urma concursului, chestorul Glugă este noul È™ef al IPJ ConstanÈ›a.

seful IPJ Constanta, Constantin Gluga, se insoara!

Cotidianul Replica transmite viitorilor miri ”Casă de Piatră”!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510