REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Șeful pompierilor din Botoșani ar urma să preia conducerea ISU Dobrogea

Șeful pompierilor din Botoșani ar urma să preia conducerea ISU Dobrogea

Replica API 30 ianuarie 2021 | 00:06 4199

Col. dr. ing. Mihail Cristian Amarandei, șeful ISU Botoșani, ar urma să preia conducerea ISU Dobrogea. Deocamdată, sunt doar discuții, nu este nimic oficial.

Col. dr. ing. Mihail Cristian Amarandei și-a exprimat o poziție pozitivă cu privire la detașare.

Originar din satul Dumbrăvița, comuna Ibănești, Colonel dr. Ing. AMARANDEI MIHAIL-CRISTIAN reprezintă o personalitate marcantă a societății botoșănene, având o activitate demnă și perfecționistă în domeniul complex al situațiilor de urgență.

Este absolvent al Academiei de Poliție „A. I. Cuza” București – Facultatea de Pompieri și doctor în „Inginerie civilă”.

Ofiţer de carieră, el s-a angajat în anul 1995 în cadrul Grupului de pompieri Botoşani (n.r. – fosta denumire a ISU) şi a lucrat doar în cadrul acestei structuri, însă cu profesionalism și responsabilitate a ocupat treptat mai multe funcţii de conducere, de la locţiitor comandant de detaşament, şef detaşament, până la şef centru operaţional şi prim-adjunct al inspectorului şef.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta cu cine dracului mai este ruda, cu ce cacanar din PNL?
0
0
Are MUYAN DE FYRMA ii place ceafa bine patrunda so BIFTEC TARTAR
1
2
Nu s a gasit nimeni in Cta? Trebuie adus unul din findul Moldovei? Mai arata si a balaur , pare fi tigoi. Ce stie asta de Cta? Sa stea la el la Moldova ..
4
2
numai de ,Nicolaescu '
1
1
Ai auzit de Eminescu, Enescu, Porumbescu, Luchian, Creanga, Iorga, Sadoveanu, Alecsandri,.... Probabil ca nu. Tu ai auzit de Caramihai, Caraion, Gulea...
3
4
Retardatii critici de mai jos sunt probabil nascuti in biblioteca si crescuti la Academie. Excelentele lor viseaza o zi intreaga o shaorma la mana a doua, dar au un fler si o judecata dupa fata unui om exact pe masura valorii lor personale. Doi lei vechi.
6
7
Lasati nepotii lui Stefan sa stea in tara lor ! Nu i mai aduceti la Constanta ca astia sunt ca nucile....cresc si se maturizeaza la ei si apoi se sparg in toata tara!
6
4
colcaie romania de oameni destepti pe hartie,in rest,dezastru.Ma intreb cine mai munceste in tara,cu atatia pseudointelectuali
5
3
Valeu bre!
5
3
..INSEAMNA CA FACE INJECTII LA FURTUNELE DE POMPIERI...N-AM AUZIT PANA ACUM....DOCTOR???ASTA-I ....ROMANIA...
6
5
Tara lui PAPURA VODA,este nevoie de gusati o are formata de mult timp; oile din CONSTANTA trebuie bine controlate santem oras port ;ganditi daca aveti timp si nu plecati la ski....
4
3
Altu care viseaza stele verzi pe epoleti
4
3
dupa un tigan din suceava,venit ca prim dosnic, acuma ne vine si unul din botosani ca presedinte gvu,gatul vesnic umed,traiasca pecere ,pile,cunostinte,relatii
7
5
Are un foc in dansul, unul care prajeste mici si bea palinca de stinge
7
5
Oare nu erau oameni competenti in ISU Constanta , ma indoiesc
10
5
abonat la doctorate made in dospescu si alti derbedei care au transformat academia de politie in bancomat de emis diplome de toate specialitatiile...daca si ultimi prosti din Roumania si au luat licenta la academia de politie bucuresti...vai de pula voastra analfabetilor !
12
5
Suge niste bani de la fraieri. Sa plece acasa , dar nu singur ,ci cu cine l-a adus la Constanta. Jeguri politice , nu profesionisti.
8
5
Asta da figura de luptator! Mai slabiti.ma cu pompierii vostri, 95% angajati cu shpaha , au shpaga in sange , ce sa mai zic se foamea botosaniului! Ia mai poftiti la nitica muie psd si PNL zdrentelor
9
8
tare freza. te-ai vopsit cu lac teak pt lemn sau cu maro 9? panarama de pompier.
10
8
Are si astao fata de betiv si gratarangiu mama,mama.
12
7
Ce sa zicem...succes!
17
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436