REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Șeful IPJ Constanța, Dumitru Bîltag, a fost avansat la gradul de chestor

Șeful IPJ Constanța, Dumitru Bîltag, a fost avansat la gradul de chestor

Mirela PASCAL 30 noiembrie 2023 | 00:00 6324

Presedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de acordare a gradului profesional de chestor de politie șefului IPJ Constanța, Dumitru Bîltag. Potrivit decretului, la propunerea ministrului afacerilor interne, Bîltag a fost avansat, de la gradul de comisar-șef, la cel de chestor de politie.

seful IPJ Constanta, Dumitru Biltag, a fost avansat la gradul de chestor Dumitru Bîltag

Reanintim că Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, l-a împuternicit pe Dumitru Bîltag la conducerea IPJ Constanța, la începutul lunii noiembrie, în locul Mădălinei Vlangăr. Comisarul-şef Dumitru Bîltag a fost, în trecut, şef al IPJ Mureş, director al Oficiului de Protecţie a Martorilor şi adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI), și, ulterior, la IPJ Ilfov.

seful IPJ Constanta, Dumitru Biltag, a fost avansat la gradul de chestor decretul de avansare în grad

Potrivit Poliției Române, „are o vastă experiență managerială”, iar în 2022 a primit „Ordinul Bărbăției și Credință în gradul de cavaler.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa si merite salariul si pensia speciala sa faca ceva in functia de chestor dar nu prea cred ,nu are cu cine si cu ce!
1
2
FIIND TARA CU MAI MULTI GENERALI DECAT SUA ,DAR SE SI VEDE AVEM O POLITIE EFICIENTA, O ARMATA DE CARE SE TEM MARILE PUTERI ALE LUMII,SERVICII SECRETE SI NESECRETE FIRST CLASS,CEL PUTIN LE-AM ARATAT CA SI OPREA SI CHITAC MERITA SA FIE AMIRALI INTERSTELARI,MARESALI CHIAR,DACA NU AU AVUT JUCARII ACASA,LE PLAC SOLDATEII,GRADE ETC
6
0
are muje de rpost.
4
0
Poate sta mai mult ca Vlangar in functie! Gluga pe unde mai este? Predoiu a inceput reorganizarea cu o avansare in grad,daca va avea vreo realizare notabila unde il avansa?
11
0
Tocmai bun de pensionat acum
13
1
Il dau eu jos si pe asta ca pe Dancu si Gluga. Daca nu reusesc, ma arunc iar in fata trenului, ca atunci cand stateam in Palas si m-am urcat in salvare cu mana in mana, iar acum am ajuns parazit social. Pana atunci ma puteti injura pe canalul meu de youtube, ca sunt persoana publica.
8
4
Cu pensia mea g***a, având în vedere ca am dublu handicap, în timp ce nu muncesc pe nicăieri și satau pe banii contribuabililor, fac numai reclamații. Reclam pe toată lumea, ca asa am eu chef. Palazuuuuuuuuuu!!!
6
4
Asta a fost scopul detașării la Ipj Constanța, să-l facă chestor....după pleacă în alt județ....aici se pot face chestor...în alte județe.. nu. Doar pe Dancu..nu a vrut Despescu sa-l facă chestor...spera și el săracu,dar degeaba
23
0
Asta a fost scopul detașării la Ipj Constanța, să-l facă chestor....după pleacă în alt județ....aici se pot face chestor...în alte județe.. nu. Doar pe Dancu..nu a vrut Despescu sa-l facă chestor...spera și el săracu,dar degeaba
18
0
iar comentezi in numele meu?
1
8
Datorita mie a fost avansat ca le dau de lucru și nu stau degeaba, depun sute de plângeri la Politia Năvodari din lipsa de ocupație ca am pensie de handicapat, altfel nu avea cu ce sa iasă în fata. Vă pupa al vostru per pe per douazecisiceva Rugzu Ciprian
7
4
Nu mai bîrfiți, că nu știți cît a pătimit el pe baricade în lupta pentru binele jegoșilor care îl protejează ... I-a dat Predoiu o misiune și el a zis: da șefu, dar f**e-mi și mie un grad de chestor, să să potrivească cu chestia aia ptr bărbăție și credință în scursurile de la guvernare ...
18
1
Desfiintati sectia 4 politie Constanta de pe strada Somes 28. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Sunt lasate sa zaca in sertare pana la perimare.
13
8
Dacă ne mai pasuiesti cum ne a păsuit foștii tai colegi din IPJ Constanța îți oferim din partea noastră următorul grad de chestor sef acvariul Cernavoda.Si așa toți sunteți degeaba avem noi pe cineva mai sus care ne protejează știe și Adrian Sebastian
9
0
foarte bine poate va face ceva la acest inspectorat
1
17
Bravo tatutu încă o pensie nesimțită care o plătește prostimea care lucrează 10-12 ore pe zi pentru bunăstarea voastră
15
3
Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99 PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!
10
4
Tara chestorilor si generalilor speciali
27
0
ce merite are? El l-a prins pe Cherecheș?
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510