REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Șeful IPJ Mehedinți a luat nota 1 pentru funcția de adjunct

Șeful IPJ Mehedinți a luat nota 1 pentru funcția de adjunct

Valentina CAMARA 6 aprilie 2023 | 11:00 3193

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți a primit nota 1 la concursul organizat pentru ocuparea funcției de adjunct al instituției pe care o conduce.

seful IPJ Mehedinti a luat nota 1 pentru functia de adjunct

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți a participat, pe data de 30 martie, la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române, pentru ocuparea funcției de adjunct al instituției pe care o conduce. 

Deși a fost singurul candidat care s-a prezentat la examen, comisarul-șef Costin Tuică a obținut nota 1 la concurs.

Costin Tuică ocupă postul de inspector-șef, prin împuternicire, din luna februarie a acestui an, iar înainte de a avea această poziție, polițistul a ocupat postul de adjunct al Poliției Mehedinți.

De asemenea, Tuică a deținut, anterior, funcția de șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Mehedinți.

Conform anunțului postat pe site-ul Poliției Române, candidatul poate depune o contestație în termen de 24 de ore de la afișarea notei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
drama e ca prostavanul asta care a băut cerneala, sta pe un post foarte bine remunerat în dauna altora care au caiete multe. Asta la cum sta haiana aia pe el nici numele nu i în stare sa si l scrie după dictare
1
0
Exact că la Nadia Comanici la Montreal...A fo st 1,00 adică 10 .Vai de pwlla lui dații jos stelele și punetii tablele...
2
2
Eu sunt doctor in stiinte ma cu lucrarea de doctorat trecuta la secret de stat,asha ca nu ma compara tu pe mine cu un sef IPJ din provincie.
2
1
La noi la Cta, toti iau 9,98 la examenele pentru posturile de la stat, eheee...
5
1
Pentru ca cei care au terminat la STAT pe banii statului ,burse,etc sunt SCLAVI fără drepturi la particulari iar tabularasa care au terminat la particulari lucreaza la STAT si rezultatul se vede .....
6
3
Felicitari o nota destul de buna,a reusit fara loc .Bode cat ar fi luat?
8
1
Asa e in toata tara…
10
1
Pentru ce sa scrie daca a fost singur? Merge si nota 1. Un analfabet corupt intr-o tara corupta.
13
1
Poză din aia făceam și noi, dar la grădiniță, nicidecum la serviciu. 'nea Caisă ăsta a rămas la nivelul ăla din câte se pare, de unde și nota pe măsură.
17
1
Astfel de fotografii se faceau in clasa I , cand primeam ,,ABECEDARUL", cred ca nu se ridica la alt nivel de pregatire . De astfel de oameni au nevoie politicienii.
16
1
Cum nota zero nu exista asta inseamna ca oricine sar fi prezentat la examen ar fi luat cel putzin nota 1 care se da din oficiu,deci un nimeni in drum este seful I.P.J.Mehedinti si reprezenti politistilor mai au tupeul sa declare ca politisti primesc prea putine drepturi de la statul Roman in raport cu munca pe care militieni o depun si rezultatele lor profesionale.Ha ha ha ,hai mai reduceti din pretentii mai spagarilor caci la asta va duce capul,daca se da un examen cu tema:" cun se ia spaga fara sa fii prins"acolo luati de la nota 8 in sus.
13
4
uite astia ne conduc , toti analfabetii in toate posturile fara nici un fel de pregatire .
16
2
Mia!No comentarii.
9
1
Cat de prostalau sa fii sa nu fii in stare sa iei 5 la varsta aia... hahaha
18
1
E ok si 1. Sigur a copiat.
23
1
SUPUREAZA COMPETENTA SI AICI,SA FIE DE URGENTA SCOS LA PENSIE SPECIALA CA IMPLINESTE 40 DE ANI SI IL PRINDE SI IL FAC ASTIA GENERALL IN REZERVA IN FLOAREA VARSTEI O SA FIE DEPRIMAT, DAR GALONAT
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510